• سه‌شنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96101206292
  • خبرنگار : 71496

ادعای "میدل ایست آی" درباره اعتصاب غذای طلال بن عبدالعزیز

ادعای "میدل ایست آی" درباره اعتصاب غذای طلال بن عبدالعزیز

یک سایت انگلیسی از اعتصاب غذای طلال بن عبدالعزیز، شاهزاده عربستانی در اعتراض به بازداشت پسرانش توسط ولیعهد خبر داد.

به گزارش ایسنا، سایت "میدل ایست آی" انگلیس در گزارشی فاش کرد، طلال بن عبدالعزیز، برادر ناتنی ملک سلمان، پادشاه عربستان در اعتراض به بازداشت سه تن از پسرانش و در راس آنها ولید بن طلال، ثروتمندترین تاجر عربستانی دست به اعتصاب غذا زده است.

به گفته برخی منابع خالد، دیگر پسر طلال بن عبدالعزیز به دلیل بحث با یکی از مسئولان دولتی در مورد برادرش ولید و درخواست برای آزادی او بازداشت شد و برادر کوچک آن دو نیز به اتهام مشاجره بازداشت شدند.

طبق این گزارش، شاهزاده طلال بن عبدالعزیز از تاریخ دهم نوامبر گذشته یعنی یک هفته پس از بازداشت پسرانش دست به اعتصاب غذا زد و تاکنون ۱۰ کیلوگرم از وزنش را از دست داده است.

طبق این گزارش، طلال بن عبدالعزیز ۸۶ ساله کمی پس از بازداشت پسر اولش ولید در تاریخ چهارم نوامبر گذشته از غذا خوردن امتناع ورزید. هفته گذشته وی در بیمارستان ملک فیصل در ریاض بستری شد.

این سایت به نقل از منبعی اعلام کرد، هیچ تردیدی درمورد اینکه شاهزاده طلال از خوردن غذا خودداری می‌کند، وجود ندارد، ما او را به خوبی می‌شناسیم و می‌دانیم چرا این کار را کرده است. در حقیقت علت پزشکی برای کاهش وزن او وجود ندارد.

به گفته منبع مذکور، طلال ماه قبل پس از آغاز اعتصاب غذا به برخی از دوستانش گفته بود که راه درست در اعتراض مدنی است تا نگاه‌ها را متوجه طغیانی کند که محمد بن سلمان، پسر برادرش به بهانه مبارزه با فساد علیه او به راه انداخته است.

منبع یاد شده تاکید کرد، بستری شدن طلال در بیمارستان باعث تجمع بسیاری از اعضای خانواده آل سعود در آنجا و راهی برای اطلاع از ماجرا شده است.

در مقابل گروهی درباره این مساله ابراز تردید کرده و می‌گویند، اگر او قصد اعتصاب غذا داشت، آن را اعلام می‌کرد، او دچار بیماری آلزایمر و چند بیماری دیگر مرتبط با سن و سالش است.

شاهزاده طلال به عنوان یک لیبرالیست در سال‌های ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۴ به عنوان وزیر دارایی در دولت ملک سعود مشغول به فعالیت بود، او در دهه ۶۰ به دلیل رهبری جنبش شاهزادگان سرخ که خواستار پایان یافتن حکومت مستبد پادشاهی است به "شاهزاده سرخ" مشهور شد.

خاندان پادشاهی با این جنبش مخالفت و او را به قاهره تبعید کردند در ادامه مادرش توانست روابط خاندان حاکم با او را اصلاح کند،‌ او مدتی تفکرات و نظراتش را بیان نمی‌کرد تا اینکه در سال ۲۰۰۷ بار دیگر در گفت‌وگویی با یک شبکه ماهواره‌ای مصری دوباره نظرات خود را مطرح کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha