• سه‌شنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۶ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96083017531
  • خبرنگار : 71592

نشست دولت اقلیم کردستان عراق با احزاب‌ اپوزیسیون

نشست دولت اقلیم کردستان عراق با احزاب‌ اپوزیسیون

یک منبع مسئول در اقلیم کردستان اعلام کرد، به منظور توافق بین طرف‌های سیاسی کرد پیش از مذاکره با بغداد و تعیین زمان برگزاری انتخابات پارلمانی اقلیم، هیئتی از دولت اقلیم کردستان با رهبران جنبش تغییر نشستی برگزار کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، این منبع گفت، نیچروان بارزانی، نخست وزیر اقلیم و قباد طالبانی، معاون وی با رهبران جنبش تغییر در سلیمانیه نشستی برگزار کردند.

همچنین آسو محمود، یکی از رهبران جنبش تغییر در کنفرانس مطبوعاتی در پایان نشست هیئت دولت اقلیم با رهبران جنبش تغییر گفت، هیئت دولت اقلیم از جنبش تغییر خواست در انجام ماموریتش در مرحله کنونی این دولت را حمایت کند.

محمود اعلام کرد، رهبران جنبش تغییر سه پیشنهاد به هیئت دولت اقلیم برای اداره مرحله کنونی این دولت ارائه دادند.

وی تصریح کرد، سه پیشنهاد ارائه شده شامل پرداخت حقوق کارمندان، بهبودی اوضاع معیشتی شهروندان، حفظ تمامیت ارضی اقلیم و دور نگهداشتن آن از جنگ‌های نیابتی در منطقه است.  

این رهبر جنبش تغییر بر ضرورت برگزاری انتخابات عادلانه در زمان خودش با نظارت بین‌المللی تاکید کرد.

وی افزود، دولت کنونی اقلیم در اداره آن شکست خورده و اگر این دولت با کادر کنونی خود با بغداد مذاکره کند، شکست دیگری را متحمل می‌شود.

محمود در ادامه گفت، اوضاع مالی اقلیم فاجعه‌بار است و در صورت عدم دستیابی به راه‌حلی با دولت مرکزی تا پایان سال جاری میلادی خسارت بزرگتری به آن وارد می‌شود.

وی بر اهمیت دستیابی طرف‌های سیاسی به راه‌حلی به منظور تحقق منافع مردم کرد تاکید کرد.

طبق گفته این منبع، قرار است بارزانی و طالبانی در این راستا با رهبران "جماعت اسلامی"، دیگر حزب اپوزیسیون در اقلیم نیز دیدار کنند.

حزب اتحاد اسلامی نیز ۱۸ نوامبر ضرورت تشکیل یک دولت انتقالی برای اداره اقلیم در مرحله آتی را اعلام کرد.

در این راستا، اتحاد اسلامی به جنبش تغییر، جماعت اسلامی و ائتلاف دموکراسی و عدالت پیوست که خواهان انحلال دولت کنونی اقلیم هستند.

اقلیم کردستان به دنبال اختلاف با دولت مرکزی عراق و مشکلات با طرف‌های سیاسی کرد، در دو سال گذشته دچار بحران سیاسی و مالی شدیدی شده که بعد از همه‌پرسی اقلیم این مساله تشدید هم شده است.

بحران اقلیم پس از برگزاری همه‌پرسی استقلال تشدید شد و به دنبال آن دولت مرکزی کنترل اکثر مناطق مورد مناقشه تحت سیطره اقلیم را بازپس گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha