به گزارش ایسنا، سید ضیاء هاشمی پنجشنبه، چهارم آبان ماه در کنگره ملی آیت الله ملک حسینی افزود: امید است گفتگوها از مباحت عمومی فراتر رفته و رویکرد هایی داشته باشد که برای عرصه علم و فرهنگ ما آغاز حرکت جدیدی باشد.
وی با اشاره به شخصیت مرحوم آیت الله ملک حسینی بیان کرد: بزرگانی از این قبیل، چنان عظمت فرهنگی، اجتماعی و تاریخی دارند که به این جلسات نیاز ندارد و این ما هستیم که باید از این ظرفیت ها بهره بگیریم.
سرپرست وزارت علوم خاطرنشان کرد: علمای ما از لحاظ علمی و اخلاقی الگوی ما هستند و پاسخگوی سؤالات و رافع شبهاتند. جامعه علمی ما امروز این توقع را دارند که علمای ربانی پاسخگوی سوالات و الگوهای رفتاری باشند و افرادی مانند آیت الله ملک حسینی چنین ظرفیت هایی را داشتند.
هاشمی تصریح کرد: در مراسم تشیع آیت الله ملک حسینی (ره)به عینه دیدیم که بیش از سابق، مردم به روحانیت علاقه مند و دلبسته هستند، و آیت الله ملک حسینی روحانیتی به عنوان نماد دین و اسوه برای جامعه هستند و در مسیر زندگی، خود را ندیدند و تکلیف و مسئولیت های خود را دیدند و آیت الله ملک حسینی معلم اخلاق بودند.امروز ما نیاز داریم به عالمان ربانی که می توانند برای جامعه الگو باشند و هر جامه ای نیاز به الگو و اسوه دارد.
سرپرست وزارت علوم عنوان کرد: امروز باید بزرگان را قدر بشناسیم و معرفی کنیم و این بزرگان سبک صحیح زندگی در مراحل مختلف را به مردم نشان می دهند و عالمان ما باید پیشگام باشند و عالمانی که چنین ویژگی هایی دارند و در قید دنیا و جذابیت زندگی نیستند، نقش الگو و اسوه را دارند.
هاشمی تاکید کرد: جامعه ما نیاز به گروه های مرجع دارد و جامعه گروه های مرجع را پیدا می کند و مهم این است چه گروه هایی به عنوان مرجع فرهنگی قرار می گیرند. حوزه و دانشگاه باید الگوها را عرضه کنند و به خاطر این است که رفتار و مشی را برای خود اسوه قرار می دهند. امروز باید اسوه ها، بزرگان و مفاخر را قدر بشناسیم و هرجا این مهم نبوده است، جامعه آسیب دیده است و مفتخریم که استان ما یک الگوی برجسته و اخلاقی و شخصیتی دارد.
سرپرست وزارت علوم اضافه کرد: آیت الله ملک حسینی شخصیتی بزرگ و انسان مدار بود که خود را ندید و راه را دید و در این راه به منافع شخصی توجهی نکرد و عالمی برجسته بود.
مرحوم آیت الله ملک حسینی دارای ابعاد مبارزاتی و علمی بود
رئیس بنیاد فرهنگی امامت گفت: مرحوم آیت الله ملک حسینی دارای ابعاد مختلف از جمله مبارزاتی، علمی، اجتماعی و ملکات اخلاقی بود.
به گزارش ایسنا، آیتالله سیدعلی حسینی میلانی در نخستین کنگره مرحوم آیت الله ملک حسینی افزود: این مجلس برای تجلیل و تکریم از بزرگی از بزرگان ما تشکیل شده است.
وی تکریم بزرگان هر رشتهای را ضروری دانست و بیان کرد: مرحوم آیت الله ملک حسینی دارای ابعاد متعددی بودند و ما طلبهها زود به کسی ایمان نمیآوریم و بپذیرید من به آیت الله ملک حسینی ایمان داشتم. مرحوم ملک حسینی دارای ابعاد مختلف از جمله مبارزاتی، علمی، اجتماعی و ملکات اخلاقی بود.
این استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه باید از نشستهای تکریم و تجلیل به ویژه طلبهها باید در جهات دیگر بهره مند شویم، خاطرنشان کرد: امامت و ولایت از جمله ابعاد وجودی ایشان بود و اهتمام بسیار جدی داشتند و اگر در ایه تطهیر و یا حدیث غدیر وارد میشدند تخصص داشتند و مطالب را مستند بیان میکردند.
این استاد حوزه علمیه قم عنوان کرد: پشت صحنه داعش که فکر و اعتقاد است فراموش نکنید باید ببینیم مبانی اعتقادی اینها چیست و آن را نقد کنیم زیرا خطر ان وجود دارد که طرفدار در کشور درست کنند. باید مبانی اعتقادی وهابیت به عنوان تربیت کننده داعش و غیر داعش را نقد کنیم.
آیت الله میلانی تاکید کرد: داعش چگونه یک جوان را آماده میکنند تا کمربند ببندد و منفجر کند و برخی را ازبین ببرد، اهل تخصص روی این مهم فکر کنند اینها فکر دارند باید فکر آنان را نقد کنیم و منتشر شود تا مبادا در کشور گرفتار داعش شویم. یک فرد از فرزندان اهل بیت(ع) در هر کجای دنیا منحرف شود زیاد است در حوزهها و دانشگاه باید همکاری شود تا مبادا این شبهات در دانشگاهها و حوزهها مطرح شود.
وی گفت: اساتید بر این مسائل مسلط باشند و سر کلاس ارائه کنند تا مبادا تحت تاثیر فضای واقعی و مجازی قرار بگیرند و اینکه بزرگان کشور نگران نفوذ هستند. اگر نفوذ فکری شد یعنی ایمان جوانان تزلزل و منحرف شود اقتصاد، فرهنگ و اخلاق و سلامت جامعه بهم میخورد.
این استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: مسئولان انتظامی و امنیتی گزارش میدهند، این مسائل در ماه رمضان، محرم و صفر کم میشود. اگر در همه ماهها و روزها اینگونه باشد جامعه متفاوت میشود.
آیت الله ملک حسینی افتخار بزرگی برای جنوب کشور و خطه زاگرس بود
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی افتخار بزرگی برای جنوب کشور، استان کهگیلویه و بویراحمد و خطه زاگرس بود.
به گزارش ایسنا، علی محمد احمدی پنجشنبه، چهارم آبان ماه در کنگره ملی بزرگداشت نماینده فقید و سابق ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: جهان تشیع مفتخر بود که در طول تاریخ با تمام فراز و نشیب ها شخصیت های بزرگی تقدیم جهان بشریت کرده که تاریخ ساز بوده اند. از جمله آنها امام راحل معمار کبیر انقلاب اسلامی بودند که با اندیشه و تفکر خود به جهانیان نشان داد که جهان تشیع از ظرفیتی بالایی برای مکتب سازی، جامعه سازی و تمدن سازی برخوردار است.
وی بیان کرد: نگاه امام خمینی(ره) باعث شد که ملت ایران عظمت، شکوه، استقلال و سربلندی خود را احساس کنند. در مکتب امام و بزرگانی چون آیت الله بروجردی شاهد هستیم که فرزندانی به عرصه علم و ادب پا گذاشتند که راه، مشی و شخصیت آنها همانند امام راحل بود.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: مفتخر هستیم که در استان کهگیلویه و بویراحمد در بین همراهان و بزرگان، دین تشیع شخصیت بی بدیلی همچون آیت الله ملک حسینی(ره) دارد.
احمدی تصریح کرد: این کنگره بزرگداشت این عالم مجاهد است که سیری در زندگی و تاریخ زندگی اش نشان می دهد که هیچ گاه محرومیت ها و محدودیت ها باعث فروغ تابناکی علم نمی شود.
وی ادامه داد: آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی افتخار بزرگی برای جنوب کشور، استان کهگیلویه و بویراحمد و خطه زاگرس بود چراکه نه تنها در عرصه علمی با بهره گیری از محضر اساتید بزرگی از جمله آیت الله بروجردی و امام راحل درس علم و عالمیت را فرا گرفتند و شاگردان بسیاری را در شهرهای شیراز، قم و یاسوج پرورش دادند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: در حوزه سیاست و فرهنگ، روحانی، عالم و متدینی بودند که برکات بی بدیلی داشتند و سالها مبارزه سخت و طاقت فرسا با همراهی امام راحل در مقابل رژیم طاغوت داشتند. گسترش مشی امام راحل در مبارزه با طاغوت، مردم داری و دغدغه فقر مردم از ویژگیهای این عالم برجسته است.
احمدی اضافه کرد: در دوران هشت سال دفاع مقدس در زمینه بسیج مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در کنار مردم حضور داشت. همیشه در بین مردم و عشایر بود.
به گزارش ایسنا، آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی نماینده فقید و سابق ولی فقیه در کهگیلویه وبویراحمد و نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری 12 آبان سال 91 در سن 88 سالگی دارفانی را وداع گفت.
انتهای پیام
نظرات