• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۶ / ۰۷:۴۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96092111261
  • خبرنگار : 71290

نایب‌رئیس فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری:

افزایش عوارض خروج از کشور عاقلانه نیست

افزایش عوارض خروج از کشور عاقلانه نیست

نایب رئیس فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس با انتقاد از افزایش عوارض خروج از کشور در لایحه بودجه ۹۷ گفت: به نظر می‌رسد افزایش عوارض با توجه به این‌که بسیاری از کشورها به دنبال حذف روادید هستند، کار عاقلانه‌ای نیست.

قاسم احمدی لاشکی در گفت‌وگو با ایسنا درباره افزایش عوارض خروج از کشور در لایحه بودجه ۹۷ گفت: متاسفانه عوارض خروج از کشور ۳ برابر شده است در حالی که بسیاری از مردم برای تفریح به خارج از کشور نمی‌روند ممکن است سفرشان برای درمان، تحصیل و ... باشد، از این رو اگر یکدفعه چنین فشاری به مردم وارد شود می تواند در بحث ورود و خروج آسیب بزند.

نایب رییس فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس تصریح کرد: به نظر می‌رسد این اندازه رشد عاقلانه نیست آن هم در شرایطی که تمام دنیا به دنبال این هستند که روادید را حذف کنند ما بخواهیم با افزایش عوارض نوعی سخت گیری داشته باشیم.

وی با بیان این‌که «لایحه بودجه ۹۷ تفاوت چندانی با بودجه ۹۶ ندارد» گفت: آنچه در لایحه بودجه ۹۷ بسیار محسوس است نحوه قرار گرفتن ردیف‌ها است، به عنوان مثال در لایحه بودجه ۹۶ در مباحث فرهنگی جدول ۱۷‌ای وجود داشت که خیلی پراکنده بود امسال این جدول حذف شده و به طور منظم در زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است که با این کار به دقت می توان دریافت که اعتبارات در کجا هزینه شده است.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به این که باید شفافیت در بودجه وجود داشته باشد، محدودتر شدن ردیف‌ها می‌تواند کنترل بر اجرای قانون را بیشتر کند و نظارت‌ها راحت‌تر خواهد بود.

وی افزود: منابع عمومی دولت در سال گذشته ۳۴۷ هزار میلیارد تومان بوده و امسال به ۳۶۸ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است  در هر حال باید منتظر ماند تا ببینیم در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۷ چه اتفاقی می‌افتد.

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس همچنین بیان کرد: در مورد اعتبارات مربوط به اشتغالزایی نیز خوشبختانه رقم خوبی گذاشته شده و حدود ۵۷ هزار میلیارد تومان است که حرکت خوبی است اما باید امیدوار بود تا این مبلغ تحقق یابد.

احمدی لاشکی در ادامه اظهار کرد: سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و میعانات گازی نیز ۳۲ درصد در نظر گرفته شده که نسبت به سال ۹۶، ۲ درصد رشد داشته است، بنابراین این‌ها همه آینده نگری است که باید اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha