• جمعه / ۱ دی ۱۳۹۶ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96100100106
  • خبرنگار : 71415

واکنش کره شمالی به راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا

واکنش کره شمالی به راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا

وزارت خارجه کره شمالی امروز(جمعه) اعلام کرد که هدف از راهبرد امنیت ملی جدید دولت آمریکا وادار کردن کل جهان به تبعیت کامل از واشنگتن است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که از سوی خبرگزاری رسمی این کشور انتشار یافت، اعلام کرد: راهبرد امنیت ملی جدید دولت آمریکا کاملا نشان داد که "سیاست اول آمریکا" که دار و دسته ترامپ با صدای بلند آن را فریاد می‌زنند، تنها یک اعلان تجاوزگری به هدف تسلط بر جهان مطابق با میل و اراده آزاد آمریکا است.

ترامپ روز دوشنبه با اعلام سند سیاست راهبردی جدید دولتش در حوزه امنیت ملی اظهار داشت واشنگتن در این سند مجبور به برخورد با چالش مربوط به برنامه‌های تسلیحاتی کره شمالی است. شورای امنیت سازمان ملل نیز قرار است امروز بر سر قطعنامه جدید تحریم کره شمالی که آمریکا تهیه کرده رای‌گیری انجام دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha