به گزارش خبرنگار ایسنا، ابراهیم باقری در جمع خبرنگاران تولید بیش از حد نفت کوره را یکی از اصلیترین عوامل زیانده بودن شرکت پالایش نفت کرمانشاه دانست و گفت: دلیل تولید بیش از 40 درصدی نفت کوره در پالایشگاه کرمانشاه نبود برج وکیوم است.
وی ادامه داد: از چندین سال پیش ساخت برج وکیوم در پالایشگاههای کشور به منظور تبدیل نفت کوره به محصولات ارزشمند پالایشی در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت و اغلب پالایشگاههای کشور با بودجه دولتی مجهز به این برج شدند، اما پالایشگاه کرمانشاه تاکنون بدون برج وکیوم باقی مانده است.
مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه گفت: پس از واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به بخش خصوصی و با توجه به نگاه توسعهای و کیفی سازی محصولات پالایشگاه توسط مدیریت بخش خصوصی، اجرای طرح مطالعاتی برج وکیوم در این پالایشگاه در دست کار قرار گرفت.
باقری اعتبار مورد نیاز برای ایجاد برج وکیوم را بر اساس برآوردههای اولیه 1500 میلیارد ریالی عنوان کرد که مالکیت بخش خصوصی پالایشگاه کرمانشاه آماده پرداخت این مبلغ کلان برای کیفی سازی محصولات تولیدی است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت کرمانشاه تاکید کرد: با اجرای برج وکیوم در پالایشگاه کرمانشاه، نفت کوره که اصلی ترین تهدید اقتصادی این مجموعه است به فرصتی کم نظیر برای کیفیسازی محصولات و در نهایت سودآوری مجموعه تبدیل خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر مهندسین بخش تحقیق و توسعه شرکت پالایش نفت کرمانشاه مشغول بررسی طرح مطالعاتی اصول مهندسی ساخت و اجرای این برج هستند و پس از این مرحله، مناقصه اجرای این طرح بزرگ به مرحله اجرا درخواهد آمد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت کرمانشاه در پایان گفت: برخلاف اظهارنظرهای غیر واقع برخی منتقدان واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به بخش خصوصی، این شرکت با مدیریت بخش خصوصی نه تنها به فکر رکود و یا تعطیلی نیست، بلکه با اجرای طرحهای جدید در راستای توسعه و کیفی سازی محصولات تولیدی گام برمیدارد.
انتهای پیام
نظرات