رضا جعفرزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: خوشبختانه زیرساختهای صنعت هوایی در منطقه زلزله زده هیچ آسیبی ندیدهاند و از این رو امکان خدمترسانی و امدادرسانی به زلزلهزدهها از نخستین ساعت پس از وقوع حادثه به وجود آمد.
به گفته وی، پس از آنکه مشخص شد در روزهای ابتدایی پس از حادثه هشت پرواز برنامهای روزانه به کرمانشاه کافی نیستند، سازمان هواپیمایی با ۱۰ پرواز فوقالعاده به این منطقه موافقت کرد که در روزهای گذشته انجام شدند و پس از آن نیز تا زمانی که نیاز به پرواز هواپیماهای بیشتر وجود داشته باشد، با هماهنگی ایرلاینها این پروازها انجام خواهد شد.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به امکانات اورژانس هوایی در نظر گرفته شده برای مناطق زلزله زده توضیح داد: شرکت هواپیمایی پویا ایر، یک فروند هواپیمای ایلوشین و یک فروند هواپیمای آنتونوف خود را برای خدمترسانی به مصدومان حادثه بسیج کرده است که با توجه به امکانات موجود در آنها امکان جابجایی مصدومان حادثه وجود دارد. این هواپیماها در کنار تختهایی که برای جابجایی مصدومان دارند، ۳۰ نفر همراه را نیز با خود جابجا میکنند که این موضوع میتواند به فرآیند کمکرسانی به مصدومان حادثه کمک کند.
جعفرزاده افزود: در کنار آن دیگر شرکتهای هواپیمایی نیز امکانات خود برای امدادرسانی به زلزلهزدگان را بسیج کردهاند و در صورت نیاز تمام تجهیزات لازم برای جابجایی مصدومان این حادثه در آنها نظم خواهد شد و این فرآیند تا زمان نیاز به امدادهای هوایی در این منطقه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات