• شنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96091809251
  • خبرنگار : 71132

یک عضو کمیسیون بودجه: یارانه دهک‌های پردرآمد در بودجه ۹۷ حذف شود

یک عضو کمیسیون بودجه: یارانه دهک‌های پردرآمد در بودجه ۹۷ حذف شود

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شوری اسلامی بر ضرورت حذف یارانه دهک‌های پردرآمد در بودجه ۹۷ و اختصاص منابع آن به حوزه اشتغال و زیرساخت ها تاکید کرد.

محمد حسینی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن قدردانی از تصویب به موقع لایحه بودجه ۹۷ در دولت و تقدیم به موقع آن به مجلس، اظهار کرد: این لایحه با سیاست های جدیدتر و با توجه به رعایت احکام مندرج در قانون برنامه ششم تنظیم شده است و امیدواریم کمیسیون برنامه، کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس هم این لایحه را در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم به تصویب برسانند.

وی افزود: در لایحه بودجه اقدامات خوبی در راستای دو رویکرد فقرزدایی و افزایش سطح معیشت که از دغدغه های رهبری هم هست و همچنین ایجاد اشتغال که امروز از مباحث اصلی کشور است، انجام شده است.

این نماینده مجلس با تاکید بر ضرورت جذب اعتبار برای طرح های عمرانی نیمه تمام، خاطرنشان کرد: امیدواریم مجلس با همین نگاه اقدامات لازم را انجام دهد تا طرح های نیمه تمام سنوات گذشته به اتمام برسد.

حسینی تاکید کرد: در زمینه هدفمندی یارانه ها باید همانند سنوات گذشته از مردم بخواهیم در صورتی که رقم یارانه رقم موثری در زندگی شان نیست، خودشان از دریافت یارانه انصراف دهند و البته دولت هم باید با سیاست هایی که در بودجه ۹۷ نهایی می شود دهک های پردرآمد را حذف کند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان، گفت: باید با حذف یارانه دهک های پردرآمد این منابع را به سمت زیرساخت ها و اشتغال سوق دهیم تا شرمنده مردم نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha