• جمعه / ۲۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96102211514
  • خبرنگار : 71469

مکانیزم جدید تامین مالی واحدهای کوچک صنعتی

مکانیزم جدید تامین مالی واحدهای کوچک صنعتی

به منظور رفع مشکلات واحدهای صنفی-تولیدی برنامه مدونی جهت به کارگیری مکانیزم‌های جدید تأمین مالی برای واحدهای صنعتی کوچک تهیه و در مرحله تدوین زمینه‌های اجرایی است که در این راستا برنامه مذکور در برخی نقاط به صورت پایلوت آغاز شده است.

به گزارش ایسنا، شهرک صنعتی منطقه‌ای است که به منظور توسعه صنعتی و متمرکزشدن تولیدات صنعتی در نظر گرفته شده است و فقط شامل تعدادی کارخانه و کارگاه تولیدی می‌شود که در این راستا توسعه و تکمیل زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری در نواحی و شهرک‌های صنعتی موجود از اولویت های سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی است.

گفتنی است که در حال حاضر ۹۶۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب با ۸۰ هزار واحد صنعتی در کشور وجود دارد که بعضا با مشکلات عدیده ای از جمله سرمایه در گردش و مشکل نقدینگی مواجه هستند.

از اهداف مورد نظر در بهبود وضعیت واحدهای صنعتی علاوه بر پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی، تشکیل زنجیره‌های تامین کالای تولیدی ایران و ایجاد پیوند و اتصال میان تولیدکنندگان ومصرف کنندگان با رونق بخشیدن به کارخانجات مستقر در شهرک‌ها ونواحی صنعتی و صنوف تولیدی بود تا موجبات عرضه محصولاتی را که از لحاظ کیفی و قیمتی مناسب هستند فرآهم و با افزایش قدرت خرید مردم بتواند با محصولات وارداتی رقابت کند.

به همین منظور قرار است برنامه مدونی جهت به کارگیری مکانیزم‌های جدید تأمین مالی برای واحدهای صنعتی کوچک تدوین شود که در این رابطه می‌توان به اقداماتی نظیر تامین مالی زنجیره تأمین، برات و خرید دین و شناسایی تولیدکنندگان معتبر و اعتبار سنجی آن‌ها اشاره کرد.

در همین راستا فرشاد مقیمی- معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی– با اشاره به اینکه مکانیزم جدید تامین مالی واحدهای کوچک صنعتی در شهرک‌های صنعتی موجب خواهد شد تا بخشی از مشکلات مالی واحدهای صنعتی کوچک برطرف شود، اظهار کرد: با این مکانیزم هزینه انبارداری حذف و قبل از تولید محصول توسط تولیدکنندگان، بخشی از منابع تولیدی پیش فروش می‌شود تا از تاخیر زمانی در دریافت منابع مالی جلوگیری شود.

وی ادامه داد: این مکانیزم همچنین در کاهش هزینه‌های مالی واحدهای صنعتی کوچک تاثیرگذار است و علاوه بر این موجب خواهد شد که به جای خروج ارز از کشور به ازای ورود تکنولوژی بتوانیم محصولات خود را به فروش رسانیم و تکنولوژی‌های مدنظر خود را وارد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha