• جمعه / ۲۸ مهر ۱۳۹۶ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96072815913
  • خبرنگار : 71541

فاز نخست رجیستری آغاز شد/گوشی‌های کارنکرده‌ را فعال کنید

فاز نخست رجیستری آغاز شد/گوشی‌های کارنکرده‌ را فعال کنید

با آغاز طرح رجیستری گوشی موبایل از امروز، اگرچه تنها پایش گوشی‌ها انجام می‌شود و در فاز نخست گوشی‌هایی که پیش از این در شبکه فعال شده‌اند مشکلی نخواهند داشت، اما لازم است کاربران گوشی‌های کارنکرده خود را تا پیش از آغاز فاز دوم در روزهای آینده فعال کنند.

به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و ستاد مبارزه با قاچاق کالا از آغاز فاز نخست رجیستری از پایان مهر ماه خبر داده بوده بودند. بدین‌ترتیب فاز نخست این طرح با هدف پایش کل شبکه اپراتورهای موبایل و ثبت و مانیتورینگ آخرین شناسه‌های ترکیبی گوشی و سیم‌کارت که در شبکه ثبت شده، از امروز ٢٨ مهرماه آغاز شده است.

همان‌طور که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم اشاره کرده بود، گوشی‌هایی که تا پیش از آغاز فاز اول رجیستری در شبکه اپراتورهای کشور فعال بودند مجاز تلقی می‌شوند. اما با آغاز مرحله دوم رجیستری از اوایل آبان ماه، بررسی و تشخیص اصالت چند مدل گوشی در دستور کار قرار می‌گیرد. پس از آن، گوشی‌هایی با مدل‌های اعلام‌شده، در صورتی که از مبادی غیرقانونی وارد کشور شده باشند، در شبکه مخابراتی فعال نخواهند شد.

به همین دلیل افرادی که گوشی صفر و کارنکرده در اختیار دارند، لازم است تا پیش از آغاز فاز دوم رجیستری در روزهای آینده، این گوشی‌ها را با گذاشتن سیم‌کارت فعال کنند. زیرا اگرچه از امروز تنها فاز مانیتورینگ شبکه آغاز شده اما در روزهای آینده مدل‌های ابتدایی مد نظر برای اعمال محدودیت‌ها نیز اعلام می‌شود و در آن صورت گوشی‌های قاچاقی نمی‌توانند خدماتی را از شبکه اپراتورها دریافت کنند.

کاربران گوشی‌های همراه همچنین برای آگاهی از سنجش اصالت گوشی و قاچاقی نبودن آن، می‌توانند ابتدا برای دریافت شناسه IMEI از کد دستوری *#۰۶# استفاده کرده و این شناسه را با برچسب روی جعبه گوشی و کد باتری مطابقت دهند. اگر این سه کد یکسان باشد آنگاه می‌توانند آن را از شبکه اپراتورها استعلام کرده و صلاحیت گوشی را احزار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۷-۲۸ ۱۶:۵۹

این آقای آذری جهرمی... از وقتی اومده اینترنت عقب گرد کرده و شبانه رایگان حذف شده. من به عنوان یک دانشجو و محقق نیاز به اینترنت خارجی دارم هزینه پرداختیم ۵۰ در صد بیشتر شده این در حالیه که تاسف برانگیزه وقتی با کشورهای هم رده مقایسه میشه خدمات اینترنت ایران بسیار و بطور وحشتناک چه به صورت حجمی و چه به صورت سرعتی خیلی سطح پایینه. الان اینترنت ثابت در کشورهای مشابه و حتی کشورهای آفریقایی با ترابایت محاسبه میشه و سرعتش هم ۲۰ تا ۳۰ مگابایت بر ثانیس. همون بلایی که به سر این ملت بدبخت توی قضیه خودرو اومده در زمینه اینترنت و حالا تلفن همراه هم دارن میارن. قاچاق تلفن همراه در دنیا معنایی نداره و فقط کلمه قاچاق در مورد مواد مخدر استفاده میشه. و همه برندها در همه کشورهای دنیا حتی کشورهای آفریقایی به قیمت جهانی و رقابتی محصولاتشونو میفروشن ولی مردم بدبخت ایران الان با جرای این طرح مجبور خواهند شد ۳۰ تا ۴۰ در صد بیشتر بپردازند. مساله نگران کننده دیگه هم مونتاژ گوشی های رده پایین شرکت های چینی هست که قراره اجرایی بشه و بعدش هم بصورت طبیعی عوارض بسیار سنگین روی گوشی های با کیفیت گرفته خواهد شد و اگر مردم جلوی کارهای این وزیر... واینستند باید تاوان سنگینی پس بدهند. خواهش میکنم چاپ کنید. بنده عادل سعید هستم دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مطالعات جهان دانشگاه تهران.

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۱ ۰۲:۲۹

با سلام چرا بخاطر سود قاچاقچيان بايد مردم تاوان پس بدهند ، مالياتى رو گوشيها ميگذارند باز بايد مردم بعلت گرانى گوشى هزينه كنند ، لااقل هر مسافر اجازه وارد كردن يك گوشى موبايل رو در سال يا هر دو سال داشته باشه ، بدون ماليات