به گزارش ایسنا، در سندی که توسط وزراتخانههای توسعه اقتصادی و محیط زیست طراحی شده است، ۲۸ درصد از کل مصرف انرژی ایتالیا تا سال ۲۰۳۰ در مقایسه با ۱۷.۵ درصد در سال ۲۰۱۵ تحت پوشش منابع تجدیدپذیر قرار میگیرد. قرار است سهم منابع تجدیدپذیر در تولید برق از ۳۳.۵ درصد در سال ۲۰۱۵ به ۵۵ درصد تا سال ۲۰۳۰ افزایش پیدا کند. ایتالیا سهم ۲۱ درصدی منابع تجدیدپذیر در سال ۲۰۳۰ در مقایسه با ۶.۴ درصد در سال ۲۰۱۵ را هدف گذاری کرده است.
این کشور همچنین سرمایهگذاریهای تحقیقات و توسعه در انرژی پاک را از ۲۵۸ میلیون دلار در سال ۲۰۱۳ به ۵۱۷ میلیون دلار در سال ۲۰۲۱ افزایش میدهد.
ایتالیا که چهارمین مصرف کننده بزرگ انرژی اروپا بوده و برای حدود ۹۳ درصد از نفت و گاز طبیعی خود به واردات متکی است، قصد دارد منابع تامین گاز طبیعی را متنوع کرده و اختلاف قیمت گاز طبیعی در ایتالیا و قیمت در شمال اروپا که حدود دو یورو در هر مگاوات ساعت در سال ۲۰۱۶ بوده است را کاهش دهد.
طبق سند طراحی شده، گاز طبیعی همچنان نقش حیاتی در انرژی ایتالیا ایفا میکند زیرا یک منبع پشتیبان برای تجدیدپذیرها است. بنابراین این کشور برای گسترش ساخت خط لولههای جدید واردات گاز که منابع و مسیرهای تامین را متنوع میکنند، تلاش خواهد کرد.
بر اساس گزارش اویل پرایس، انگلیس نیز در نوامبر سال ۲۰۱۵ اعلام کرد قصد دارد درباره پیشنهادهایی برای پایان استفاده از زغال سنگ برای تولید برق تا سال ۲۰۲۵ مشورت کند. پس از پایان مدت مشورت، دولت انگلیس ماه گذشته تایید کرد که واحدهای تولید نیروی زغال سوز در این کشور تا سال ۲۰۲۵ تعطیل خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات