• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۶ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96091307295
  • خبرنگار : 71588

"نشست بین‌المللی حمایت از لبنان" جمعه در پاریس برگزار می‌شود

"نشست بین‌المللی حمایت از لبنان" جمعه در پاریس برگزار می‌شود

نشست بین‌المللی حمایت از لبنان روز جمعه به دعوت فرانسه در پاریس برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای "الحیاة" ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه از همتایان خود در "گروه بین‌المللی حمایت از لبنان" خواست تا روز جمعه در نشستی در پاریس به منظور بررسی بحران سیاسی، حمایت از ثبات، حاکمیت و حفظ امنیت این کشور شرکت کنند.

گروه حمایت بین‌المللی از لبنان متشکل از پنج عضو دائم شورای امنیت و نیز آلمان، ایتالیا، سازمان ملل، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب است.

منابع آگاه در فرانسه اعلام کردند که رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، سامح شکری، وزیر امور خارجه مصر و فدریکا موگرینی، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا در این نشست حضور دارند.

پیشتر طرف ایتالیایی طی سفر میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان به رم به او ابلاغ کرده بود که این کشور به نمایندگی آنجلینو آلفانو، وزیر امور خارجه ایتالیا در این نشست شرکت خواهد کرد.

یک منبع وزارتی لبنان به این روزنامه عربستانی اعلام کرد که قبل از نشست گروه بین‌المللی حمایت از لبنان نشست ویژه کابینه لبنان در راستای تصویب بیانیه حل و فصل برگزار خواهد شد و تماس‌های متعددی  به خاطر تکمیل نهایی آن برای حمایت از سیاست کناره‌گیری و دوری گزیدن لبنان از درگیری‌های منطقه و به منظور بررسی بحران سیاسی این کشور با کشورهای عربی به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس و عربستان در نتیجه اتهام علیه "حزب الله" مبنی بر مداخله در امور این کشورها صورت گرفته است.

بعید نیست گروه حمایت بین‌المللی بیانه دولت لبنان را تایید کند که احتمالا قبل از نشست جمعه پاریس منتشر شود. منابع گفتند، انتظار دارند حریری نیز در این نشست حاضر باشد.

منابع اعلام کردند، پیش‌بینی می‌شود که نشست کابینه روز سه‌شنبه برگزار شود.

حریری اخیرا با جبران باسیل، وزیر امور خارجه لبنان درباره سیاست خویشتن‌داری و عدم مداخله و مرحله آتی به بحث و تبادل نظر پرداخته بود.

حریری اخیرا عملیاتی که عربستان را مورد هدف قرار داد یعنی پرتاب موشک بالستیک به خاک عربستان از یمن را محکوم کرد و گفت: این عملیات "تهدید جدیدی برای امنیت منطقه‌ای" به شمار می‌آید و نسبت به عواقب خطرناک آن هشدار داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha