• شنبه / ۶ آبان ۱۳۹۶ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96080603067
  • خبرنگار : 71129

آمریکا برای مقابله با کره‌شمالی به سمت مسکو گرایش پیدا کرده است

آمریکا برای مقابله با کره‌شمالی به سمت مسکو گرایش پیدا کرده است

از آنجا که دولت آمریکا نتوانسته به قدر کافی از حمایت چین و نفوذ این کشور برای مقابله با برنامه‌های جاه طلبانه تسلیحاتی کره شمالی برخوردار شود حالا به دنبال کمک گرفتن از روسیه برای منزوی کردن پیونگ یانگ است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وزارت خارجه آمریکا روز جمعه در اقدامی کمپانی‌ها و شخصیت‌های حقیقی و حقوقی روسیه را در حالی در فهرست تحریم‌های خود قرار داده که به دنبال کمک گرفتن از این کشور برای منزوی کردن کره شمالی است.

جوزف یون، فرستاده آمریکا به کره شمالی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: روسیه می‌تواند نقش دیپلماتیک موثری ایفا کند اگر روسیه با چین، آمریکا، کره‌ جنوبی و ژاپن متحد باشد می‌توان به مقابله با کره شمالی پرداخت و بهترین شکل ممکن می‌توانیم این کشور را سر جای خود بنشانیم یا متقاعدش کنیم که دست از برنامه تسلیحاتی خود بردارد.

وی افزود: من و رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا از مسکو می‌خواهیم که از کمپین بین‌المللی علیه کره شمالی با تحقق تحریم‌های سازمان ملل علیه این کشور حمایت کرده و کره شمالی را منزوی کند.

وی ادامه داد: واشنگتن به دنبال جلوگیری از انتقال تکنولوژی تسلیحاتی به کره شمالی است.

چو سونگ هویی، دبیرکل اداره آمریکای شمالی در وزارت خارجه کره شمالی در ماه گذشته میلادی دو بار به مسکو سفر کرد و مهمترین آنها حضور در کنفرانسی در روسیه بود. وی در این سفر با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز دیداری داشت.

سوزان دیماجییو، کارشناس آمریکایی که در نشست منع گسترش در روسیه حضور داشت، گفت: اگر نگاهی به تمامی طرف‌های اصلی در این بحران بیندازید متوجه می‌شوید که مسکو روابط خوبی با پیونگ یانگ دارد و به دنبال نقش میانجی‌گر یا میانه‌رو است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه نیز به آسوشیتدپرس گفت که دولت روسیه دیدگاه مشابهی همانند آنچه که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا گفته بود، دارد.

ترامپ اخیرا در مصاحبه‌ای گفته بود: اوضاع در کره شمالی می‌توان راحت حل و فصل کرده است.

پسکوف گفته است که روابط بهتر کمک کننده حل بحران در شبه جزیره کره خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha