• سه‌شنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۶ / ۰۱:۰۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 96072413788
  • خبرنگار : 71567

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد؛

بلاتکلیفی وزارت علوم برنامه‌های کلان آموزش عالی را دچار اخلال کرده است

بلاتکلیفی وزارت علوم برنامه‌های کلان آموزش عالی را دچار اخلال کرده است

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت بر ضرورت انتخاب هرچه سریع‌تر وزیر علوم به منظور هدفمندی آموزش عالی تاکید کرد و گفت:‌ اگر چه اقدامات و برنامه‌های روتین دانشگاه‌ها در حال انجام است ولی باید با تعیین وزیر علوم سیاست‌های کلی و کلان آموزش عالی مشخص شود.

دکتر کلانتری درگفتگو با ایسنا ضمن اعلام این مطلب با تاکید بر اینکه بلاتکلیفی وزارت علوم برنامه‌های کلان و هدفمند حوزه آموزش عالی را دچار اخلال کرده است، اظهار کرد: اگر چه در حال حاضر دانشگاه‌های کشور بر اساس استقلال نسبی که دارند سیاست‌های جاری و متداول خود و آموزش خود را دنبال می‌کنند اما انتخاب وزیر علوم می‌تواند روزمرگی امور آموزش عالی را از بین ببرد و سیاست‌های کلان و هدفمندی را برای این حوزه تعریف کند.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها همان فعالیت‌های روزمره و جاری است بنابراین لازم است با توجه به حساسیت‌های این حوزه وزیر علوم هر چه زودتر انتخاب شده و سیاست‌های مشخصی برای این عرصه تدوین کند؛ چرا که اگر هدفمندی کلی برای آموزش عالی وجود نداشته باشد این حوزه دچار اختلال و رخوت خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد:  جلوگیری از گسترش کمی گرایی و توجه به کیفیت از مهمترین موضوعاتی است که نیازمند اعمال سیاست‌های مشخص است. چرا که متاسفانه امروزه تعدادی از دانشگاه‌ها بیش از ظرفیت و بدون داشتن امکانات لازم توسعه یافته اند. بنابراین وزیر آینده باید با ترسیم اهداف کلی بسیاری از این دانشگاه‌ها به‌خصوص دانشگاه‌های غیر انتقاعی و خصوصی را به عنوان زنجیره در یکدیگر ادغام و حتی مراکز غیر ضروری و غیر استاندارد را تعطیل کند.

دکتر کلانتری افزود: در حال حاضر دانشگاه‌های کشور تا حدودی در حوزه آموزش و پذیرش دانشجو استقلال نسبی دارند و یک سری اقدامات روتین در این زمینه انجام می شود. اما این رویکرد نمی‌تواند موجب تحول در این عرصه بشود. نیازمند داشتن مدیریت حوزه کلان آموزش عالی هستیم تا تاثیرگذاری موثری دراین عرصه اتفاق بیفتد. امیدواریم با توجه به حساسیت موضوع ریاست جمهور بر اساس تعاملاتی که دارد هر چه سریع تر وزیر علوم را به مجلس معرفی کند .

وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشگاهیان خواستار این هستند که فردی که به عنوان وزیر در راس آموزش عالی قرار می‌گیرد از نظر علمی، آموزشی و مدیریتی سابقه درخشانی داشته باشد و بر اساس شناختی که در این عرصه دارد بتواند برنامه‌ریزی‌های کلان و هدفمندی در این عرصه اعمال کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

انتخاب وزیر علوم به موضوعی کاملا سیاسی بدل شده است. رضایت جناح ها و قدرت های غیر دانشگاهی مهمتر از سرنوشت دانشگاه و دانشگاهیان شده است. در دولت امید؛ انتظار از بازوی علمی کشور برای ایفای نقش موثر در پیشرفت میهن اسلامی توقعی یکطرفه است. بهنگام نیازشان ؛ انتظار بزرگواران در صحنه بودن دانشگاهیان است ولی در سایر موارد و بهنگام پاسخگویی و اصلاح؛ فراموشی کامل حاکم میشود. پس احقاق حقوق و خواسته های ما چه میشود؟؟تا وزیر هم که نباشد؛ پاسخی در کار نیست. بنابراین ادامه این روند ؛ روش ایده آلی برای پاک کردن صورت مسئله مطالبات دانشگاهی است!!!!