• شنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96081307539
  • منبع : وزارت ارتباطات و فناوری‌ اطلاعات

اینترنت بالنی در مرز مهران راه‌اندازی شد

اینترنت بالنی در مرز مهران راه‌اندازی شد

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران گفت: فناوری اینترنت بالنی توسط پژوهشگاه فضایی ایران در مرز مهران، برای ارائه خدمت اینترنت بدون سیم به زائران اربعین حسینی راه‌اندازی شد.

 به گزارش ایسنا، دکتر حسن حدادپور، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اعلام این مطلب گفت: بالن مقید با محموله مخابراتی توسط متخصصان این پژوهشگاه در مرز مهران راه‌اندازی شده و به زائران اباعبدالله الحسین(ع) در ایام اربعین، خدمات اینترنتی رایگان ارائه می‌دهد.

وی افزود: بالن مقید با قابلیت حمل محموله مخابراتی ۵۰ کیلویی در ارتفاع ۵۰۰ متری به پرواز درآمده و توانمندی انتقال و توزیع اینترنت وای فای در فواصل حدود ۴ کیلومتر را داراست.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران اظهار داشت: پروژه بالن مقید از حدود یک سال پیش در این پژوهشگاه به اجرا درآمده و در پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی با موفقیت انجام شده است.

وی تصریح کرد: نصب و استقرار کل سیستم با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایلام در مرز مهران انجام شده و بستر ارائه خدمات اینترنتی به زائران اربعین حسینی تا ۴ کیلومتری فراهم شده است.

به گفته دکتر حدادپور  در این پروژه، فرستنده رادیویی درشهر مهران مستقر و بالن در منطقه مرزی به پرواز درآمده است و از آن به عنوان یک دکل اینترنتی استفاده می شود. پهنای باند دریافتی از زیرساخت توسط فرستنده به بالن ارسال و در دایره‌ای در منطقه پایین دست بالن، اینترنت وای فای رایگان و بدون پسوند ارائه می شود.

وی افزود: در این پروژه، بالن در ارتفاع حداقل ۳۰۰  متری ازسطح زمین قرار می‌گیرد و اینترنت را در شعاع ۲۰ کیلومتری دریافت و برای کاربران پخش می‌کند.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه فناوری بالنی اینترنتی مقید برای ارائه ارتباطات در مناطق عمومی که دارای جمعیت متمرکز است در ارتفاع پایین و در فاصله ۳۰۰ تا ۷۰۰ متری از سطح زمین قرار می‌گیرد، افزود: این بالن مخابراتی برای ارتباط‌رسانی در مواقع بحران با توجه به ازدحام جمعیت، کاربردی است به همین دلیل، این سیستم برای اطلاع‌رسانی به سیستم‌های خدمات‌رسان مانند امداد و هلال احمر برای دستگاه‌های اجرایی ذیربط کاربرد دارد.

حدادپور اظهار کرد:  بالن فضایی مقید به صورت مقطعی به فضا پرتاب می‌شود و پس از اتمام کار به زمین هدایت می‌شود. در ضمن، اکنون این پروژه به صورت پایلوت به اجرا درآمده، اما در ادامه می‌تواند به جهت محدوده پوشش و نرخ سرویس دهی قابلیت افزایش را داشته باشد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha