به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، یونیسف مبلغ هفت میلیون دلار برای آوارگان روهینجایی خواسته بود اما این رقم به دلیل وخامت اوضاع ده برابر شد و حالا این نهاد حمایتی خواستار کمک ۷۶.۱ میلیون دلاری شده است چراکه بحران آوارگان روهینجایی بیش از حد انتظار است.
این نهاد بین المللی در بیانیهای اعلام کرد: این درخواست برای پوشش نیازهای فوری کودکان روهینجایی است که با خانوادههای خود وارد کشورهای همجوار میانمار به ویژه بنگلادش میشوند. کودکان قشر آسیب پذیرتر در میان سایر آوارگان به شمار میروند.
به گفته یونیسف، ۶۰ درصد از نیم میلیون آواره روهینجایی را که از ۲۵ اوت سال جاری میلادی میانمار پس از سرکوب توسط نیروهای امنیتی این کشور ترک گفته اند، کودکان تشکیل میدهند.
آنتونی لیک، مدیر اجرایی یونیسف در بیانیهای اعلام کرد: کودکان آسیب دیده و هراسان و خانوادههایشان از خشونتهای میانمار گریختهاند. ما باید هرآنچه که میتوانیم به کار بگیریم تا آنها را نجات دهیم و از دردهایشان کم کنیم. آنها به کمک نیاز دارند. ما باید به آنها کمک کنیم. با این وضعیت کودکان روهینجایی نمیتوانند از کودکی خود بهره لازم را ببرند. اکثریت کودکان روهینجایی در مقابل بیماریهایی چون فلج اطفال واکسینه نشدهاند.
از اوت سال جاری میلادی، بیش از ۵۰۰ هزار مسلمان روهینجایی از میانمار گریخته و به بنگلادش رفتهاند.
عملیات نظامی در راخین میانمار در پی حمله شبه نظامیان روهینجایی به پستهای پلیس این کشور آغاز شد و در این میان مسلمانان روهینجایی در پی این سرکوب گسترده و به آتش کشیده شدن روستاهایشان مجبور به فرار به بنگلادش شدند.
انتهای پیام
نظرات