• چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۶ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96082414817
  • منبع : وزارت صنعت، معدن و تجارت

روایت وزارت صمت از وضعیت کیفی خودروهای داخلی

روایت وزارت صمت از وضعیت کیفی خودروهای داخلی

در حالیکه تا پیش از این شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران هر ماهه گزارش ارزیابی کیفیت خودروهای داخلی را منتشر کرده و رسانه‌ها با بررسی این گزارش وضعیت کیفی این محصولات را نقد می‌کردند اما این بار این اتفاق نیفتاده و وزارت صنعت، معدن و تجارت به جای انتشار گزارش ارزیابی کیفیت خودروهای داخلی، تنها تحلیل خود از این گزارش را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام اداره کل خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مهرماه امسال در گروه سبک و در بخش خودروهای وانت، وانت تندر شرکت ایران خودرو با دریافت سه ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در سطح قیمتی پایین تر ۵۰۰ میلیون ریال در این ماه به خود اختصاص داده و وانت‌های مزدا کارا ۲۰۰۰ تک کابین و دو کابین بهمن موتور، وانت نیسان تک سوز زامیاد، وانت آریسان ایران خودرو دیزل و وانت نیسان دوگانه سوز زامیاد هر کدام یک ستاره کیفی را از آن خود کردند.

وانت پیکاپ فوتون ایران خودرو دیزل نیز در کلاس قیمتی بالاتر از ۵۰۰ میلیون ریال تنها خودرویی بود که توانست دو ستاره کیفی را از آن خود کند.

وضعیت کیفی خودروهای سواری

طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، در بخش خودروهای سواری خودروهای نیومزدا ۳ شرکت بهمن موتور و گرند ویتارای شرکت ایران خودرو خراسان در سطح قیمتی بالاتر از یک هزار میلیون ریال با کسب چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروها را به دست آوردند. این دو خودرو در ارزشیابی شهریورماه امسال نیز چهار ستاره را کسب کرده بودند.

در سطح قیمتی ۷۵۰ میلیون تا یک هزار میلیون ریال نیز خودروهای هیوندا ۲۰i کرمان موتور و کیاسراتوی شرکت سایپا موفق به دریافت چهار ستاره کیفی شدند.

تیگو ۵ مدیران خودرو و JAC-S۵ کرمان موتور نیز در این کلاس قیمتی با سه ستاره کیفی در رتبه بعدی قرار گرفتند. همگی خودروهای این کلاس قیمتی در ارزشیابی شهریورماه به همین اندازه ستاره کیفی به دست آورده بودند.

از سوی دیگر در کلاس قیمتی ۵۰۰ تا ۷۵۰ میلیون ریال خودروی هیوندا ۱۰i ساخت شرکت کرمان موتور چهار ستاره کیفی به دست آورد و چانگان CS۳۵ سایپا سیتروئن، آریزو ۵ مدیران خودرو، JAC-J۵ کرمان موتور و برلیانس H۳۳۰ پارس خودرو توانستند سه ستاره کیفی به دست آوردند. در این کلاس قیمتی لیفان X۶۰ کرمان موتور نیز یک ستاره به دست آورد.

همچنین در سطح قیمتی ۲۵۰ تا ۵۰۰ میلیون ریالی خودروهای رنو ساندرو و پارس تندر پارس خودرو و خودروهای پژو ۲۰۷ اتوماتیک و تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک ایران خودرو با دریافت چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولید ساخت داخل را در این ماه و در این کلاس قیمتی به خود اختصاص دادند.

در کلاس قیمتی پایین تر از ۲۵۰ میلیون ریال نیز دو خودروی سایپا X۱۳۱ و سایپا X۱۳۲ شرکت سایپا و همچنین سایپا X۱۳۱ پارس خودرو هر کدام تنها یک ستاره به دست آوردند. این خودروها در ارزشیابی شهریور ماه نیز یک ستاره ای بودند.

وضعیت کیفی خودروهای سنگین

در گروه خودروهای سنگین و در بخش باری کشنده اسکانیا ۴۱۰G ماموت دیزل با دریافت چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص داد و در بخش مسافری تنها خودروی تولیدی اتوبوس بین شهری اسکانیا ۴۲۱۲ مارال ساخت شرکت عقاب افشان بود که دو ستاره کیفی توانست به دست آورد.

گفتنی است که کامیونت ایسوزو NPR۷۵K در بخش کامیونت و کامیون NPR۷۵M در بخش کامیون که هر دو ساخت شرکت بهمن دیزل هستند، هر کدام دو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند. همگی این خودروها در ارزشیابی قبلی که شهریورماه انجام شد به همین اندازه ستاره کیفی دریافت کرده بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha