• پنجشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 96070603722
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

دادستان کرمانشاه:

پرونده "فرش، گلیم و گبه" 13 هزارنفر مالباخته دارد

پرونده "فرش، گلیم و گبه" 13 هزارنفر مالباخته دارد

ایسنا/کرمانشاه دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: پرونده "فرش، گلیم و گبه" بیش از 13 هزارنفر مالباخته دارد.

به گزارش ایسنا، محمدحسین صادقی در نشست با وکلای معاضدتی پرونده "فرش، گلیم و گبه " اظهار کرد: پیگیری جدی این پرونده بدون تردید یک اولویت اساسی برای دادگستری استان است.

صادقی گفت: این پرونده بیش از 13 هزارنفر مالباخته دارد که در بستر ضعف مفرط نظارت مستمر و ساختارمند از سوی دستگاه های مرتبط، تبلیغات گسترده واغواءکننده محیطی ورسانه ای ازسوی متهم، وضعیت خاص اقتصادی  و معیشتی مردم استان و خلاء ناشی ازفراهم نبودن زمینه برای سرمایه گذاری مطمئن و عدم اهتمام به جذب نقدینگی دراختیار مردم شکل گرفته است.

صادقی افزود: اگر مداخله ریس کل دادگستری استان نبود، یا متهم در فرصت مقتضی پس از انتقال وجوه گردآوری شده موفق به خروج از کشور می شد و یا فراوانی کمی مالباختگان  به عددی بسیار بزرگ تر از تعداد کنونی می رسید.

وی با بیان اینکه روند مراجعه شکات برای ثبت اظهارات و تعیین وکیل رایگان مطابق برنامه زمان بندی درحال انجام است و روند رضایت بخشی دارد، گفت: همزمان پرونده آماده ارسال به دادگاه‌ می شود و فرایند بازاریابی و فروش اموال در معرض تضییع نیز دنبال می شود.


وی با بیان اینکه شکات پرونده اغلب این سئوال را مطرح می کنند که بالاخره به پول خود می رسند، افزود: دادگستری با وصف آنکه درشکل گیری وایجاد این پرونده همانند سایر پرونده های قضایی نقشی نداشته، اما از هیچ کوششی برای استیفاء حقوق شکات فروگذار نخواهد کرد. بی شک دستگاه قضایی از همه ظرفیت های قانونی پیش روی برای استیفای حقوق مالباختگان استفاده خواهد کرد.

صادقی از مالباختگان این پرونده نیز خواست به شایعات توجه نکرده و اخبار را از مراجع رسمی دریافت کنند.

دادستان کرمانشاه در ادامه یکی از رویکردهای جدید دستگاه قضایی را پیگیری مطالبات عمومی درحوزه های مختلف عنوان کرد و افزود: پیگیری ها ی دادسرا منحصر به رسیدگی به شکایات کیفری مردم یا گزارش های ضابطین نیست.

وی با بیان اینکه بسیاری از پرونده هایی که در دستگاه قضایی تشکیل می شود به دلیل ضعف آگاهی حقوقی مردم وعدم مشورت آنان با کارشناسان مرتبط قبل از اقدام است، افزود: وکلاء می توانند با وقوف واحاطه ای که بر قواعد الزام آور، قوانین موضوعه و دامنه حقوق و تکالیف اشخاص و دستگاه های دولتی دارند، در جهت دهی مطالبه گری عمومی و هدایت آن درمسیر صحیح نقش سازنده ای ایفا کنند.

مدعی العموم کرمانشاه گفت: آموزش های حقوقی وکلا برای ارتقاء سطح دانش حقوقی جامعه خصوصا با بهره مندی ازبستر رسانه ها و ‌فضای مجازی بعنوان یک راهبرد اساسی وتکلیف صنفی باید مورد توجه باشد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha