• دوشنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۶ / ۰۷:۱۵
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96101809148
  • خبرنگار : 71591

تلاش مایکروسافت

تشخیص بیماریهای سیستم ایمنی بدن توسط هوش مصنوعی

تشخیص بیماریهای سیستم ایمنی بدن توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت با همکاری یک شرکت بیوتکنولوژی و با بهره‌مندی از هوش مصنوعی، قصد دارد بیماری‌های خود ایمنی سیستم ایمنی بدن را تشخیص دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت آی تی پروپورتال، این روزها که غول های تکنولوژی در سراسر جهان بدنبال بهره‌مندی هرچه بیشتر از فناوری هوش مصنوعی در عرصه های مختلف علم و دانش هستند، هم اکنون شرکت مایکروسافت از همکاریهای خود در این رابطه با یک شرکت فعال در زمینه بیوتکنولوژی خبر داده است.

مایکروسافت با شرکت اداپتیو که در زمینه ساخت و توسعه محصولات بیوتکنولوژیک فعالیت می کند و در شهر سیاتل آمریکا مستقر شده، شروع به همکاری کرده است تا بتوانند با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، محصول جدیدی را طراحی و تولید کنند که بتواند با انجام یک آزمایش خون ساده، بیماری ها و اختلالات خود ایمنی سیستم ایمنی بدن بیماران را به طور دقیقی بررسی کرده و تشخیص دهد.

بر اساس گزارش‌های  Geekwire، این غول تکنولوژی صدها میلیون دلار در این پروژه عظیم سرمایه گذاری کرده است چراکه مدیران این دو شرکت بر این باورند که در صورت موفقیت و دستیابی به این محصول، تحول بزرگی در علم پزشکی، تشخیص بیماری و درمان آن بوجود خواهد آمد. بنابراین این پروژه هرچقدر هم پرهزینه و دشوار بنظر برسد، مایکروسافت با همکاری شرکت اداپتیو تصمیم گرفته اند که در راستای کمک به علم پزشکی چنین سرمایه گذاری هنگفتی را انجام بدهند.

اختلالات خود ایمنی زمانی بوجود می آید که سیستم ایمنی بدن انسان علی رغم هوشمندی‌های پیچیده ای که دارد، تحت تاثیر فاکتورها و عوامل مختلفی دچار بحران و اختلال می شود بدین ترتیب سیستم ایمنی بدن و عموما گلبول های سفید با خود بعنوان بیماری برخورد کرده و دچار تضعیف عملکرد خود می شوند.

هم اکنون دانشمندان و متخصصان علم هوش مصنوعی معتقدند که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی می توانند به کمک سیستم ایمنی بدن افراد آمده و این بیماری ها را به سرعت بیشتری تشخیص داده و به درمان آن بپردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha