• سه‌شنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۶ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96082313875
  • خبرنگار : 71132

مافی به ایسنا خبر داد:

تسهیل شرایط تابعیت برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی

تسهیل شرایط تابعیت برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس از مصوبه این کمیسیون برای بهبود وضعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی خبر داد.

پروانه مافی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی در جلسه امروز (سه‌شنبه) کمیسیون شوراها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و موادی به تصویب رسید که مشکلات زیادی را حل خواهد کرد.

وی افزود: پیش از این گفته شده بود برای تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی باید پس از ۱۸ سالگی تا یک سال اقدام شود اما اطلاع رسانی خوبی نشده بود و بسیاری معتقد بودند که این کار باعث تضییع حقوق افراد می شود بنابراین در مصوبه امروز کمیسیون شوراها مقرر شد مشمولین این حکم که به ۱۸ سالگی رسیده‌اند تا سال ۱۴۰۴ می توانند برای تقاضای تابعیت ایرانی اقدام کنند.

رییس فراکسیون خانواده مجلس ادامه داد: مصوبه دیگر کمیسیون شوراها این بود که از تاریخ تصویب این قانون فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی که در ایران متولد می شوند و ازدواج والدینشان با رعایت ماده ۱۰۶۰ قانون مدنی و ثبت شده باشد بعد از رسیدن به ۱۸ سالگی تا ۲۵ سالگی می توانند بدون رعایت شرط سکونت در ایران تابعیت ایرانی بگیرند.

مافی همچنین گفت: طبق مصوبه دیگر کمیسیون شوراها که براساس پیشنهاد کمیسیون به تصویب رسید، فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی که در ایران متولد شده‌اند تا سن ۱۸ سالگی از کلیه حقوق شهروندی مثل آموزش، بهداشت و غیره بهره مند می شوند و کارت اقامت آنها در این مدت به منزله شناسنامه خواهد بود. با این مصوبه بسیاری از مشکلات مربوط به این افراد که به دلیل مشکلات تابعیت و  عدم صدور شناسنامه با آن مواجه بودند مثل موضوع بهداشت و سلامت تقریبا حل خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد که مصوبات کمیسیون شوراها درباره تسهیل تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی در صحن علنی مجلس نیز به تصویب برسد.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در پایان گفت که طبق سرشماری وزارت رفاه ۶۰ درصد مشمولین این احکام پدران افغان، ۱۲ درصد پدران عراقی و ۲۸ درصد از سایر کشورها هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۱۶:۰۵

الان ما باید به کجا مراجعه کنیم آیا شناسنانه میدن؟

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۱۸:۳۰

اگه شما فهمیدی به مام بگو کجا باید بریم.

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۱۸:۲۴

قبل از این که به تثپیپ برسد ازما میخواستن تا برایه تعیین هویت به تهران سفر کنیم نه یک بار بلکه چندین بار.بازم قراره به همون شکل باشه و پول شناسنامه را به بهانه اقامت از ما بگیرن.

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۳ ۲۳:۲۷

سلام،من و برادرام چکار کنیم سه برادریم هر سه به بالای سی سال رسیدیم متولد ایرانیم مرزنیشین بودیم همه کارهای قانونی انجام شده اون از خانواده مادریم که مدرک مادرمو بخاطر کوپن تا سال 75ندادن و استفاده میکردن از کوپنش اون از اداره اتباع زاهدان که تا سال89هیچ اطلاع رسانی نکردن در مورد تابعیت اینم از الان که تا 25سال میتونن بگیرن

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۴ ۱۷:۵۳

کجا مراجعه کنیم

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۶ ۰۸:۴۹

الان خبری نشده هنوز؟ سرشماری کردن بعدش چی شد؟

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۱۶ ۲۲:۵۹

لطفا بیشتر به فکر ما باشید چون ما در این سالها خیلی سختی کشیدیم

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۸ ۲۰:۵۱

اين عاليه يعني اشخاصي كه موفق باخذ تابعيت در سن 18 سالگی نشدند الان می توانند اقدام کنند همینطور سن اخذ تابعیت از 18 الی 19 سال به سن 25 سال رسید و بقیه افرادی که 25 سال را تمام کردند نیز می‌توانند تا سال 1404 اقدام کنند