محمد نیشابوری در گفتوگو با ایسنا ، در ارتباط با این موضوع که فضای حاکم بر سیاست کشور نسبت به پیش از انتخابات از تنش کمتری بر خوردار است اظهار کرد: بعد از انتخابات 29 اردیبهشت 96، عناصر سیاسی و فعالین تشکلهای سیاسی نوع تعاملات و رویکردهایشان را در ارتباط با گروههای همفکر و رقیب بیشتر کردند.
وی ادامه داد: به نظر میرسد تعاملات میان آنها افزایش یافته است. من این اقدامات را محصول دو موضوع می دانم که اولین آن به برگزیدن شریعتمداری به عنوان رئیس ستاد روحانی که فردی مورد قبول در میان اصلاحطلبان و اصولگرایان بود باز می گردد. انتخاب او تاثیر مثبتی بر تعاملات جناحهای مختلف سیاسی کشور گذاشت. او سالها در دورههای مختلف در دولت آیتالله هاشمی رفسنجانی،دولت اصلاحات و دولت یازدهم حضور داشته و این موضوع باعث شده تا چهرههای اصلی اصلاحطلب و اصولگرا کنار همدیگر قرار بگیرند .
این عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار افزود: نکته بعدی به فعالیت خانه احزاب در راستای ایجاد اجماع میان اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل و میانه روها باز می گردد.این نهاد مدنی توانست همه جناحها و سلیقه های سیاسی کشور را کنار هم قرار داده و در یک بیانیه از کاندیداتوری روحانی حمایت کند. این موضوع هم باعث نزدیک شدن فضای میان گروههای سیاسی و هم باعث جلوگیری از افترا زدن و اختلافات میان آنها شد.
وی سپس گفت: این اشتراک فکری هنوز هم میان گروههای سیاسی وجود دارد کمااینکه در انتخابات اخیر خانه احزاب، رئیس دورهای با اجماع کامل رای دهنگان برگزیده شد و رئیس جدید با رای اصلاحطلبان و اصولگرایان از میان اصلاحطلبان انتخاب شد .
نیشابوری خاطرنشان کرد: به نظر می رسد این اتفاقات و نزدیکی جناحهای سیاسی کشور که از انتخابات گذشته آغاز شده ادامه دار خواهد بود. البته در این شرایط ممکن است فکر کنند که فعالیت جناحهای سیاسی کشور طی ماه های گذشته کم تر شده، اما این کاهش فعالیت را نباید به رکود سیاسی تعبیر کرد، بلکه تعامل و همکاری که بین گروه های سیاسی ایجاد شده از تنشها کاسته است.
وی همچنین گفت که جناحهای سیاسی کشور در آرامش فعالیتهای سیاسی خود را انجام داده و خود را برای انتخابات سال 98 آماده می کنند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: امیدواریم این فضای تعامل و همکاری در امور کلان کشور از جمله مباحث سیاست خارجی و داخلی ادامه پیدا کند . یکی از جاهایی که اخیرا همنظری چهرههای سیاسی را دیدم در مورد محدودیتهایی که برای رئیس دولت اصلاحات ایجاد شده، بود؛ چراکه حتی چهرههای اصولگرا مثل مطهری هم به این موضوع معترض شدند. حبیبی موتلفه نیز در مصاحبه ای از آقای خاتمی تعریف کرد. این موضوعات نشان می دهند جناح های مختلف سیاسی نسبت به مسائل کلان هم فکر و هم نظر هستند.
انتهای پیام
نظرات