• جمعه / ۱۹ آبان ۱۳۹۶ / ۰۲:۱۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96081810721
  • خبرنگار : 71464

جدیدترین اخبار از موسسه ثامن‌الحجج

جدیدترین اخبار از موسسه ثامن‌الحجج

مدیرعامل بانک پارسیان درباره آخرین وضعیت موسسه ثامن‌الحجج اظهار کرد: قرار شده که هیات تصفیه با شرکتی در چهارچوب یک قرارداد مشاوره‌ای به توافق برسد و برای وصول تسهیلات اعطایی موسسه اقدام کنند.

کوروش پرویزیان در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین خبرها از ثامن‌الحجج اظهار کرد:  قرار بر این است که تصمیمی درباره مجموعه برنامه‌هایی که در خصوص تعیین تکلیف بخش تسهیلات اعطایی ثامن‌الحجج گرفته شده بود، ابلاغ شود؛ به این ترتیب که هیات تصفیه با شرکت تامین‌اندیش در چهارچوب یک قرارداد مشاوره‌ای به توافق برسد و برای وصول تسهیلات اعطایی موسسه اقدام کنند. اگر این برنامه ابلاغ شود، کمک می‌کند که تسهیلات اعطایی موسسه راحت‌تر وصول شود و به پرداخت معوقات سپرده‌گذاران کمک می‌کند.
وی درباره آزمون دوم پرسنل پارسیان اظهار کرد: این آزمون برگزار خواهد شد و تا حداکثر آذرماه بخش دوم جذب پرسنل انجام می‌شود تا کارکنان ثامن‌الحجج بتوانند برای ورود به بانک پارسیان اقدام کنند.
رئیس بانک پارسیان درباره تاثیر صندوق‌های سرمایه‌گذاری بر نرخ تسهیلات گفت: اکنون به لحاظ رعایت نرخ‌ها بعد از ابلاغیه بانک مرکزی به بانک‌ها، هماهنگی خوبی بین بانک‌های دولتی و خصوصی برقرار شده و بخشنامه هم رعایت می‌شود؛ ضمن اینکه بانک مرکزی هم نظارت می‌کند.
پرویزیان ادامه داد: در حوزه صندوق‌ها هم قرار بود صندوق‌ها درباره بررسی بازدهی و رفتارشان در هماهنگی با سازمان بورس و اوراق بهادار جلساتی داشته باشند. تا جایی که من اطلاع دارم جلسات خوبی در این زمینه برگزار شده و با همکاری بانک مرکزی تعدیلاتی در صندوق‌ها ایجاد شده و روند در این زمینه هم نشان می‌دهد که اعمال نظارت خوبی در بورس در ارتباط با صندوق‌ها شکل گرفته است.
وی ادامه داد: همانطور که مستحضرید مجموعه بانک‌ها باید تحت سیاست‌های پولی کشور عمل کنند و سیاست پولی هم در جای دیگر با سیاست عمومی کشور هماهنگ است. این هماهنگی‌ها در شورای پول و اعتبار و شورای اقتصاد انجام می‌شود و دولت هم جلساتی  درباره چگونگی تنظیمات این سیاست‌ها می‌گذارد.
او با بیان اینکه اخیرا خبری از عقیلی کرمانی به صورت برعکس در رسانه‌ها منتشر شده است، افزود: عقیلی کرمانی معتقد است که اگر به بانک‌ها کمک شود،  آنها می‌توانند تا سه درصد به رشد اقتصادی کشور کمک کند. به عبارت دیگر با اصلاح ساختاری بانک‌ها و کمک به افزایش سرمایه آنها و بهبود کفایت سرمایه آنها و همین طور در صورت اجرای استانداردهای مربوط به بال 3 می‌توانیم تا سه درصد در رشد اقتصادی کشور تاثیر مثبت بگذاریم. به گفته پرویزیان، این خبر در رسانه‌ها به صورت معکوس منتشر و گفته شد که بانک‌ها تا سه درصد به رشد اقتصادی کشور لطمه می‌زنند؛ در حالی که چنین موضوعی نه صحیح است و نه امکان‌پذیر.
وی افزود: کسانی که در حوزه اقتصاد کلان فعالیت دارند، می‌دانند که رشد اقتصادی به چه عواملی بستگی دارد و باید رشد تولید ملی، بهره‌وری و تکنولوژی دستخوش تغییراتی شود و برای منابع و مصارف ارزی تصمیماتی گرفته شود تا بتوانیم شاهد رشد اقتصادی باشیم. البته بانک‌ها تسریع‌کننده این شرایط هستند تا مقاصد مربوط به رشد صورت گیرد.
وی در ادامه سخنانش گفت: انتظار بانک‌ها این بود که نرخ سود بانکی تعدیل شود و به تبع آن در یک مدت منطقی شاهد کاهش هزینه‌هایی باشیم که در تجهیز منابع صورت می‌گیرد و  به این ترتیب مصرف منابع و نرخ تسهیلات کاهش پیدا کند؛ چون ما به عنوان شبکه بانکی به دنبال ارائه تسهیلات با کمترین نرخ به تولیدکنندگان و گیرندگان تسهیلات هستیم و مطمئنیم که اگر نرخ تسهیلات کاهش پیدا کند امکان بازگشت پول وجود دارد و هر قدر که نرخ بالاتر رود، معوقات شبکه بانکی بیشتر می‌شود؛ به این معنی که گیرندگان نمی‌توانند به تعهدات خود در نرخ‌های بالا عمل کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان صنف بانک‌های خصوصی دنبال کاهش هزینه‌های تجهیز و تخصیص منابع هستیم و این موضوع را به جد دنبال می‌کنیم.
او تصریح کرد: انتظار داریم دولت کمک کند هزینه‌های تجهیز و تخصیص منابع کاهش یابد. این موضوع در اصلاحات و رفرم بانکی بسیار مهم است. انتظار داریم صندوق توسعه ملی با تسهیلات‌دهی بیشتری شرایطی را فراهم کند تا تجهیز منابع ارزی- ریالی بانک‌ها از جمله بانک‌های خصوصی بهتر انجام شود تا بتوانیم با کیفیت و سرعت بیشتر به نیازهای تسهیلاتی کشور پاسخ دهیم. خوشبختانه این هماهنگی در دولت صورت گرفته است و ما منتظریم نتایج آن به بانک‌های خصوصی برسد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۸-۱۹ ۱۸:۳۹

ای خدا بعد از دوسال تازه قراره با شرکتی مشاوره بگیرند! به این میگید ساماندهی یا نابود وبدبخت کردن مردم کشور که شماها مسوول اداره آن هستید؟ آخه این کارا رو نمیشد زودتر انجام بدید؟ واقعا شما دلسوز این ملت هستید

avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۰ ۱۰:۰۳

بعد از دوسال توقیف و غارت سپرده های سپرده گذاران سیاه بخت هر دم از این باغ خبری می رسد که ما داریم براتون کار می کنیم !! آسوده خیال باشید !! این هم از بازیهای جدید بانک مرکزی، هیأت تصفیه و بانک پارسیان برای اطاله بیشتر و وقت‌خری و کشیدن رس پول سپرده گذاران نگون بخت است !!؟؟ بیچاره ملتی که برای مدت 12 سال به تابلوهای موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج(ع)، تحت نظارت بانک مرکزی بر سر در 550 شعبه در کلیه مراکز استان و شهرهای بزرگ و کوچک سراسر کشور اعتماد کردند و اندک سرمایه یا کل زندگیشان را برای گرفتن چندرغاز سود و حیات و بقاء در ام القرای جهان اسلام به این موسسه که لقب هشتمین امام و پیشوای شیعیان جهان را یدک می کشید، سپردند! همه ما می دانیم که موسسه مذکور با داشتن اموال غیر منقول نجومی نظیر املاک تجاری، اداری، مسکونی، هتل، زمین های مرغوب و اموال غیر منقول بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان دارایی دارد که با توقیف آنها قرار بود از سال گذشته بفروش برسد. لیکن هیچ گونه اطلاع رسانی و شفافیتی در این زمینه تاکنون بعمل نیامده است!! همچنین دستگاه قضایی به مالباختگان اجازه شکایت از مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره موسسه ثامن را نداده است! انتظار است هیئت تصفیه و دستگاه قضا به عنوان مدعی العموم ضمن دفاع همه جانبه از حقوق مالباختگان کلیه خسارات وارده به سپرده گذاران منجمله بازگرداندن اصل سپرده و پرداخت سود 30 درصدی سالانه به همراه ضرر و زیانهای وارده و خسارات تأخیر تأدیه بر اساس نرخ تورم را محاسبه و سریعا به طلبکاران موسسه پرداخت نماید. (جمعی از سپرده گذاران مفلوک و مقروض موسسه ثامن)