به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مجتی ذوالنوری در مخالفت با کلیات کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم در جلسه علنی امروز (سهشنبه) مجلس خاطرنشان کرد: سن کابینه یک سال افزایش پیدا کرده در حالی که صحبت از جوان شدن کابینه پیش از این مطرح شده بود و شعار دولت دراین بخش عملی نشده.
وی افزود: امروز رئیسجمهور گفت هیچ فشاری در تعیین اعضای کابینه وجود نداشته است اما پس از 20 دقیقه در صحبتهایش تاکید کرد که سه وزیر زن انتخاب شده بود اما به دلیل فشارها معرفی نشدند. اگر قرار باشد حرفها در 20 دقیقه تغییر کند وای به حال کشور در 4 سال آینده.
وی با انتقاد از عدم معرفی وزیر علوم گفت: آیا از میان 100 هزار هیئت علمی هیچ کس شایستگی و توانمندی معرفی شدن به عنوان وزیر علوم شدن را نداشت که امروز شاهد معرفی کابینه ناقص نباشیم.
نماینده قم در خصوص برنامههای پیشنهادی دولت در بخش فرهنگی تصریح کرد: من هرچه گشتم هیچ رنگ و بویی از دین در برنامه های فرهنگی نیافتم و در حکومتی دینی و در جمهوری اسلامی اگر بگوییم برنامهای سکولار و لائیک در حوزه فرهنگ ارائه شده بسیار تاسف آور است. حوزه فرهنگ که همیشه دغدغه رهبری بوده است نباید دین و اندیشه دینی در آن کمرنگ باشد.
وی ادامه داد: بودجههای قرآنی در برنامههای فرهنگی دولت کجاست؟ البته من معتقدم وظیفه همه ما است که از دولتی که دو پایه مشروعیت تنفیذ رهبری و رای ملت را دارد باید حمایت کرد و به آن کمک نمود. اما باید این دقت را نیز داشت که دستاوردهای آن را از دست ندهیم.
ذوالنوری خاطرنشان کرد: سه نگاه در فرهنگ وجود دارد. یک نگاه نگاه تصدیگری و خشونت آمیز و سختگیرانه که حتما مردود است. نگاه دوم نگاه ولنگارانه فرهنگی است که متاسفانه در مدیریت کشور شاهد آن هستیم وقتی رئیسجمهور می گوید ما مسئول بهشت و جهنم مردم نیستیم یعنی همین نگاه حاکم است. اما یک نگاه نگاهی است که رهبری فرمودند که فرهنگ مانند باغی است که باید از آن صیانت شود تا گیاهان هرز در آن نرویند و مانع رشد میوههای زیبا و پرخاصیت نشوند.
وی تاکید کرد: فضای مجازی امروز مهمترین دغدغه مردم است اما رئیسجمهور در دوره 4 ساله یک پنجم جلسات شورای عالی فضای مجازی را تشکیل داد و یا در آن حضور یافت و امروز باید پاسخگو باشد که چرا شبکه ملی راه اندازی نشده و اینترنت ما با این وضع فعلی در اختیار ملت است. همینطور با حلوا حلوا گفتن نیز دهان شیرین نمی شود و نمی شود دائم ژست حمایت از هنرمندان گرفت اما مشکلی از مشکلات هنرمندان حل نکرد و بیمه هنرمندان همچنان لاینحل است.
نماینده قم در بخش دیگری از صحبتهای خود در خصوص برجام و سیاست خارجی گفت: سه اصل عزت، حکمت و مصلحت در عرصه سیاست خارجی طبق فرموده رهبری باید مورد تاکید باشد. اما این سوال مطرح است که اگر نقض برجام شود و آمریکا به تعهدات خود عمل نکند ما چه باید بکنیم و چرا دست ما برای مقابله با نقض برجام و مقاومت خالی است و فکری برای ایستادگی نشده است؟
انتهای پیام
نظرات