باباخانی از شهروندان سرپل ذهاب در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شهروندانی که خود چادر داشتهاند شب را در آن گذراندهاند و باقی شهروندان مجبور شدند در فضای باز شب را بگذرانند.
وی افزود: بر اساس مشاهداتم به نظر میرسد تنها دو بار هلی کوپتر هلال احمر توانسته حدود 100 تا 200 بسته آب معدنی به شهر برساند و کمبود آب معدنی به شدت احساس میشود.
باباخانی تصریح کرد: تنها در شهر پل ذهاب 35 هزار شهروند وجود دارند که بیشتر آنها به خاطر تخریب منازلشان در شهر آواره شدهاند و از سوی دیگر آب و برق در برخی از نقاط قطع شده است، مغازهها بسته شدهاند و ارتباطات تلفنی قطع شده است.
وی ادامه داد: هنوز تعدادی از مردم در زیر آوار ماندهاند. آنهایی که نجات پیدا کردهاند نیز مجبور شدند در مراکزی همچون فرمانداری و ورزشگاه شهر استقرار یابند تا در دریافت کمک به آنها تسهیل شود.
وی تصریح کرد: بخشی از بیمارستان سرپل ذهاب تخریب شده و تقریبا امکان خدمات رسانی دراین بیمارستان به پایینترین حد ممکن رسیده است.
باباخانی بیان کرد: ارتش با دل و جان از همان ابتدای وقوع زلزله در میان زلزله زدگان حضور یافته و به کمک مردم شتافتند.
وی گفت: ما در لحظه وقوع زلزله تنها چند ثانیه فرصت داشتیم که خودمان را نجات دهیم. اما گلایه بنده این است که چرا در زمانی که حدود 2 ساعت پیش از زمین لرزه اصلی، زلزلهای به بزرگی 4.5 ریشتر در نزدیکی سرپل ذهاب رخ داده است، اطلاعرسانی کافی انجام نشد و به مردم هشدار ندادند.
به گزارش ایسنا، شب گذشته زمین لرزه ای به بزرگی 7.3 ریشتر در مرز کرمانشاه با کشور عراق رخ داده و کانون این زمین لرزه در مرز کرمانشاه و در امتداد ایران بوده است. این زمین لرزه از شمال غربی تا جنوب غربی ایران احساس شده است.
مرادی یکی دیگر از شهروندان سرپل ذهاب گفت: در لحظه وقوع زلزله مجبور شدیم با لباس خانه به بیاییم و الان در شهر سرگردانیم.
وی از قطع بودن آب و برق گلایه داشت و افزود: مواد غذایی و آب معدنی به شدت در شهر کمیاب شده و تشنگی ما را آزار میدهد.
مرادی ادامه داد: از مسئولان انتظار داریم سریعتر به مشکلات ما رسیدگی کنند، زیرا به شدت از نظر تامین مایحتاج خود در مضیقهایم.
این شهروند با تشکر از حضور نیروهای امنیتی و انتظامی در منطقه گفت: نیروهای انتظامی و به ویژه ارتش در حال آواربرداری و حمل مصدومان و جنازهها و انتقال آنها با بالگرد هستند.
انتهای پیام
نظرات