• چهارشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 96061508923
  • منبع : نمایندگی کرمان

نگاه سند آمایش، منافع بین نسلی

نگاه سند آمایش، منافع بین نسلی

ایسنا/کرمان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان این‌که نگاه سند آمایش، منافع بین نسلی است، گفت: ما وارثان عملکرد گذشتگان هستیم ضمن آن‌که ما نیز یک محیط، شرایط و امکانات را برای نسل آینده خود به ارث خواهیم گذاشت. از این‌ور به گونه‌ای نمی‌توانیم حرکت کنیم که نسل بعد، از آب و خاک محروم باشند. مسأله خام‌فروشی نفت و معادن در سطح کشور، با این نگاه است. حق نداریم آنچه که خدا در حقیقت در زمین قرار داده است، همه آن را بیرون آورده و به صورت خام بفروش برسانیم.

به گزارش ایسنا، دکتر «جعفر رودری» صبح امروز پانزدهم شهریورماه در هم‌اندیشی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی منطقه هشت آمایشی کشور با حضور روسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد و هرمزگان در کرمان گفت: با توجه به این‌که مطالعات آمایش استان های منطقه 8 مناطق برنامه‌ریزی کشور شامل استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، یزد و کرمان در حال تهیه و تدوین است، بر این اساس ضروری است که نقش این استان ها در تقسیم کار منطقه ای مورد بررسی و شناسایی قرار گیرد. 

وی افزود: این امر بر شرح خدمات مصوب دفتر امور آمایش و توسعه منطقه کشور، مورد تأکید و توجه قرار گرفته است، از این‌رو به همین منظور از روسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی منطقه 8 به همراه گروه‌های آمایش و گروه‌های مطالعاتی مشاور دعوت به عمل آمده است که در این خصوص هماهنگی‌های لازم به عمل آورده شود. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی هدف از تشکیل این جلسه را هم‌اندیشی دانست و گفت: برخی برنامه‌ها طرح آمایش فرامنطقه‌ای هستند و عقبه آن‌ها باید در استان‌های دیگر لحاظ شود.

رودری با تشریح طرح آمایش سرزمین، خاطرنشان کرد: کار طرح آمایش سرزمین این است که توازن به لحاظ فضایی برقرار کند، ضمن آنکه به پتانسیل‌های منطقه نیز توجه داشته باشد و به طور خلاصه در طرح آمایش سرزمین، توسعه پایدار و عدالت سرزمینی بسیار مهم است.

وی تصریح کرد: برخی تولیداتی که در گذشته در استان رخ داد، متأسفانه توسعه پایدار را نادیده گرفته بود. به‌طور مثال تولید پسته به‌عنوان کالای مهم و استراتژیک استان مطرح است، اگر با دیدگاه توسعه این برنامه دنبال می‌شد، حتماً مسأله کیفیت خاک و منابع آبی نیز در آن مورد توجه واقع می‌شد. یعنی علاوه‌بر این‌که باید به تولید فکر می‌کردیم، باید به این موارد که خاک را آلوده و منابع آب را نابود نکنیم، نیز اندیشه می‌شد.

رودری با بیان آن‌که نگاه سند آمایش، منافع بین نسلی است، خاطرنشان کرد: ما وارثان عملکرد گذشتگان هستیم ضمن آن‌که ما نیز یک محیط، شرایط و امکانات را برای نسل آینده خود به ارث خواهیم گذاشت. از این‌رو به گونه‌ای نمی توانیم حرکت کنیم که نسل بعد، از آب و خاک محروم باشند. مسأله خام‌فروشی نفت و معادن در سطح کشور، با این نگاه است. حق نداریم آنچه که خدا در حقیقت در زمین قرار داده است، همه آن را بیرون آورده و به صورت خام بفروش برسانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha