به گزارش ایسنا، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اعلام این خبر پیشبینی کرد امسال دو هزار و ۵۰۰ زنبوردار با بیش از ۶۰۰ هزار کلنی وارد استان شود که سه درصد بیشتر از پارسال است.
محمد پور طرق افزود: افزایش بهرهوری و شمار کمی زنبورعسل، تکثیر ملکه، و تولید بیشتر محصول علت افزایش است.
وی تصریح کرد: زنبورداران از استانهای آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی، کرمان، فارس و همدان وارد هرمزگان میشوند.
پور طرق اضافه کرد: شهرستان حاجیآباد، رودان و بندرعباس با داشتن باغهای مرکبات و درختان کُنار یکی از بهترین مناطق برای تولید عسل در هرمزگان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با پیشبینی تولید ۱۲۸ تن عسل در سال جاری، اضافه کرد: به علت تغذیه زنبورها از گل درخت کُنار و مرکبات، عسل تولیدی بوی خوش کنار دارد و به عسل کنار مشهور است.
پور طرق با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مزایای زنبورهای عسل، گردهافشانی در باغات است که ارزش این موضوع ۹۰ برابر تولید عسل است، خاطرنشان کرد: گردهافشانی باغها نقش مهمی در افزایش تولید محصول دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: با ورود و استقرار زنبورداران در هرمزگان ۲۹۶ نفر بهطور مستقیم و غیرمستقیم مشغول بکار میشوند.
وی در پایان با بیان اینکه زنبورداران تا فروردین سال آینده در استان میمانند، تصریح کرد: عسل یک آنتیبیوتیک طبیعی، ضد سرطان و خشکی پوست است و در درمان زخم و سوختگی، سرماخوردگی، سرفه و افزایش حافظه مؤثر است.
انتهای پیام
نظرات