به گزارش ایسنا، دکتر معتمدی امروز در مراسم یازدهمین گردهمایی اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه اظهار کرد: محور کارهای علمی دانشگاه اساتید هستند که میتوانند نقش مهمی را در رشد و پیشرفت این دانشگاه ایفا کنند.
وی با بیان اینکه منابع مالی مهمترین مساله دانشگاه امیرکبیر است که همواره متاثر از منابع و بودجه کشور بوده است، گفت: البته در سالهای اخیر تحرکات اقتصادی خوبی در کشور اتفاق افتاده است، اما کماکان وضعیت اقتصادی دولت مناسب نیست. بنابراین مشکل اصلی در دانشگاه امیر کبیر مشکل منابع است که باید راهکارهای مناسبی برای آن دیده شود تا مشکلات این دانشگاه در سالهای آتی بیشتر نشود.
دکتر معتمدی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر افزود: برنامه راهبردی از سال 86 آغاز شده است و برنامه اجرایی آن نیز تدوین شده و دستورالعمل به واحدها ابلاغ شده است و در حال پیشروی است.
وی با تاکید بر اینکه مدیریت فضای دانشجویی یکی از موضوعات سخت برای مدیریت این دانشگاه بوده است، خاطرنشان کرد: این موضوع بخش عمدهای از وقت ما را میگیرد، چراکه همانطور که همه مطلع هستند، دانشگاه امیرکبیر سیاسیترین دانشگاه کشور است.
رییس دانشگاه امیرکبیر اظهار کرد: در انتخاب وزیر علوم آنچه از بحثها و مذاکرات معلوم میشد، به هیچ وجه بحث علمی مطرح نبود و بیشتر معیا رهای سیاسی مد نظر بود و خود این مساله نشاندهنده اهمیت فضای سیاسی دانشگاهها است که ما نیز در این جهت کار دشواری را پیش رو داریم.
وی با اشاره به تلاش مسئولان دانشگاه امیرکبیر در راستای حل دغدغههای اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه، گفت: تلاش میکنیم تا حد ممکن دغدغهمندیهای اساتید را کاهش دهیم که در این راستا اقداماتی چون تسریع روند ارتقا و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی را انجام دادهایم و همچنین در سال گذشته 91 ارتقاء در دانشگاه داشتهایم و 49 عضو هیات علمی پیمانی به رسمی آزمایشی تبدیل شدهاند.
معتمدی با بیان اینکه در بخشهای آموزشی یکی از نکات مهمی که انجام شده است، بازنگری در برنامههای آموزشی بوده است و در این راستا در بیشتر دانشکدهها تغییرات خوبی اتفاق افتاده است که امیدواریم برنامههای دانشگاه ما به نحوی باشد که بیشتر دانشگاههای کشور از آن الگوبرداری کنند.
رییس دانشگاه امیرکبیر در ادامه افزود: بیشترین اثرگذاری را در سالهای اخیر در بخش پژوهش داشتهایم و در دو حوزه کیفی و کمی رشد خوبی داشتهایم و در سال 94 به بعد رشد صعودی خوبی را داشتهایم و امیدواریم این رشد ادامه پیدا کند.
معتمدی اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان دانشگاه امیرکبیر مدل منحصر به فردی دارند که الگوی آن میتواند در بحث اقتصاد مقاومتی و شرکتهای دانش محور راهکار مناسبی باشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه امیرکبیر در سالهای اخیر بدترین وضعیت خوابگاهی در بین دانشگاههای کشور را داشته است، گفت: هم از نظر کیفیت و هم کمیت شرایط نامناسبی در خصوص تامین خوابگاه داشتهایم و متاسفانه بودجه مناسبی نیز برای تامین خوابگاه به دانشگاه داده نمیشود، ضمن اینکه قرار گرفتن دانشگاه در مرکز شهر مشکل تامین خوابگاه را دشوارتر میکند.
رییس دانشگاه امیرکبیر افزود: خوشبختانه 15 درصد ظرفیت خوابگاهی را در سال گذشته افزایش دادهایم و در سال جاری نیز 10 تا 15 درصد این ظرفیت اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری هزینه خوبی برای مسائل تغذیه و سلف سرویس دانشگاه امیرکبیر انجام شده است، گفت: سلف جدیدی در دانشگاه ایجاد شده و از نظر بهداشتی نیز تغییرات مثبتی در آشپزخانهها انجام شده است و 45 درصد به ظرفیت غذاخوریها اضافه شده است و شرایط نامناسبی که دانشجویان مجبور بودند حدود یک ساعت در صف دریافت غذا باشند، بهبود پیدا میکند.
وی همچنین از راهاندازی پردیس کیش دانشگاه امیرکبیر خبرداد و گفت: امیدواریم بتوانیم بسیاری از فعالیتهای علمی بینالمللی را در آن مرکز به دلیل اینکه از مناطق آزاد است، انجام دهیم و دانشجویان خارجی را نیز در آنجا پذیرش کنیم.
انتهای پیام
نظرات