• شنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96052817429
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

سند اهداف و وظایف مشاوران روسای دانشگاه‌ها در امور زنان وخانواده ابلاغ شد

سند اهداف و وظایف مشاوران روسای دانشگاه‌ها در امور زنان وخانواده ابلاغ شد

مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده اعلام کرد: سند اهداف و وظایف مشاوران روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در امور زنان و خانواده با تایید دکتر محمد فرهادی وزیر علوم به این موسسات ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، دکتر الهه حجازی در دومین نشست مشاوران روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی درامورزنان وخانواده که با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم و شهیندخت مولاوردی دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی در این وزارتخانه برگزار شد، گفت: سند اهداف و وظایف مشاوران روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در امورزنان وخانواده در حقیقت به فعالیت های این مشاوران در امور زنان وخانواده دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مشروعیت قانونی می بخشد و جایگاه آنان را تثبیت می کند.

وی افزود: تاکنون در ۳۳ دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشور، مشاوران روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در امور زنان و خانواده منصوب شده اند و روز به روز شاهد افزایش این تعداد و همچنین ارتقای جایگاه آنان در ساختار دانشگاهها و مراکز آموزش عالی هستیم.

مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده تاکید کرد: هدف اصلی انتصاب مشاوران روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در امور زنان و خانواده ارتقای کیفیت زندگی زنان دانشگاهی است و در این راستا شورای سیاستگذاری امور زنان و خانواده در وزارت علوم تشکیل شده است.

وی افزود: تدوین سند اهداف و وظایف مشاوران روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در امور زنان و خانواده در این موسسات، تشکیل شورای علمی حوزه ستادی کارکنان وزارت علوم، تدوین اهداف و وظایف برنامه های حوزه زنان و خانواده در سال ۱۳۹۶ و اعطای اولین جایزه زنان در علم از دستاوردهای شورای سیاستگذاری امور زنان و خانواده در وزارت علوم بوده است.

دکتر حجازی با اشاره به تشکیل شورای علمی کارکنان ستادی وزارت علوم گفت: اعضای این شورا از کارشناسان ستاد وزارت علوم هستند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، وی گفت: هدف از تشکیل این ستاد این است تا بتوانیم نیازهای کارکنان زن را در حوزه ستاد وزارت علوم شناسایی کنیم و وضعیت آنان را ارتقا دهیم.

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری کارگاه های تخصصی و نشستهای علمی و تدوین اولویت های پژوهشی در حوزه زنان و خانواده وزارت علوم گفت: از کارهای مهم دیگر در این حوزه ایجاد یک هسته مطالعات حقوقی در امور زنان در دانشگاه علامه طباطبایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha