به گزارش ایسنا، دکتر امیرعلی حمیدیه امروز در هجدهمین جشنواره بینالمللی تحقیقاتی رویان با بیان اینکه ایران تا سال ٢٠٢٠ به فناوری مهندسی بافت نوین و تولید اندامهای مینیاتوری برای غربالگری داروهای گرانقیمت ولی هدفمند دست مییابد، اظهار کرد: مقالات علمی ایران در زمینه پزشکی بازشناختی و سلولهای بنیادی در پایگاه اطلاع رسانی اسکوپوس از 155 مقاله در سال 2007 به 647 مقاله در سال 2017 افزایش یافته است.
دبیر ستاد سلولهای بنیادی معاونت علمیوفناوری ریاست جمهوری افزود: همچنین ایران تا سال 2016 در مورد مقالات مرتبط با این موضوع در آی اس آی ISI رتبه 20 و بر اساس آمار مقالات منتشرشده فقط در سال 2016 به تنهایی رتبه 15 را در جهان دارد.
وی ادامه داد: همچنین در مورد مقالات این موضوع در ISI رتبه دوم و در مورد مقالات علمی به طور کلی رتبه اول را دارد.
حمیدیه اظهار کرد: آزمایش های بالینی سلولهای بنیادی 2 هزار و 266 آزمایش است که در این فرایند بیماران مراحل مختلف را میگذرانند که تاکنون 51 مورد به پایان رسیده است.
دبیر ستاد سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت و جامعه علمی در زمینه سلولهای بنیادی به شدت فعال هستند، گفت: تاکنون 44 مرکز تحقیقاتی و گروههای دانشگاهی در این زمینه فعال شدهاند.
حمیدیه تصریح کرد: همچنین سه موسسه مهم غیر از رویان در زمینه سلولهای بنیادی در شیراز، تبریز و تهران تاسیس شده است.
وی افزود: مراکز تحقیقاتی برای دانشجویان در کرج، کرمان، شیراز تاسیس شده و برای ایجاد دو مرکز در بوشهر و تبریز برنامهریزی کردهایم.
دبیر ستاد سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: از طرفی ایجاد مزرعه حیوانات در کرمان برای تولید حیوانات آزمایشگاهی توانسته مسیر انجام تحقیقات را برای دانشجویان هموار کند.
انتهای پیام
نظرات