• سه‌شنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96062112191
  • خبرنگار : 71214

مدیرعامل اتحادیه مرغداران اعلام کرد

افزایش تولید مرغ و کاهش نسبی قیمت در آستانه محرم

افزایش تولید مرغ و کاهش نسبی قیمت در آستانه محرم

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی اعلام کرد که تولید گوشت مرغ در ماه محرم به دلیل افزایش جوجه ریزی و پر شدن سالن‌های پرورشی بیشتر از ماه‌های گذشته شده و پاسخگوی نیاز مردم در ماه محرم است.

محمدعلی کمالی سروستانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به افزایش جوجه ریزی و پرشدن سالن‌های پرورشی گوشت مرغ هیچ نگرانی برای تامین نیاز مردم در ماه محرم نداریم و نگرانی ما بیشتر بابت کاهش قیمت این محصول ناشی از افزایش تولید و بالا رفتن وزن کشتار مرغ است.

وی افزود: قیمت گوشت مرغ طی هفته‌های گذشته با کاهش نسبی مواجه شده و به صورت میانگین کیلویی ۷۶۰۰ تومان در تهران به دست مصرف کنندگان می‌رسد، چراکه قیمت مرغ زنده و کشتار شده کاهش یافته و به کیلویی حدود ۴۷۰۰ تا ۴۹۰۰ تومان در مرغداری و ۶۷۵۰ تومان در کشتارگاه رسیده است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی ادامه داد: ممکن است قیمت گوشت مرغ در آستانه ماه محرم افزایش یابد اما هیچ ربطی به کاهش تولید و کمبود ندارد، چراکه بالا رفتن تقاضا می‌تواند دلیلی برای سودجویی و افزایش حبابی و غیرواقعی قیمت این محصول باشد.

کمالی سروستانی گفت: میزان تولید گوشت مرغ در هر ماه حدود ۱۵۰ هزار تن بوده که در ماه‌های پر مصرف نیز به ۱۷۰ هزار تن می‌رسد و با توجه به افزایش حدود ۲۰ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی و رسیدن آن به ۱۰۵ میلیون قطعه می‌توان گفت کاملا پاسخگوی ماه محرم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha