• سه‌شنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96062112078
  • خبرنگار : 71591

خطر بدافزار در کمین اندرویدی‌ها

خطر بدافزار در کمین اندرویدی‌ها

دارندگان گوشی های هوشمند با نسخ‌ های قدیمی‌تر سیستم عامل اندروید در معرض خطر حمله بدافزاها هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب‌سایت سی بی آر آنلاین، کاربرانی که از گوشی های اندرویدی با نسخه قدیمی‌تر از اندروید ۸.۰ یا اندروید اوریو استفاده می کنند، در معرض خطر بزرگ بدافزارهایی هستند که  قادر است کنترل کامل گوشی آنها را در اختیار بگیرد.

به گفته محققان و پژوهشگران تکنولوژی، تنها آن دسته از کاربرانی که گوشی های خود را به جدید ترین نسخه سیستم عامل اندروید (اندروید اوریو) ارتقا داده اند، از این خطر ایمن خواهند ماند و اطلاعات شخصی و امنیت گوشی سایر کاربرانی که از نسخه های قدیمی تر اندروید پشتیبانی می کند، به خطر خواهد افتاد.  

این مشکل ناشی از یک حفره امنیتی و آسیب پذیر در نسخه های سیستم عامل اندروید است و به هکرها و مجرمان اینترنتی این اجازه را می دهد تا بدون کسب اجازه از کاربران، حلقه ها و لایه های امنیتی سیستم عامل مذکور را دور زده و اقدام به سرقت اطلاعات آنها کند.

بدین ترتیب این بدافزار از کاربران می خواهد تا برنامه های مخرب و آلوده را باز و اجرا کرده و سپس اطلاعات شخصی آنها را به سرقت می برد. نخستین باری که این بدافزار به گوشی شخص قربانی  ورود پیدا کند، از آن پس قادر خواهد بود کنترل تمامی فعالیت های گوشی هوشمند را در اختیار گرفته و اطلاعات شخصی ذخیره شده را به سرقت ببرد.

این روزها که بازار حملات سایبری و هک کاربران در فضای مجازی و اینترنتی بسیار پر تب و تاب شده است، یکی از بزرگ ترین عوامل خطر، ناآگاهی و سهل انگاری کاربران است. بدین ترتیب که در دنیای امروز در صورتی که افراد برای ورود به فضای گسترده اینترنت، اطلاعات کافی و به روز نداشته باشند و یا در به‌روزرسانی سیستم عامل، نرم افزارهای امنیتی و یا آنتی ویروس های سیستم خود سهل انگاری کنند، دچار صدمات و آسیب های جبران ناپذیری خواهند شد.

سالانه شرکت های تجاری کوچک و بزرگی در سراسر جهان بدلیل حملات سایبری متحمل خسارت های هنگفتی می شوند. بعنوان مثال، بالغ بر دو سوم شرکت‌های بزرگ تجاری در انگلستان به عدم آمادگی و آموزش کارکنان خود در برابر حمله‌های سایبری اعتراف کرده‌اند.

بر اساس گزارش های منتشر شده، باج ‌افزارها، حملات DDOS و استفاده از اخبار جعلی، از جمله تهدیدهای امنیتی هستند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال ۲۰۱۷ به اوج خود رسیده است.

باج افزار بد افزاری است که به مجرمان اینترنتی این امکان را می‌دهد تا بتوانند از طریق کنترل از راه دور، رایانه شخص قربانی را قفل کنند به طوری که کاربر نتواند از سیستم خود استفاده کند، سپس یک پنجره روی رایانه شخص نمایان می شود و به او هشدار می دهد تا زمانی که هزینه ای پرداخته نشود، نمی تواند قفل فایل های رایانه اش را باز کرده و از آن استفاده کند.

بطور معمول، باج افزار ها زمانی به سیستم شخص قربانی ورود پیدا می کنند که شخص بصورت نااگاهانه از وب سایتی ناشناس نرم افزار یا فایلی آلوده را دانلود می کند. بنابراین بهتر است دارندگان گوشی های اندروید حتی الامکان سیستم عامل گوشی خود را به جدیدترین نسخه معرفی شده توسط اندروید ارتقا دهند تا در معرض خطر این بدافزار قرار نگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha