• چهارشنبه / ۸ شهریور ۱۳۹۶ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 96060804597
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان ایلام خبر داد:

پرداخت 84 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان ایلامی

پرداخت 84 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان ایلامی

ایسنا/ایلام مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان ایلام از پرداخت 84 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان ایلامی خبر داد و گفت: هدف صندوق بیمه محصولات کشاورزی فراهم کردن بستر آرامش و امنیت خاطر برای حوزه کشاورزی است.

به گزارش ایسنا، «هوشنگ حیدرنژادیان» در نشست خبری اظهار کرد: تلاش بانک کشاورزی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی بر این است که امنیت خاطر نسبی کشاورزان و بهره‌برداران این حوزه را تامین کند .

مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان ایلام با اشاره به اینکه در چند سال گذشته به دلیل حاکمیت پدیده خشکسالی در استان، بانک کشاورزی و کشاورزان فشارهای زیادی را متحمل شده‌اند، افزود: سقف انتظارات نزد فعالین بخش کشاورزی بیشتر از صندوق بیمه است .

حیدرنژادیان اضافه کرد: در استان ایلام نسبت پرداخت غرامت به دریافت، رقم قابل توجهی است به طوری که طی سال گذشته 84 میلیارد ریال غرامت پرداخت شده و در مقابل 44 میلیار ریال حق بیمه دریافت شده است .

وی در پایان عنوان کرد: متولیان بخش کشاورزی باید بیش از گذشته در راستای فرهنگ‌سازی بیمه در این بخش تلاش کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha