به گزارش سرویس بازار ایسنا، محمدمهدی بحرالعلوم مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک مسکن گفت: همه شعب این بانک به این سامانه متصل هستند اما ارایه خدمات بازار سرمایه به تدریج و با گذراندن دورههای آموزشی لازم برای پرسنل در شعب مجاز میشود. به این ترتیب با عنایت به آموزش ۱۰۰ مشاور در این حوزه، تا سه ماه آینده تعداد شعبی که این خدمات را ارایه میکنند به ۱۰۰ مورد میرسد و تا یک سال آینده همه یک هزار و ۲۴۶ شعبه بانک مسکن آمادگی و مجوز ارائه این خدمات را به مشتریان کسب میکنند.
وی با بیان اینکه بانک مسکن برای تمام طیفهای مشتریان خود اعم از خرد، میان و کلان، بستههای سرمایهگذاری، ابزار و محصول پیشبینی کرده است، گفت: این محصولات شامل سهام، اوراق بهادار با درآمد ثابت، سپرده و ابزارهای شبکه پول است که برحسب درجه ریسکپذیری و ریسکگریزی مشتریان و میزان سرمایه آنها، این محصولات به متقاضیان حضور در بازار سرمایه عرضه میشود.
بحرالعلوم با بیان اینکه مشتریان بانک مسکن با سرمایه خرد و عدم ریسکپذیری، میتوانند در صندوق سرمایهگذاری رهآورد آباد مسکن سرمایهگذاری کنند، بیان کرد: همچنین کسانی که پول کافی برای خرید مسکن به قصد سرمایهگذاری را ندارند، میتوانند با خرید حتی یک سهم از هزاران سهم هر صندوق زمین و ساختمان، در پروژههای مسکونی در دست احداث سرمایهگذاری و از سودبخش مسکن با سرمایه کمتری بهرهمند شوند. در عین حال کسانی که ریسکپذیرتر هستند میتوانند وارد بازار سهام شوند و شرکت کارگزاری بانک مسکن واحدهای سرمایهگذاری موجود در صندوقهای مشترک سرمایهگذاری را به این گروه پیشنهاد میکند.
مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک مسکن تاکید کرد: در صندوقهای مشترک سرمایهگذاری، سبدی از سهام به شکل ترکیبی طراحی شده و در نتیجه ریسک سرمایهگذاری توزیع شده است. از طرفی مدیریت این صندوقها در اختیار نهادهای حرفهای فعال در بازار سرمایه است و در نتیجه مشتریان بانک مسکن میتوانند با درجه اطمینان بالاتری از این ظرفیت برای سرمایهگذاری استفاده کنند.
وی با بیان اینکه پیش از بانک مسکن، دو بانک دیگر (ملت و انصار) نیز خدمات ورود به بازار سرمایه را به مشتریان خود عرضه کردهاند، در عین حال گفت: این بانکها بیشتر با هدف پذیرش اوراق بدهی و گواهی سپرده خود چنین خدماتی را طراحی کردند.
بحرالعلوم با تاکید بر اینکه ارایه این خدمات سود عملیاتی بانک مسکن را ارتقا میدهد، درباره عایدی این فعالیت برای بانک مسکن علاوه بر نقش تسهیلگری، توضیح داد: بانک مسکن میتواند با جذب مشتریان بازار سرمایه که باید حساب جاری صفر درصد نزد کارگزار داشته باشند، به این طریق هزینه تمام شده تامین پول را کاهش دهد.
به گفته وی، در حال حاضر امکان مبادله اوراق با درآمد ثابت، انواع اوراق مشارکت و صکوک موجود در بازار سرمایه در شعب منتخب بانک مسکن برای مشتریان متقاضی ورود به بازار سرمایه فراهم است و در فاز بعدی خرید و فروش سهام نیز پس از ارایه آموزش به پرسنل میسر میشود. در عین حال برنامهریزی کنونی بانک مسکن بر این اصل استوار است که در وهله اول ابزارهای بدون ریسک بازار سرمایه را در شعب خود عرضه کند تا مشتریانی که ریسکپذیر نیستند، به راحتی وارد بازار سرمایه شوند.
بحرالعلوم ادامه داد: قابلیت معاملات آتی سکه و ورود به بازار طلا نیز اکنون در سامانه «راهکار» برای مشتریان متقاضی ورود به این عرصه نیز فراهم است.
مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک مسکن دیگر عایدی عرضه این خدمت برای بانک مسکن را زمینهسازی ارائه خدمات «بانکداری اختصاصی» و «مدیریت ثروت» عنوان و تاکید کرد: برای مشتریان با سرمایه کلان که خدمات بازار سرمایه را از شعب بانک مسکن دریافت میکنند، طیف گستردهتری از خدمات همچون بانکداری اختصاصی نیز قابل عرضه است.
انتهای پیام
نظرات