محمد حسینی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بررسی کلیات موضوع افزایش عوارض مربوط به سفر خارج از کشور در جلسه امروز کمیسیون برنامه و بودجه اظهار کرد: رشد قابل ملاحظه تعرفه عوارض خروج از کشور تا مرز ۲۲۰ هزار تومان به کشورهای مختلف و ۱۱۰ هزار تومان برای عتبات عالیات، در حوزه درآمدی تاثیر آنچنانی ندارد.
وی با اشاره به اینکه رقم این میزان افزایش که در بودجه سال آینده پیشبینی شده است نسبت به مدت مشابه سال ۹۶ کمتر از هزار میلیارد تومان است، گفت: این میزان درآمد تاثیر آنچنانی در بودجه ندارد. گرچه این میزان افزایش برای افرادی که قصد سفر به خارج از کشور دارند، چشمگیر و قابل ملاحظه است.
حسینی بیان کرد: در مجموع با افزایش عوارض سفر به خارج از کشور موافق هستم اما نظر کمیسیون برنامه و بودجه کاهش رقم اعلامی از سوی دولت در خصوص عوارض سفر به عتبات عالیات است تا نسبت به گذشته افزایش قابل ملاحظهای نداشته باشد.
این نماینده مردم در خانه ملت تصریح کرد: قشری که عموما قصد سفر به خارج از کشور دارند از اقشار متمول جامعه هستند و این میزان افزایش عوارض سفر به خارج از کشور برای این قشر خیلی زیاد نیست.
وی ادامه داد: در بسیاری از هزینههای جاری نظیر تعویض شناسنامه و کارت ملی نیز شاهد افزایش قیمت هستیم که این میزان افزایش قاطبه مردم را در بر میگیرد و واکنش اعتراضی در این حوزه نبوده است، اما افزایش تعرفه سفر به خارج از کشور که شامل عده معدودی از افراد جامعه میشود با اعتراضات گسترده مواجه شده است.
حسینی معتقد است: هزینه یک سفر خارجی برای یک شهروند به طور متوسط کمتر از ۳۰ میلیون ریال نخواهد بود. از طرفی افزایش تعرفه عوارض تا سقف ۱۰۰ هزار تومان برای افرادی که از قشر متمول جامعه هستند زیاد نبوده و در هزینه سفر هم تاثیرگذار نیست.
انتهای پیام
نظرات