• سه‌شنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96052414564
  • خبرنگار : 71293

گزارش کامل ایسنا از بررسی کلیات کابینه دوازدهم

دفاعیات رئیس‌جمهور از وزیران پیشنهادی و اظهارات مخالفان و موافقان

دفاعیات رئیس‌جمهور از وزیران پیشنهادی و اظهارات مخالفان و موافقان

مجلس شورای اسلامی امروز(سه‌شنبه) در دو نوبت صبح و بعد از ظهر کلیات کابینه دوازدهم و برنامه‌های دولت را با سخنرانی رئیس‌جمهور در دفاع از این وزرا بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، پس از آغاز جلسه علنی مجلس که رئیس‌جمهور نیز از همان ابتدا در جلسه حضور داشت، اکبر رنجبرزاده با ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه اظهارات موافقان و مخالفان و زمانبندی سخنان آنان گفت: براساس قرعه کشی انجام شده که نمایندگانی از هر سه فراکسیون امید، مستقلین ولایی و نمایندگان ولایی حضور داشتند؛ یوناتن بت کلیا نماینده آشوریان،‌ زهرا ساعی نماینده تبریز، بهروز نعمتی نماینده تهران، نبی هزار جریبی نماینده گرگان و احمد همتی نماینده سمنان به عنوان موافق کلیات کابینه حسن روحانی در دولت دوازدهم صحبت می‌کنند.

وی افزود: همچنین محمدرضا صباغیان نماینده مهریز، حشمت الله فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد غرب، محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز، سیدجواد حسینی‌کیا نماینده سنقر و محمدمهدی زاهدی نماینده کرمان در مخالفت با کلیات کابینه طی جلسه صبح امروز مجلس صحبت خواهند کرد.

بعد از آن نوبت به رئیس‌جمهور رسید که طبق آیین نامه داخلی مجلس حدود دو ساعت ونیم برای دفاع از وزیران پیشنهادی اش فرصت داشت. البته چون طبق آیین نامه رئیس‌جمهور می توانست از بخشی از وقت خود در پایان جلسه بررسی صلاحیت وزرا و قبل از رای گیری برای کابینه استفاده کند، حدود دو ساعت و ۴ دقیقه صحبت کرد و ۲۶ دقیقه باقیمانده وقت رئیس‌جمهور به درخواست وی به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور اختصاص یافت.

سپس رئیس‌جمهور برای دفاع از وزرای پیشنهادی‌اش به مجلس پشت تریبون قرار گرفت و ضمن تشکر از مجلس به دلیل مهمان نوازی در مراسم تحلیف گفت: آزادی، آرامش، امنیت و پیشرفت برنامه‌های اساسی در ۴ سال آینده است.

رییس جمهور در مجلس در دفاع از وزیران پیشنهادی‌اش

وی با اشاره به این‌که «مردم در انتخابات اخیر مسیر اعتدال و برنامه های رئیس‌جمهور منتخب  را برگزیدند»، اظهار داشت: من خود را به تحقق این برنامه ها متعهد می‌دانم و از حقوق همه مردم چه آن‌هایی که به من رای دادند و چه آن‌ها که به دیگران رای دادند صیانت و دفاع می کنم.

روحانی تصریح کرد: نقش نمایندگان در مجلس نقش ویژه و تعیین کننده است و رئیس‌جمهور و نمایندگان وظیفه مشترکی برای تحقق خواست مردم دارند. این وظیفه مشترک هم در تعیین وزرا تجلی می‌یابد و هم در فراهم کردن فضای حقوقی و قانونی برای اقدام و عمل. کاری که امروز آغاز می‌کنیم شروع یک همکاری ۴ ساله خواهد بود و وزیرانی که از مجلس رای اعتماد می‌گیرند باید این اطمینان را داشته باشند که در طول مسیر خدمت خود از حمایت و همکاری مجلس برخوردار خواهند بود. همانطور که رهبری بارها تاکید فرمودند مسائل کشور تنها با همکاری سه قوه و دیگر نهادها حل می‌شود.

پاسخ رئیس‌جمهور به شایعات در مورد انتخاب وزرای کابینه

حسن روحانی گفت: من می‌خواهم به شایعاتی که در این روزها در مورد کابینه مطرح است پاسخ بدهم. کابینه دوازدهم را با توجه به رویکردها و برنامه‌های مطرح شده و پس از مشورت‌های فراوان و ارزیابی علمکردها و براساس کارآمدی و با توجه به جمیع جهات و محدودیت‌ها موجود انتخاب کرده و به همه آن‌ها اعتماد دارم.

وی ادامه داد: در معرفی وزرا تحت فشار هیچ جناح و حزبی نبودم البته همه جریان‌ها پیشنهادات خود را مطرح کردند. شایعات دیگری هم در مورد تهیه لیست با نظر رهبری مطرح شد که درست نبود. من در چینش کابینه دوازدهم مانند کابینه یازدهم عمل کردم. با رهبر انقلاب من سابقه رفاقت ۵۰ ساله و ارادت به ایشان داشته و در همه مسائل مهم با ایشان مشورت می کنم ایشان هم با کمال محبت آنچه که مصلحت کشور است را تذکر می‌دهند.

وی خاطر نشان کرد: معرفی وزرا در چارچوب قانون اساسی است و امروز من ۱۷ وزیر را به شما معرفی می کنم و وزیر علوم را نیز در فرصت باقیمانده معرفی خواهم کرد. دلیل آن‌که وزیر علوم معرفی نشد این است که در ساعات پایانی تهیه لیست وزرا، وزیر پیشنهادی علوم اعلام انصراف کرد و دیگر فرصت نبود فرد جدیدی را معرفی کنیم.

روحانی در دفاع از بطحایی: برای وزارت آموزش و پرورش سفارش جدی می‌کنم

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به بیان سیاست‌ها و برنامه‌های اتخاذ شده برای این وزارتخانه پرداخت.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

روحانی ضمن تقدیر از فانی و دانش آشتیانی وزرای پیشین این وزارتخانه در دولت یازدهم و آرزوی موفقیت برای آن‌ها با تاکید بر این‌که «وزارت آموزش و پرورش مهمترین و بزرگترین وزارتخانه است»، گفت: هرچه در این وزارتخانه کار تلاش و سرمایه گذاری کنیم شاهد نتایج بهتری برای جامعه وکشور خواهیم بود.

رییس‌جمهور اظهار داشت: من همانطور که انتظار دارم همه ۱۷ وزرای پیشنهادی از مجلس رای اعتماد کسب کنند، برای وزارت آموزش و پرورش سفارش جدی می‌کنم؛ چراکه دلم می‌خواهد وزیر این وزارتخانه بسیار قوی و با حمایت نمایندگان و مجلس مسئولیت بسیار سخت و پیچیده آموزش و پرورش را برعهده بگیرد.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات: آذری‌جهرمی پرورش یافته فضای بعد از انقلاب است

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به بیان سیاست‌ها و برنامه‌های اتخاذ شده برای این وزارتخانه پرداخت.

وزیر پیشنهادی ارتباطات

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تقدیر از محمود واعظی وزیر پیشین این وزارتخانه در دولت یازدهم، اظهار داشت: آقای واعظی زحمات بسیاری کشیدند و کار بزرگی در زمینه دولت الکترونیک و زیرساخت‌ها انجام دادند. همچنین در زمینه شبکه ملی اطلاعات اقدامات بسیار موثری انجام شده است و فضای کسب وکار و علم و دانش وارتباطات مناسب را در کشور فراهم کرده است که کار بسیار بزرگی بوده است و از افتخارات دولت یازدهم محسوب می شود.

رئیس جمهور با بیان این‌که «ان‌شاءالله شبکه ملی اطلاعات در دولت دوازدهم به طور کامل فعال خواهد شد» به آذری جهرمی؛ وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: برای این وزارتخانه برای نخستین بار جوانگرایی را تجربه می‌کنیم. همواره یکی از آرزوهای من در دولت یازدهم موضوع جوانگرایی بوده و به همه وزرا توصیه کرده‌ام و کتبا نیز در این دولت به آن‌ها ابلاغ خواهم کرد که تمام وزرا باید در سمت‌های بالا از تعدادی جوان و زنان استفاده کنند.

روحانی در دفاع ازعلوی: وزیر اطلاعات عملکرد بسیار خوبی در مقابله با تروریست‌ها داشته است

رئیس‌جمهور در دفاع از علوی با اشاره به اینکه آشنایی من با وزیر اطلاعات به دوران نمایندگی در مجلس برمی‌گردد، گفت: وزیر اطلاعات عملکرد بسیار خوبی در مقابله با تروریست‌ها د اشته است.

وزیر پیشنهادی اطلاعات

حسن روحانی به دفاع از سید محمود علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات پرداخت و در معرفی وزیر اطلاعات به نمایندگان مجلس اظهار داشت: وزیر اطلاعات باید برای تامین امنیت توام با آرامش تلاش کند. وظیفه وزارت اطلاعات سنگین است. ما به دنبال تامین امنیت و آرامش در کشور هستیم. اگر نحوه ایجاد امنیت دقیق نباشد، آرامش به هم می‌خورد. بنابراین وزارت اطلاعات می تواند با رعایت کامل حقوق مصرح در قانون اساسی و رعایت حقوق شهروندی، احترام به مردم و برخورد حداقلی، امنیت کشور را تامین کند.

رییس جمهور با اشاره به اینکه عملکرد وزارت اطلاعات در مقابله با تروریست‌ها خیلی خوب بوده است، خاطرنشان کرد: در زمینه رفتار با مجرمان عملکرد وزارت اطلاعات بهتر از قبل شده اما من هنوز رضایت کامل از برخورد ماموران با دستگیرشدگان ندارم. گزارش‌هایی که در این زمینه به من رسیده مطلوب نیست و آقای علوی باید این مسائل را حل کند.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی اقتصاد: کرباسیان سابقه طولانی در مدیریت رده‌های بالای اقتصادی کشور دارد

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی اقتصاد با اشاره به این‌که «مسعود کرباسیان سابقه طولانی در مدیریت رده‌های بالای اقتصادی کشور دارد»، گفت: وی در زمینه علم و دانش و ترجمه و نوشتن کتاب هم موفق بوده است. رشته تحصیلی وی نیز برنامه ریزی و مدیریت است.

وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی

روحانی در معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد با اشاره به این‌که «یکی از موفقیت‌های کرباسیان ساماندهی گمرک بود»، خاطرنشان کرد: گمرک ما خیلی مشکل داشت اما با تلاش‌های کرباسیان سامانه الکترونیکی در گمرک فعال شد، درآمد گمرک افزایش یافت و با فساد مبارزه شد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: از وزیر اقتصاد مبارزه قاطع با پولشویی و اجرای همه مقررات و آیین‌نامه‌های مقابله با پولشویی، مقابله با فسادهای سازمان یافته، اصلاح نظام بانکی، رفع مقررات زائد برای کسب و کار، انضباط مالی، اصلاح نظام مالیاتی و برقراری عدالت مالیاتی، سالم سازی مسیر خصوصی‌سازی، برقراری دولت الکترونیک و حل مشکلات بیمه را می‌خواهم.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی خارجه: ظریف فردی پرکار، کارشناس و با صبروحوصله زیاد است

رئیس‌جمهور در دفاع از ظریف با اشاره به این‌که «آقای ظریف فردی با تقوا، پاکدامن، کارشناس در مسائل سیاست خارجی، پرکار و با صبر و حوصله زیاد است»، گفت: مذاکرات طولانی با آن جماعت عجیب و غریب به صبروحوصله زیادی نیاز داشت که ظریف این صبر را داشت و برای ملت کار بزرگی انجام داد.

وزیر پیشنهادی امور خارجه

روحانی در دفاع از محمدجواد ظریف با بیان این‌که «ظریف کار بزرگی انجام داده و توطئه بزرگ دشمنان را خنثی کرد»، گفت: از وزیر امورخارجه و سایر وزرا برای رفع این توطئه دشمنان تشکر می‌کنم. چندین سال چماق اصل ۷ منشور سازمان ملل بر سر ما بود اما توانستیم آن را از بین ببریم.

وی ادامه داد: بعضی فکر می‌کنند برجام فقط یک مسئله اقتصادی است در حالی‌که برجام به امنیت ملی ما و برهم زدن توطئه آمریکا هم مرتبط است. امروز ما کار هسته‌ای انجام می دهیم و دنیا به ما کمک می‌کند. ما حق هسته‌ای خود را تثبیت کرده‌ایم. از سویی منع معاملات نظامی را محدود کرده و از این طریق راه را برای تقویت بنیه نظامی کشور باز کرده‌ایم.

رئیس جمهور با بیان این‌که «بحث برخی ترامپ و کنگره نیست بلکه با برجام مشکل دارند»، گفت: از ظریف حفظ برجام و استفاده از آن برای کشور، استفاده از ظرفیت دیپلماسی برای صادرات غیرنفتی، جذب سرمایه و فناوری و تحقق اقتصاد مقاومتی، کاهش مشکلات منطقه‌ای، انتشار تصویر مناسب از ملت ایران در جهان، کسب جایگاه مناسب در نظام بین‌المللی و توجه به محیط‌ زیست را خواستارم.

روحانی در دفاع از قاضی‌زاده هاشمی: وزیر بهداشت برای اجرای طرح تحول سلامت زحمات زیادی کشید

رئیس‌جمهور در دفاع از قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه «وزیر بهداشت زحمات زیادی برای اجرای طرح تحول سلامت کشیده است» گفت: اجرای این طرح بسیار سخت و بزرگ بود.

وزیر پیشنهادی بهداشت

روحانی در دفاع از قاضی زاده هاشمی وزیر پیشنهادی بهداشت با اشاره به اینکه همه دولت باید برای اجرای طرح تحول سلامت تلاش کنند، اظهار داشت: آقای قاضی زاده از کمبود بودجه اوقاتش تلخ می شد، اما الحمدلله مردم از اجرای این طرح راضی هستند.

رییس جمهور گفت: از وزیر بهداشت ساماندهی نظام تشخیص، اجرای پرونده الکترونیک سلامت، سطح بندی خدمات، حذف همپوشانی های بیمه و توسعه توریسم سلامت را می خواهم.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی: ربیعی کارگر بوده و طعم مضیقه را چشیده است

وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی

رئیس‌جمهور در دفاع از ربیعی؛ وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که «آن‌هایی که سختی ندیده‌اند حس نمی‌کنند مضیقه چیست»، گفت: وزیر تعاون طعم مضیقه را در زندگی چشیده است و خودش کارگر بوده است.

رئیس‌جمهور  اظهار داشت: ربیعی در زمینه سیستم رفاه اجتماعی برنامه و فکر خوبی داشته که باید آن را ادامه دهد.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی دادگستری:  آوایی فرد معتدلی است

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی دادگستری با اشاره به اینکه «آوایی شخصیت شناخته شده در حوزه قضایی است» گفت: هرچه درباره آوایی شنیده‌ایم از اعتدال وی بوده است.

وزیر پیشنهادی دادگستری

روحانی با اشاره به سابقه آشنایی خود با آوایی از اوایل انقلاب، اظهار داشت: هر وقت آوایی چیزی می گفت برای ما اطمینان آور بود زیرا به روحیه اعتدالگری وی اعتقاد داشتیم.

رئیس‌جمهور گفت: من از آقای آوایی توجه به حقوق بشر و حقوق شهروندی، مبارزه با فساد، بهبود سازمان تعزیرات و توجه به مسائل حقوقی ایرانیان خارج از کشور را می خواهم.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت: شریعتمداری جزو مدیران برتر کشور است

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: انتظار داریم تا وزیر معرفی شده صنعت، معدن و تجارت با سه معاون قبلی خود بتواند به بهبود فضای کسب و کار و مبارزه جدی با فساد بپردازد.

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت

روحانی اظهار داشت: شاید این‌که برخی به آقای نعمت‌زاده می‌گویند پدر علم صنعت، نادرست نباشد. درست است که ایشان شیخ الوزرای ما در دولت یازدهم بودند اما همیشه در تلاش و سفر برای پیشبرد امور بودند.

وی با اشاره به دلایل معرفی شریعتمداری به عنوان وزیر آتی صنعت نیز گفت: محمد شریعتمداری امروز برای قبول کردن این مسئولیت معرفی شده است. ایشان جزو مدیران برتر هستند. در دولت قبل معاون اجرایی رئیس‌جمهور بوده است.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی: صالحی به مسائل حوزه و دانشگاه مشرف است

رئیس‌جمهور در دفاع از سید عباس صالحی گفت: وقتی وظیفه‌ای بر عهده دولت و وزارت ارشاد است دستگاه‌های دیگر حق مداخله در امور کشور را نباید داشته باشند. اگر این حق وجود دارد بهتر است مجلس شورای اسلامی وظیفه را به همان نهادها واگذار کند نه به دولت.

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی

روحانی با تشکر از دو وزیر پیشین این وزارتخانه اظهار داشت: علی جنتی و دکتر صالحی امیری تلاش‌های زیادی برای پیشبرد اهداف وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: امروز سیدعباس صالحی مسئولیت را بر عهده می‌گیرد. این در حالی است که ما ۴ سال از حضور ایشان در همین وزارتخانه استفاده کرده‌ایم. ایشان اشراف خوبی به شرایط حوزه و دانشگاه دارد.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی دفاع: امیر حاتمی کاملا به امور وزارت دفاع مسلط است

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: امیر حاتمی سال‌ها جانشین این وزارتخانه بوده و کاملا به امور آن مسلط است.

وزیر پیشنهادی دفاع

روحانی ضمن تقدیر از سردار حسین دهقان وزیر دفاع دولت یازدهم بخاطر فعالیت‌های انجام شده در این دوره تاکید کرد: امیر سرتیپ حاتمی شخصیتی است که در رده‌های مختلف ارتش و در صف و ستاد حضور داشته است. ایشان همچنین در ستاد کل نیروهای مسلح نیز حضور داشته و مدت زیادی را با آقای سردار باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همکاری داشته است و از این به بعد نیز در کنار ایشان فعالیت خواهند داشت.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی راه: با حضور آخوندی در بخش مسکن شاهد حرکت بسیار خوبی خواهیم بود

رئیس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی دولت دوازدهم گفت: ان‌شاءالله در دولت دوازدهم در بخش مسکن شاهد حرکت بسیار خوبی خواهیم بود.

وزیر پیشنهادی راه

روحانی اظهار داشت: آقای عباس آخوندی وزیر بسیار فعالی در دولت یازدهم بود، گرچه نتوانستیم با ایشان در بخش مسکن به توافق نهایی برسیم اما در دولت دوازدهم توجه به مسکن اولین موضوعی است که من از او می‌خواهم.

روحانی با بیان اینکه یکی از مشکلات آقای آخوندی در استان تهران شهرداری این شهر بود که مشکلات آن هیچگاه هم حل نشد، افزود: با توجه به شورای شهر جدید و انتخاب شهردار جدید در تهران امیدواریم هماهنگی‌ها میان مجموعه شهر تهران و وزارت راه و شهرسازی افزایش یابد.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی نفت: زنگنه با تخصصش ایران را در حوزه گاز خودکفا کرد

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی نفت گفت: دیدیم که با قطع گاز وراداتی از سوی خارج ما به مشکل برنخوردیم. زنگنه در این حوزه اقدامات موثری داشته است.

وزیر پیشنهادی نفت

روحانی اظهار داشت: بیژن زنگنه کار بسیار بزرگی در حوزه نفت انجام داده است. من در آغاز دولت یازدهم در مجلس عرض کردم که به چه دلیل اصرار دارم در حوزه نفت ایشان وزیر باشند. من از تخصص و خبرگی ایشان باخبر هستم.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی نیرو: بیطرف در زمینه وزارت نیرو تجربه و مهارت بسیاری دارد

رئیس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی نیروی دولت دوازدهم گفت: آقای بیطرف سال‌ها در زمینه وزارت نیرو تجربه و مهارت بسیاری دارند.

وزیر پیشنهادی نیرو

روحانی به اقدامات انجام شده از سوی حمید چیتچیان وزیر این وزارتخانه در دولت یازدهم اشاره و با تشکر از او اظهار کرد: آقای مهندس چیتچیان کار بسیار بزرگی در بخش آب و برق انجام دادند. ایشان در مناطق استراتژیک کارهای عظیمی کرد.

رئیس جمهوری با اشاره به پیشنهاد حبیب‌الله بیطرف به عنوان وزیر نیروی دولت دوازهم اظهار کرد: آقای بی‌طرف سال‌ها در زمینه وزارت نیرو تجربه و مهارت بسیاری دارند.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی کشور: رحمانی‌فضلی برای هماهنگی با افراد و نهادهای مرتبط با وزارت کشور سعه صدر خوبی دارد

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی کشور گفت: رحمانی فضلی توانست سه انتخابات را با موفقیت برگزار کند و از سوی دیگر ایشان برای هماهنگی با افراد و نهادهای مرتبط با وزارت کشور مثل شورای نگهبان سعه صدر خوبی دارد.

وزیر پیشنهادی کشور

وی افزود: من از ایشان می خواهم برای تقویت و انسجام ملی در سطح ملی در بخش‌های مختلف از زنان و اهل سنت استفاده کنند. برای ما شیعه و سنی، بلوچ و کرد فرقی ندارد. ما انتظار داریم بستر برای نقش آفرینی زنان، توسعه مناطق مرز، مبارزه با قاچاق کالا، مبارزه با خشونت وافراطی گری و امثال آن فراهم شود.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی: حجتی وزیری شایسته و مسلط است

رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: حجتی وزیری است که به موضوع کارش تسلط دارد و در دوران وزارتش هم تحولات خوبی در این حوزه انجام داده است.

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی

روحانی اظهار داشت: حجتی در دوران دولت یازدهم نیز مسئولیت این وزارتخانه را بر دوش داشته و در این دولت هم باز این مسئولیت به ایشان واگذار شده است. به حق که ایشان وزیر شایسته‌ای و به موضوع مسلط‌ هستند.

وی ادامه داد: آقای حجتی در حوزه وزارت کشاورزی تحولات خوبی انجام داده‌اند. او کسی بود که بعد از سال‌ها ما را در گندم خودکفا کرده و در حوزه‌هایی مثل شکر، ماهی‌های در قفس، دانه‌های روغنی، مزارع مدرن و صرفه جویی در آب اقدامات مفیدی انجام داده‌ است.

روحانی در دفاع از وزیر پیشنهادی ورزش: سلطانی‌فر دغدغه جوانان را به خوبی می‌شناسد

رئیس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولت دوازدهم گفت: آقای مسعود سلطانی‌فر ۳۵ سال در سمت‌های مختلف فعالیت داشته‌اند و دغدغه جوانان را به خوبی می‌شناسند.

وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان

روحانی ضمن تقدیر از اقدامات محمود گودرزی به عنوان یکی از وزرای ورزش و جوانان دولت یازدهم اظهار کرد: آقای مسعود سلطانی‌فر ۳۵ سال در سمت‌های مختلف فعالیت داشته‌اند و دغدغه جوانان را به خوبی می‌شناسند.

وی اظهار کرد: آقای سلطانی‌فر باید تا روزی که مجلس شورای اسلامی استقلال سازمان ملی جوانان را اعلام می‌کند باید، تلاش‌های خود را در این زمینه ادامه دهد.

*******************

پس از دفاع رییس جمهور از وزیران پیشنهادی، مجلس وارد بررسی کلیات کابینه و بیان اظهارات موافقان و مخالفان شد. طبق آیین نامه مجلس ۵ نفر موافق و ۵ نفر مخالف می توانند با کلیات کابینه به اظهار نظر بپردازند که البته هر یک از موافقان و مخالفان می توانند بخشی از وقت خود را به شخص دیگری دهند. که این کار نیز انجام شد و وقت تعدادی از موافقان و مخالفان تقسیم شد.

صباغیان: برنامه دولت دوازدهم آرمانی است

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی برنامه ارائه شده دولت دوازدهم را آرمانی و غیرقابل سنجش توصیف کرد.

محمدرضا صباغیان به عنوان مخالف کلیات کابینه دوازدهم، گفت: ما معتقدیم برنامه ارائه شده از سوی دولت کیفی و آرمانی است و قابل سنجش نیست و متاسفانه سنخیت چندانی هم با برنامه ششم ندارد.

وی افزود: ما با وضعیت تورمی نامناسب، عدم اشتغال و بحران‌هایی روبرو هستیم که کار را برای اقتصاد کشور سخت کرده است و در برنامه ارائه شده از سوی دولت باید مشخص شود که در چهار سال آینده به کجا خواهیم رسید.

فولادگر: آیا وزرای پیشنهادی توانایی حل ابرچالش‌ها را دارند؟

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود ابرچالش‌های اقتصادی، گفت که هیات دولت و برنامه‌های اقتصادی باید برای حل ابرچالش‌ها بسیار پرتوان‌تر باشند.

حمیدرضا فولادگر در مخالفت با کلیات کابینه دوازدهم، اظهار داشت: برنامه‌های دولت و تیم اقتصادی آن باید با توانی که برای حل ابرچالش‌ها به کار بگیرند سنجیده شود. ما با ابرچالش‌هایی در حوزه اشتغال، اصلاح نظام بانکی، صندوق‌های بازنشستگی، بودجه دولت و محیط زیست روبرو هستیم. آیا وزرا و همکاران دولت توانایی حل این ابرچالش‌ها را دارند؟

وی افزود: ما باید تغییر گفتمان و سیاست‌زدایی از اقتصاد را از خود دولت شروع کنیم و با منتقدین مهربان‌تر باشیم. در ایام انتخابات ایجاد اشتغال یک میلیون در سال به شعار پوپولیستی تعبیر شد البته ما امیدواریم این برنامه دولت اجرایی شود.

بت‌کلیا: بهداشت و سازمان‌های بازنشستگی از اولویت‌های دولت هستند

نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برنامه دولت دوازدهم به خوبی تهیه شده و حوزه‌های بهداشت و درمان و سازمان‌های بازنشستگی از اولویت‌ها قرار دارند.

یوناتن بت‌کلیا در موافقت با کلیات کابینه دوازدهم، اظهار داشت: دولت دوازدهم تشکیل می‌شود تا با ادامه جهت‌گیری‌های اصولی دولت تدبیر و امید و اصلاح اشتباهات، متکی بر شعار آزادی، امنیت، آرامش و پیشرفت مسیری را که طی شده تکمیل کند.

وی تصریح کرد: از طرف ادیان الهی و ابراهیمی شناخته شده در قانون اساسی به ویژه زرتشتیان، کلیمیان و آشوریان حمایت خود را از دکتر روحانی اعلام کرده و همراه با دولت جهت رسیدن به خواسته‌های قانونی قدم بر می‌داریم.

نماینده آشوریان در مجلس بیان کرد: برنامه دولت دوازدهم بر اساس اصولی بنا شده که پایبندی دولت به این اصول موجب خواهد شد دید مثبت نسبت به بخش عمومی ایجاد شود.

احمدی لاشکی: دولت اولویت اصلی خود را رشد اقتصادی فراگیر و اشتغالزا قرار داده است

نماینده مردم نوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت دوازدهم اولویت اصلی خود را رشد اقتصادی فراگیر، مستمر، اشتغالزا و ضد فقر قرار داده است.

به گزارش ایسنا، قاسم احمدی لاشکی که در موافقت با کلیات کابینه دوازدهم سخن می‌گفت، ضمن تشکر از رییس‌جمهور جهت معرفی وزرای پیشنهادی خود در زمان‌بندی قانونی به مجلس، گفت: البته بنده به عنوان عضو کمیسیون آموزش گله‌مند هستم که علیرغم اینکه در گذشته وزرا و مدیران از وزارت علوم معرفی می‌شدند چه شده که در این دوره وزیر علوم به مجلس هنوز معرفی نشده است؟

وی افزود: با توجه به اینکه مجلس برنامه ششم توسعه را نهایی کرده و در دستور کار دولت قرار دارد بسیاری از وزرا نیازی به برنامه ندارند زیرا همه آنها باید مبنای کار خود را برنامه ششم قرار دهند.

نماینده مردم نوشهر در مجلس تصریح کرد: تمامی برنامه‌های وزرای پیشنهادی تطبیق داده شده و هیچ مغایرتی با برنامه‌ها و اسناد بالادستی دیده نشده است و در همه آنها فصل‌الخطاب قانون قرار گرفته است.

فلاحت‌پیشه: سهم هر وزارتخانه برای ایجاد اشتغال مشخص نیست

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات کابینه با تاکید بر اینکه دولت و مجلس باید خود را متعهد به اجرای برنامه کلان کشور کنند، گفت که انتظار می‌رفت رییس‌جمهور در برنامه پیشنهادی‌اش فکری به حال تحزب، وضعیت بانک‌ها و جلوگیری از رانت‌ها می‌کرد.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه گفت: بنده با اکثریت وزرای پیشنهادی موافق هستم اما بحثم بر سر اصل تفکیک قوا و توافق مجلس و دولت برای اجرای تعهدات مشترک و برنامه کلان است.

وی تاکید کرد که اگر مجلس و دولت با هم همراه و همکار نشوند همچون گذشته سیل تذکرات و سوالات از وزرا در مجلس را مشاهده خواهیم کرد.

ابطحی: ترکیب تیم اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دولت ناهمگون است

یک عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی به عنوان مخالف کلیات کابینه دوازدهم گفت که ترکیب تیم اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دولت دوازدهم ناهمگون است و رییس‌جمهور نمی‌تواند با این تیم مشکلات کشور را حل کند.

محمدجواد ابطحی گفت: در حالی موافقان دولت از وجود برنامه ششم و اجرای آن توسط دولت سخن می‌گویند که بر اساس آمار تنها ۳۰ درصد برنامه پنجم اجرایی شده است. سوال این است که دولت چه عزمی برای اجرای برنامه ششم دارد؟

وی با بیان اینکه نگاه ما برای رای اعتماد به وزرا باید مبتنی بر هماهنگی بین معاونان رییس‌جمهور و وزرای معرفی شده باشد، گفت: آقای رییس‌جمهور پشت تریبون سخن از نبود فشار برای معرفی وزرا می‌کند آن هم در شرایطی که طبق اخبار و شنیده‌های ما، جناح‌های اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا به رییس‌جمهور فشارهایی وارد کرده‌اند.

فرهنگی: مخالفت با کلیات کابینه به معنای مخالفت با کل وزرا نیست

یک عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم، گفت: موافقت یا مخالفت با کلیات کابینه به معنای مخالفت یا موافقت با کل وزرا نیست. بنده در موافقت و مخالفت وزرای مختلفی صحبت خواهم کرد.

محمدحسین فرهنگی گفت: کابینه دوازدهم تفاوت چندانی با کابینه قبل ندارد. کابینه قبلی در اشتغال، مسکن، مبارزه با فساد، انضباط مالی و اعتباری موفق نبود و در روش‌های تنگ‌نظرانه سیاسی عمل شد. عمران تا حدود زیادی تعطیل بود. فرهنگیان عزیز که وظیفه تربیت و تعلیم مدیران آینده کشور و گردانندگی چرخ‌های همه بخش‌های کشور را دارند، از شرایط معیشتی خود گلایه‌مند هستند که این همه در ۱۶ رای به رقیب و همه کسانی که در انتخابات مشارکت نداشتند، خود را نشان داد.

نماینده مردم تبریز در مجلس به خدمت نگرفتن زنان در کابینه را از دیگر ایردارات کابینه دوازداهم برشمرد و افزود: کاهش استفاده از آذری‌ها مشکل جامعه ترک‌هاست. میانگین سنی کابینه نیز با کابینه گذشته تفاوتی ندارد امیدوارم  شاهد کابینه خسته قبل نباشیم.

کامران: طرح کارورزی به امنیت شغلی کارگران توجه ندارد

نماینده مردم اصفهان در مجلس در مخالفت با کلیات کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم گفت: طرح کارورزی دولت همان طرح استاد شاگردی است. ضرر این طرح این است که به امنیت شغلی و بیمه کارگران توجهی ندارد.

حسن کامران گفت: معوقات سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده و ۲۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تعهد سالانه برای این سازمان تعریف شد. اگر به صندوق‌ها اعتماد داریم، صندوق ذوب‌آهن نیز باید از صندوق تامین اجتماعی بهره ببرد. کارگران این شرکت در صندوق‌شان پول ریخته بودند ولی این پول به بانک سامان داده شد و آخر هم معلوم نشد که چه شد.

کامران خاطرنشان کرد: وزارت کار با هیچ یک از نهادهای اجتماعی مشارکت نمی‌کند و به آنان وقت نمی‌دهد. سند ملی کار شایسته نیز روی زمین باقی مانده است. ۳۰۰ میلیارد تومان هم به این طرف و آن طرف بخشیده شده است.

عارف: همراهی مجلس و دولت شرایط متفاوتی را نسبت به دوره قبل رقم خواهد زد

رئیس فراکسیون امید به عنوان موافق کلیات کابینه دولت دوازدهم گفت: شرایط خوبی برای دولت دوم تدبیر وامید برقرار است و درکنار عملکرد خوب دولت در دوره قبل همراهی و کمک مجلس با دولت می‌تواند باعث برهم خوردن شرایط متفاوتی نسبت به دولت اول دکتر روحانی شود.

محمدرضا عارف خاطرنشان کرد: برای اینکه دولت بتواند برنامه های خود را به خوبی اجرا کند نیازمند همکاری و تفاهم است. البته در انتخاب اعضای کابینه انتخاب‌های بهتری نیز وجود داشت اما این موضوع که از دولت یک صدا شنیده شود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای مبارزه با فساد دسترسی آزاد به اطلاعات یک ضرورت است، گفت: اجرای قانون انتشار آزادانه اطلاعات از اهمیت بالایی برخوردار است و برای مقابله با فساد هیچ راهی جز این وجود ندارد. همینطور عدم مداخله دولت در امور فردی و خصوصی مردم امکان دسترسی به امکانات و تسهیلات برای همه و ایجاد همدلی بین همه اقوام و فرهنگ‌های ایرانی نیز از برنامه‌های خوب و مهم ارائه شده به مجلس است که می تواند از نقاط قوت دولت و کابینه دولت دوازدهم باشد.

نعمتی: وزرای پیشنهادی از نقاط قوت کابینه دوازدهم هستند

نماینده مردم تهران در مجلس در موافقت با کلیات کابینه دوازدهم تاکید کرد: انتخاب کابینه و وزرای پیشنهادی از نقاط قوت دولت دوازدهم به شمار می‌رود.

بهروز نعمتی اظهار داشت: وزرایی که از طرف دولت به مجلس معرفی شده‌اند از تجربیات خوبی برخوردار هستند و این تجربیات حتما برای شعارها و مطالبی که آقای روحانی در ایام انتخابات مطرح کرد، بسیار مفید است.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اعتدال از شعارهای اصلی روحانی بود، گفت: انتخاب کابینه با توجه به شناختی که از این افراد داریم که همگی از چهره های خدمتگزار هستند از نقاط قوت به شمار می‌رود و اکثر وزرای پیشنهادی افرادی هستند که از نقاط قوت خوبی برخوردارند.

ساعی: توجه به آسیب‌های اجتماعی در برنامه دولت دوازدهم قرار دارد

نماینده مردم تبریز در مجلس در موافقت با کلیات کابینه دوازدهم با بیان اینکه حسن روحانی درایت و همه جانبه‌گرایی در برگزیدن افراد کابینه داشته است، گفت: مساله آسیب‌های اجتماعی از برنامه‌هایی است که دولت دوازدهم در دستور کار خود قرار داده است.

زهرا ساعی اظهار داشت: آقای روحانی با رویکردی خردمندانه و انتخاب کابینه فراجناحی تحقق انتظارات مردم را در دستور کار قرار داده‌اند و لازم است ما هم با تاکید حداکثری برنامه و کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم سهم خویش را ادا کرده و بر درایت و هم جانبه گرایی رئیس جمهور در برگزیدن افراد کابینه صحه بگذاریم.

وی افزود: امیدواریم که حرکت در مسیر توسعه پایدار و تحقق آرمان‌های کشور با آنچه که در کابینه یازدهم شاهد بودیم، در کابینه دوازدهم هم تداوم داشته باشد.

حسینی کیا: باید نگاهی نو و توانی مضاعف در دولت به وجود آید

یک نماینده اصولگرای مجلس در مخالفت با کلیات کابینه دوازدهم گفت که برنامه پیشنهادی دولت دوازدهم کامل نیست و در آن توجه کافی به برنامه ششم نشده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد حسینی کیا گفت: برنامه ارائه شده حاصل کار اصلاحات و اعتدال است که دولت به وعده‌های انتخاباتی‌اش پایبند باشد. به همین دلیل نگرانی ما این است که تیم معرفی شده همچون تیم قبلی نتواند برنامه‌ها را اجرا کند.

این عضو مجمع نمایندگان روحانی مجلس با بیان اینکه در برنامه پیشنهادی دولت هیچ اشاره‌ای به سبک زندگی اسلامی ایرانی نشده است، افزود: این در حالی است که رهبری بر سبک زندگی اسلامی ایرانی تاکید دارد. همچنین در این برنامه بیشتر بر شکل مسائل تا محتوای آن اشاره شده است.

کوهکن: چگونگی دفاع از آمران به معروف و ناهیان از منکر در برنامه دولت نیامده است

یک عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در مخالفت با کلیات کابینه دوازدهم با انتقاد از برنامه پیشنهادی دولت گفت که در این برنامه به صورت واضح چگونگی اجرای برنامه‌های دولت براساس سند چشم انداز، قانون اساسی و اجرای قوانین دائمی نیامده است.

محسن کوهکن گفت: برنامه ارائه شده خط مشی دولت است که در آن اشاره ای به اسلام انقلابی نشده است. قطعا باید برنامه‌ها در چارچوب عقلانیت و انقلابی و اسلامی بودن پیش رود.

این نماینده اصولگرای مجلس با بیان اینکه در این برنامه تنها اشاراتی به برخی مشکلات شده است، گفت: مشکلاتی همچون حوزه آموزش و پرورش به کالبدشکافی نیاز دارد که انتظار می‌رفت دولت برنامه دقیق‌تر و جزئی‌تری برای آن معرفی کند.

هزارجریبی: شاهد توسعه صنعت موشکی در دولت یازدهم بودیم

نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق کلیات کابینه دوازدهم، با بیان اینکه دولت یازدهم تلاش‌های خوبی در عرصه دفاعی داشته، گفت که در دولت یازدهم شاهد توسعه صنعت موشکی بودیم.

نبی هزارجریبی گفت: مردم در انتخابات ریاست جمهوری اخیر مشارکت بالایی داشتند و رای اکثریت اعم از اصلاح‌طلب و اصولگرا به آقای روحانی بود.

نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی همچنین ضمن قدردانی از وزیر امور خارجه و تیم دیپلماسی دولت یازدهم، اظهار داشت: امیدواریم مراودات خوبی که در دولت قبل وجود داشته در دولت دوازدهم ادامه پیدا کند. ما در دولت گذشته تلاش‌های خوبی در عرصه دفاعی داشتیم و شاهد توسعه صنعت موشکی بودیم. همچنین از نیروهای امنیتی و سربازان گمنام هم قدردانی می‌کنیم.

لاهوتی: دولت دوازدهم برای حل چالش‌های مهم تدبیر کند

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق کلیات کابینه دوازدهم، با اشاره به برخی چالش‌ها و مشکلات فعلی کشور، خواستار تدبیر دولت برای حل این چالش‌ها در دوره جدید شد.

مهرداد لاهوتی اظهار داشت: مشکلات و چالش‌هایی در حوزه مصرف انرژی، مبارزه با فساد و جمعیت شهری وجود دارد که دولت باید برای حل آنها تدبیر کند. البته دولت خط مشی کلی خود را به مجلس ارائه داده و باید بر اساس آن مطالبات خود را از دولت به پیش ببریم.

وی با تاکید بر ضرورت کاهش واردات و افزایش صادرات، گفت: خلاصه اقتصاد مقاومتی هم همین است که نگاه ما کاهش واردات و افزایش صادرات باشد اگرچه متاسفانه در چهار ماهه اول امسال شاهد افزایش واردات بوده‌ایم. قصد من تبیین وضعیت است و معتقدم آقای روحانی برای این اوضاع راهکاری در نظر گرفته‌اند.

نماینده سمنان: با جوسازی‌های ناجوانمردانه رای به کابینه دشوارترین کار در جهان است

نماینده مردم سمنان در مجلس در موافقت با کلیات کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم، گفت: فرهنگ مقوله‌ای بسیار پیچیده است که به همه دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌ها مرتبط است. فرهنگ ایرانی اسلامی، ماحصل عملکرد ۴۰ ساله همه اینهاست. نباید دولت، دستگاه، یا وزارتخانه‌ای خاصی را مقصر دانست.

احمد همتی کاهش آسیب‌های اجتماعی، آزادی‌های مصرح در قانون اساسی و اجرایی کردن آنها، دسترسی آزاد به اطلاعات، تاثیرگذاری احزاب، مبارزه با فساد، احیای سازمان برنامه و بودجه، شفاف‌سازی و بهبود رتبه ساختار اداری را از جمله اقدامات دولت یازدهم برشمرد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تداوم طرح تحول نظام سلامت خبر داد و افزود: در فاز بعدی این طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده در دستور قرار دارد.

نماینده قم: چرا بعد از برجام با بانک‌های در پیتی فقط رابطه بانکی برقرار کرده‌ایم

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم گفت: دولت می گوید به خاطر مسئله نرم‌افزاری محدودیت‌هایی برای ارتباط با بانک‌های بزرگ وجود دارد. اما پس چرا با بانک‌های در پیتی رابطه بانکی برقرار شده درحالی که سیستم بانکی بین‌المللی از یک قاعده پیروی می کند.

حجت الاسلام مجتی ذوالنوری خاطرنشان کرد: سن کابینه یک سال افزایش پیدا کرده در حالی که صحبت از جوان شدن کابینه پیش از این مطرح شده بود و شعار دولت دراین بخش عملی نشده.

وی افزود: امروز رئیس‌جمهور گفت هیچ فشاری در تعیین اعضای کابینه وجود نداشته است اما پس از ۲۰ دقیقه در صحبت‌هایش تاکید کرد که سه وزیر زن انتخاب شده بود اما به دلیل فشارها معرفی نشدند. اگر قرار باشد حرفها در ۲۰ دقیقه تغییر کند وای به حال کشور در ۴ سال آینده.

نماینده قم در خصوص برجام و سیاست خارجی گفت: سه اصل عزت، حکمت و مصلحت در عرصه سیاست خارجی طبق فرموده رهبری باید مورد تاکید باشد. اما این سوال مطرح است که اگر نقض برجام شود و آمریکا به تعهدات خود عمل نکند ما چه باید بکنیم و چرا دست ما برای مقابله با نقض برجام و مقاومت خالی است و فکری برای ایستادگی نشده است؟

کواکبیان: آیا رهبری حکم یک سکولار را تنفیذ کردند؟

نماینده مردم سمنان در مجلس در موافقت با کلیات کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم، گفت: مباحث مطرح شده در مخالفت با کابینه دوازدهم شبیه سخنان مطرح شده در خطبه‌های نماز جمعه است در حالی که نظر مجلس باید حول برنامه‌های اعلام شده وزرای پیشنهادی باشد.

مصطفی کواکبیان  در پاسخ به مخالفان کابینه دوازدهم، گفت: اینکه گفته می‌شود برنامه‌های دولت، سکولار است یا نمی‌دانیم معنای سکولار چیست یا نمی‌فهمیم که رهبری در راس این نظام است. رهبری حکم رییس‌جمهور را چند روز قبل تنفیذ کردند، یعنی ایشان حکم یک سکولار را تنفیذ کردند؟

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از عملکرد مجلس در افزایش ۱۱۰ ماده ای مواد برنامه ششم توسعه، گفت: برنامه‌های ۳۴ ماده‌ای دولت را ۱۴۴ ماده کردیم ولی دولت باز تمام برنامه‌هایش را براساس مصوبه مجلس تنظیم کرد. آیا برنامه ششم سکولار است؟

*****************

پس از اتمام بررسی کلیات کابینه و اظهارات موافقان و مخالفان، اسحاق جهانگیری معاون اول روحانی از باقی مانده وقت رییس‌جمهور استفاده کرد و به ایراد سخن پرداخت.

جهانگیری در دفاع از کابینه پیشنهادی دوازدهم: دولت دستاوردهای بسیار موفقی دارد که قابل افتخار است

اسحاق جهانگیری پس از اظهارات موافقان و مخالفان کلیات برنامه‌های پیشنهادی دولت دوازدهم در مجلس شورای اسلامی و در دفاع از کابینه پیشنهادی اظهار داشت: امروز فضایی پیش آمده که در فضای داخلی کشور کسی دیگری را متهم نمی‌کند. نیروهای انقلاب و فرزندان امام و رهبری دور هم جمع شده‌اند.

وی ادامه داد: امروز همه نیروها در کشور هدف مشترک یعنی پیشرفت کشور را دنبال می‌کنند و کشور انسجام دارد. یادمان نرفته در همین مجلس علیه رئیس و خانواده او CD پخش می‌کردند، اما امروز سه قوه برادرانه در یک راستا و یک جهت کار می‌کنند، البته ممکن است نقدهایی نیز به یکدیگر داشته باشیم.

پس از صحبت‌های جهانگیری، نمایندگان مجلس وارد بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha