به گزارش ایسنا، محسن صادقیان در نشست خبری که به مناسبت فرا رسیدن هفته راهداری و حمل و نقل جادهای برگزار شده است، اظهار کرد: هر سال از 26 آذر ماه تا یکم دیماه به عنوان هفته گرامیداشت راهداری و روز راهدار نامگذاری شده است.
وی با اشاره به نقش اصحاب رسانه در توسعه و ارتقای خدمات به جامعه، افزود: شبکه حمل و نقل به عنوان کانونهای اجتماعی، سیاسی،فرهنگی و اقتصادی نیاز جدی به همکاری با رسانهها دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد با بیان اینکه جاده به عنوان رکن اول حمل و نقل عمومی کشور است، افزود: بیشترین میزان ارائه خدمت حمل و نقل توسط جادهها در حال انجام است.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت 11 اداره راهداری در شهرستانها و 14 باب راهدارخانه در جادههای استان،گفت: جمعاً چهار هزار و 602 کیلومتر را در استان یزد ایجاد شده است.
صادقیان تصریح کرد: از تعداد کل راههای ایجاد شده در استان یزد 726 کیلومتر بزرگراه،640 کیلومتر راه اصلی، 961 کیلومتر راه فرعی و دو هزارو 274 کیلومتر راه آسفالت روستایی است.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: استان یزد در بحث طول راه شریانی رتبه 10 کشور، طول بزرگراه رتبه هشتم کشور، طول راه اصلی رتبه 14 کشور، طول راه فرعی رتبه 15 کشور و طول راه روستایی رتبه 22 کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه استان یزد به لحاظ موقعیت جغرافیایی از جمله استانهای شاخص کشوری در حوزه راهداری است، گفت: در سال گذشته بیش از 20 میلون تن کالا از مبداء استان یزد به نقاط مختلف کشور حمل شده است.
مدیرکل راهداری استان جابجایی یک میلیون و 482 نفر مسافر از مبداء استان را از دیگر اقدامات انجام شده این اداره کل در سال گذشته دانست و بیان کرد: در حال حاضر 209 شرکت حمل و نقل کالا و 41 شرکت حمل و نقل مسافر در استان یزد مشغول ارائه خدمت هستند.
صادقیان تعداد ناوگان باری استان یزد را هشت هزار و 708 دستگاه و تعداد ناوگان مسافربری را 750 دستگاه عنوان کرد و افزود:در حال حاضر 14 هزار راننده باربری و یک هزار و 105 راننده مسافربری در استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به فرسودگی تعداد قابل ملاحظهای از ناوگان حمل و نقل استان یزد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 33 درصد ناوگان حمل و نقل کالا، بیش از 22 درصد سواریهای کرایه، 22 درصد از اتوبوسها و بیش از 50 درصد مینیبوسهای استان یزد فرسوده هستند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در هشت ماه نخست امسال 14 میلیون تن کالا از مبدا استان یزد جابجا شده است، گفت: سنگ آهن، گندله، آهن آلات، انواع کاشی، آجر و بلوک عمده بارهایی هستند که از مبدا استان یزد جابجا میشوند.
مدیرکل راهداری با اشاره به اینکه در سال آینده تمام جادههای استان یزد به صورت هوشمند تحت کنترل اداره کل هستند، بیان کرد: 49 دستگاه دوربین پیشرفته کنترل سرعت، 77 دوربین ترافیک شمار کنترلی و 25 دستگاه دوربین نظارتی در جادههای استان یزد نصب شدند.
صادقیان با بیان اینکه کنترل تناژی بارهای استان در دستور کار اداره کل راهداری یزد است، اظهار کرد: در آیندهای نزدیک سه دستگاه کنترل وزنی بارهای ورودی و خروجی در استان یزد نصب میشود.
وی در ادامه با اشاره به این که تمام ناوگان مسافربری استان یزد مجهز به سامانه سپهتن شدند، گفت: با استفاده از سامانه سپهتن تمام ناوگان حمل مسافر در استان یزد به طور هوشمند تحت کنترل هستند.
صادقیان در مورد آمار تلفات جاده استان یزد با بیان اینکه در هشت ماه نخست امسال 786 مورد تصادف در جادهها رخ داده است، گفت: در هشت ماه نخست امسال 693 نفر مجروح و 119 نفر کشته شدند.
این مقام مسئول تصریح کرد: تعداد تصادفات و مجروحان هشت ماه نخست امسال نسبت به زمان مشابه در سال گذشته هر کدام 25 درصد کاهش یافته است.
مدیرکل راهداری استان واژگونی را بیشترین نوع تصادفات در استان یزد دانست و بیان کرد: خواب آلودگی عامل اصلی واژگونی وسایل نقلیه در جادهها است.
وی ساخت دو باب پارکینگ و استراحتگاه ویژه رانندگان در محور مهریز- یزد را از جمله اقدامات در دستور کار اداره کل راهداری استان یزد عنوان کرد و گفت: ایمنی جادهها فقط با کمک و مشارکت مستمر مردم انجام میشود.
مدیرکل راهداری استان یزد با بیان این که این اداره کل آمادگی لازم برای ارائه خدمات زمستانه به مردم است، خاطرنشان کرد: بیش از چهار تن شن و نمک در 24 انبار راهدارخانهها برای ایمنی جادههای استان در هنگام بارندگی و یخبندان ذخیره شده است.
وی در پایان گفت: آماده باش کامل 15 دستگاه کامیون برف روب و 15 دستگاه کامیون نمک پاش از دیگر اقدامات اداره کل راهداری یزد برای ارائه خدمت در زمستان است.
انتهای پیام
نظرات