• شنبه / ۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96100200466
  • خبرنگار : 71496

ضیافت واشنگتن برای تقدیر از کشورهای غایب و مخالف در رای‌گیری قدس

ضیافت واشنگتن برای تقدیر از کشورهای غایب و مخالف در رای‌گیری قدس

نماینده آمریکا در سازمان ملل از نمایندگان کشورهایی که از رای‌دهی به نفع قطعنامه قدس در مجمع عمومی سازمان ملل خودداری کردند و طرف‌هایی که در جلسه حضور نیافتند و نیز نمایندگانی که رای مخالف دادند، تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل با انتشار توئیت‌هایی ضمن تقدیر و تشکر از نمایندگان کشورهایی که از شرکت در رای گیری برای قطعنامه قدس در نشست فوق العاده مجمع عمومی سازمان ملل خودداری کرده و یا در جلسه حضور نیافتند و نیز نمایندگانی که در این رای‌گیری، رای مخالف دادند، اعلام کرد که ضیافت شامی برای تقدیر از موضعگیری نمایندگان این ۶۵ کشور برگزار می‌شود.

سازمان ملل عصر پنج‌شنبه با ۱۲۸ رای پیشنویس طرح ارائه شده از سوی ترکیه و یمن را تصویب کرد،‌ در این طرح قدس یکی از موضوعات راه‌حل نهایی است که باید از طریق مذاکره مستقیم میان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی و طبق قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت حاصل شود.

در این جلسه فوق العاده نمایندگان ۲۱ کشور غایب بوده و ۳۵ کشور نیز از شرکت در رای‌گیری خودداری کردند و نمایندگان ۹ کشور از مجموع ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل رای مخالف دادند.

نیکی هیلی کشورهایی که از شرکت در رای‌گیری امتناع کرده و آنهایی که در جلسه حضور نیافتند را در صف ۹ کشوری که رای مخالف دادند، قرار داد.

هیات آمریکا در سازمان ملل با ارسال پیام‌هایی رسمی از نمایندگان این کشورها برای ضیافت شامی در تاریخ سوم ژانویه ۲۰۱۸ جهت تقدیر از این موضعگیری‌شان دعوت کرد.

هیلی در توئیتی اعلام کرد، ما از کشورهایی که در اقدامات "غیر مسئولانه" سازمان ملل شرکت نکردند، تقدیر می‌کنیم.

با وجود تهدیدات آمریکا، در قطعنامه سازمان ملل تاکید شده هر گونه تصمیم یا اقدامی با هدف تغییر ماهیت، وضعیت و یا ویژگی‌های جغرافیای جمعیتی هیچگونه تاثیر قانونی نداشته و باطل است و لغو آن به منزله اجرای قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت است.

همچنین در این قطعنامه از همه کشورها خواسته شده هیات‌های دیپلماتیکی را در شهر قدس ایجاد کرده و به قطعنامه شماره ۴۷۸ شورای امنیت که در سال ۱۹۸۰ صادر شد، عمل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha