• چهارشنبه / ۳ آبان ۱۳۹۶ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 96080301519
  • خبرنگار : 71443

محدودیت‌های جدید آمریکا برای پذیرش پناهجو از ایران و 10 کشور دیگر

محدودیت‌های جدید آمریکا برای پذیرش پناهجو از ایران و 10 کشور دیگر

رئیس‌جمهور آمریکا با اعلام محدودیت‌های جدید برای ورود پناهجو به خاک این کشور، فرآیند پذیرش پناهجو از 11 کشور از جمله ایران را به تعویق انداخت.

به گزارش ایسنا، طبق اسنادی که خبرگزاری رویترز آن را مشاهده کرده است، دولت آمریکا به طور موقت فرآیند پذیرش اغلب پناهجویان از 11 کشور را که پر خطر شناخته شده‌اند، به تعویق می اندازد. اغلب کشورهایی که شامل این محدودیت جدید می‌شوند از خاورمیانه و آفریقا هستند.

این 11 کشوری که قرار است با محدودیت‌های بیشتر مواجه شوند، همان‌هایی هستند که طبق نظرات مشاوره امنیتی (SAOs) در حال حاضر باید تحت نظارت و بررسی‌های امنیتی سطح بالاتر قرار گیرند. نظرات مشاوره امنیتی فرآیندی است که وزارت امور خارجه آمریکا و هیات‌های دیپلماتیک آمریکایی برای ارائه یا عدم ارائه روادید به افرادی که خواهان ورود به این کشور هستند، از آن استفاده می‌کنند.

این فرآیند تا پایان سال 2016 اغلب پناهجویان مرد که تبعه کشورهای مصر، ایران، عراق، لیبی، مالی،‌کره شمالی، سومالی، سودان جنوبی، سودان،‌ سوریه و یمن بودند و بعلاوه فلسطینی‌هایی که در این کشورها زندگی می‌کنند را شامل می‌شد.

این طرح ترامپ روز سه‌شنبه (دیروز) به کنگره فرستاده شد و مقامات آمریکایی مدعی‌اند که این تغییرات با هدف حفظ امنیت ملی آمریکا انجام می‌شود.

ضرب‌الاجل فرمان اجرایی ترامپ درباره منع پذیرش پناهجویان از سراسر دنیا در 24 اکتبر (روز سه شنبه) به پایان رسید و اگرچه دولت آمریکا علیرغم آنکه این فرمان اجرایی را تمدید نکرد، سازمان‌ها و نهادهای مربوط به امور پناهجویان معتقدند که با طرح‌های جدیدی که ارائه شده، هم‌اکنون پذیرش حدود نیمی از پناهجویان در خاک آمریکا با مشکل روبرو می‌شود.

در یادداشت دولت ترامپ درباره پناهجویان، نسبت به پذیرش پناهجویان از 11 کشور ابراز نگرانی شده و آمده است که دولت آمریکا یک بررسی 90 روزه برای تعیین  اقدامات امنیتی بیشتر و ضروری برای تضمین امنیت و رفاه آمریکا انجام خواهد داد.

برخی منابع آگاه می‌گویند که محدودیت‌های بیشتری که در این طرح برای پذیرش پناهجویان وجود دارد، مربوط به شهروندان ایران، مصر، عراق، لیبی، مالی، کره شمالی، سومالی، سودان جنوبی، سودان، سوریه و یمن و همچنین فلسطینیانی می‌شود که در این کشورها زندگی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha