• چهارشنبه / ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 96051810912
  • منبع : نمایندگی فارس

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شیراز برگزار شد

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شیراز برگزار شد

ایسنا/فارس آئین نکوداشت مقام خبرنگار با حضور حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس و جمعی از اهالی رسانه، در شیراز برگزار شد.

به گزارش ایسنا، شامگاه هفدهم مردادماه، آئین نکوداشت مقام خبرنگار با حضور تنی‌چند از خبرنگاران و جمعی کثیر از نویسندگان و هنرمندان و اهالی قلم، در مرکز رفاهی دانشگاه شیراز برگزار شد.

در این مراسم بهمن پگاه‌راد یکی از خبرنگاران پیشکسوت شیراز، فارس و کشور، از دردها و مشکلات خبرنگاران و عکاسان خبری گفت که از گذشته تاکنون بوده و همچنان این مشکلات در ابعادی بزرگتر، تداوم دارد.

او با انتقاد از اینکه در سالن بیشتر از آنکه خبرنگار باشد، پدران و مادران خبرنگاران هستند!!! به قرائت شعری با مطلع " دیگر کسی نمی‌کوبد در این خانه متروک و ویران را..." پرداخت و این شعر را بیان وضعیت و حال و روز خبرنگاران دانست.

همچنین زهرا جعفری عضو هیئت رئیسه انجمن صنفی خبرنگاران و عکاسان خبری نیز در سخنانی با اشاره به جایگاه خبرنگار در عرصه کنونی جهان، به تامل در خصوص لایحه تشکیل سازمان نظام رسانه‌ای پرداخت و نکاتی را در این خصوص متذکر شد.

جعفری در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه روزنامه‌نگاری از کارهای سخت و زیان‌آور محسوب می‌شود، لزوم بازنگری در قانون منع اشتغال زنان در کارهای سخت و زیان‌آور را در بخش رسانه، یادآور شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس نیز با اشاره به دشواری‌های حرفه خبرنگاری تاکید کرد: مدیری که از خبرنگار فرار می‌کند مدیری موفق نیست؛ این مدیر خودش را باور ندارد و نمی‌تواند خادم مردم باشد.

هادی پژوهش‌جهرمی از خبرنگاران خواست که این مدیران را معرفی کنند و گفت: در عین‌حال گاهی مدیران برای اینکه اطلاعات ناقص به رسانه‌ها و مردم ندهند، از مصاحبه و گفت و گو امتناع می‌ورزند؛ دادن اطلاعات ناقص مشکل‌زا بوده و هست.

پژوهش گفت: در دولت آقای روحانی گردش آزاد اطلاعات دنیال شد و دلیل ندارد در یک اداره یا توسط یک مدیر، تبادل اطلاعات متوقف شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز گفت: بنا نیست رسانه ها و خبرنگاران در خدمت روابط عمومی ها باشند.

بهزاد مریدی با اتکا به این جمله که حوزه معناشناسی جان و روح به کلام می‌بخشد گفت: نمی شود قصورات جامعه را به دوش رسانه بیندازیم زیرا بنا نیست اهالی رسانه حل مسایل کنند بلکه کشف آنان به دوش رسانه‌هاست .

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha