به گزارش ایسنا، الماس قبادی در جمع خبرنگاران افزود: غذا و سفره ایرانی فرصتی است که میتوان از آن برای توسعه گردشگری و بیان جلوههای فرهنگی به مخاطبان استفاده کرد.
وی بیان کرد: جشنواره سفره ایرانی با حضور استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان و فارس در محل برگزاری نمایشگاههای شهر دوگنبدان برگزارمی شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این جشنواره به مدت سه روز از 7 تا 9 دی ماه 1396 در دوگنبدان برگزار خواهد شد.
قبادی عنوان کرد: جشنواره سراسری غذای ایرانی در هشت منطقه در کشور برگزار میشود که شهرستان گچساران میزبان استانهای منطقه هفت ایران است. شرکت کنندگان در این جشنواره خوراکهای سنتی هر منطقه را طبخ و عرضه میکنند.
معاون گردشگری، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از بخش های این جشنواره می توان به نمایشگاه خوراکهای سنتی، چادرهای عشایری، آیین و فرهنگ هر استان، انتخاب غرفه برتر، مسابقه آشپزی و دورههای آموزشی با موضوعهای خوراکهای سنتی و سالم اشاره کرد.
قبادی اضافه کرد: در این جشنواره هر استان 10 غرفه برپا خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات