حسین امیریخامکانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اولویتهای دولت دوازدهم اظهار داشت: باید در دولت دوازدهم و به عبارتی دولت دوم آقای روحانی، از ظرفیتهای داخلی استفاده عملی و میدانی شده و در خصوص رفع چالش ها نیز عملا اقدام شود؛ ضمن اینکه باید برنامهها و قراردادها عملیاتی، طرحها و ابتکارات اقتصاد مقاومتی نیز اجرایی شود.
وی با بیان اینکه مردم باید میوه تلاشها، ابتکارات و برنامههای دولت یازدهم را در کشور و در دولت دوازدهم بچشند،گفت: دولت دوازدهم با یک تیم اقتصادی جدید کار خود را شروع کرد، این در حالی است که در دولت قبل آقای روحانی، بین تیم اقتصادی هماهنگی و همزبانی وجود نداشت و این ناهماهنگی مشکلاتی را ایجاد کرده بود.
این نماینده اصلاحطلب مجلس خاطرنشان کرد: همواره این گله وجود داشت که باید بین کل مجموعه تیم اقتصادی شامل وزارت کار، وزارت صنایع و معادن، وزارت اقتصاد، سازمان مدیریت و سایر سازمان های توسعه، هماهنگی وجود می داشت، رئیس جمهور هم در معارفه دولت برای رای اعتماد گفت ما این هماهنگی را در دولت جدید به وجود آوردیم که امیدواریم اینگونه باشد.
نماینده مردم زرند در مجلس افزود: یکی از راه هایی که به خروج از رکود و حل مسائل اقتصادی در دولت جدید کمک می کند، هماهنگی بین تیم اقتصادی است و رئیس جمهور هرکجا که احساس کرد ناهماهنگی ایجاد شده، نباید تا پایان دوره صبر کند بلکه باید فوری عامل ناهماهنگی را برطرف کند.
امیری خامکانی در ادامه با بیان این که تیم اقتصادی در دولت دوازدهم باید منسجم کار کنند، گفت: قطعا انتظاری که مردم در این 4 سال دارند نسبت به دوره اول متفاوت است، نمایندگان نیز همین انتظار را دارند، بنابراین در دولت جدید باید برنامههای دولت یازدهم به ثمر بنشیند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس همچنین بیان کرد: بخشی از رکود حاکم بر کشور ناشی از فعال نبودن همین پروژههای عمرانی است و دولت نباید برای کنترل نقدینگی و ترس از تورم جلوی تزریق پول به پروژههای فعال را بگیرد؛ پروژه های عمرانی هم زیرساخت کشور هستند و هم با مصرف مصالح، واحدهای تولیدی را فعال میکنند.
وی در پایان با تاکید بر این که مسئله آب زودتر از آنچه فکر میکردیم در کشور مشکل ساز شد و راهی جز مدیریت منابع آب نداریم، گفت: اصلی ترین راه جلوگیری از اتمام منابع آبی و داشتن آب برای ادامه حیات، مدیریت منابع آب و مصرف آن است، آنچه که باید در چهار سال دولت جدید در استانهایی مانند کرمان مدنظر داشته باشیم و عملیاتی شود، استفاده از ظرفیتهای استانی و ملی برای مدیریت منابع آب موجود و میادین آب زیرزمینی است.
انتهای پیام
نظرات