غلامرضا اکرمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص تجمیع دانشکدههای دانشگاه هنر در باغ ملی با بیان اینکه در برنامه راهبردی دانشگاه هدف این است که کل دانشگاه در باغ ملی متمرکز شود، گفت: البته فضای فعلی باغ ملی گنجایش همه دانشکدهها را ندارد و ما قطعا باید فضاهایی را در اطراف باغ ملی برای این منظور فراهم کنیم.
وی ادامه داد: در باغ ملی بخشهای زیادی از ساختمانها برای تجمیع دانشکدههای دانشگاه هنر قابل بهرهبرداری است، اما نیاز به مرمت و ایجاد زیرساختها دارد که این کار در حال انجام است؛ ولی به جهت اینکه دولت به جهت عمرانی در مضیقه است، این بودجه در حال حاضر اختصاص نیافته است که امیدواریم دولت بتواند در این جهت کمک کند یا بتوانیم از منابع دیگر استفاده کنیم تا فضای باغ ملی ترمیم و قابل استفاده شود.
اکرمی افزود: فضای باغ ملی از نظر معماری و تاریخی و از نظر موقعیتی که در شهر تهران قرار دارد، فضای با ارزشی است و حتی ضرورت ملی است که این فضا باید مرمت و آماده شود و در این راستا مرمت اصولی را نیز در دانشگاه شروع کردهایم.
رییس دانشگاه هنر گفت: اصولی نگاه کردن به مرمت و بهسازی هزینه زیادی را میطلبد که لازمهاش این است که زیر ساختها به خوبی آماده شود؛ چراکه مجموعهای که متعلق به ارتش بوده و در حال حاضر میخواهد به یک مجموعه آموزش عالی تبدیل شود، زیرساختهای زیادی را نیاز دارد. به طور مثال اینجا تاسیسات گرمایشی و سرمایشی نداشته و در حال حاضر طراحی و برنامهریزی کردهایم که این تاسیسات در دانشگاه ایجاد شود و اخیرا شبکه گاز نیز در سطح محوطه اجرا شده است.
اکرمی با اشاره به اینکه یکی از چالشهای بزرگ دانشگاه پراکندگی آن است، گفت: اگر بودجهای فراهم شود دانشگاه میتواند در باغ ملی متمرکز شود که این مساله هم از نظر کیفی در حرکت رو به رشد دانشگاه موثر است و هم از نظر کمی میتواند موثر باشد.
وی افزود: پراکندگی دانشکدهها هزینههای دانشگاه را بالا برده است و از لحاظ مدیریت مشکلاتی را ایجاد کرده است، در حالی که نزدیک به هم بودن دانشکدهها و رشتهها میتواند ضمن رفع این مشکلات موجب همافزایی بیشتر بین دانشکدهها شود.
رییس دانشگاه هنر تصریح کرد: طبق برآوردها برای آماده کردن زیرساختها و مرمت و آمادهسازی باغ ملی جهت فعالیت آموزشی 100 میلیارد تومان بودجه نیاز است که وزارت علوم قول مساعدی را در راستای اختصاص تمام یا بخشی از این بودجه به دانشگاه هنر نداده است؛ این در حالی است که سازمان برنامه هر سال بودجه مختصری را برای اعتبارات عمرانی این دانشگاه اختصاص میدهد، اما چون وزارت علوم اعتبارات لازم را ندارد، این بودجه را در اختیار دانشگاه قرار نمیدهد.
وی با اشاره به ایجاد برخی مزاحمتها از سوی شهرداری منطقه 12 برای دانشگاه هنر، اظهار کرد: اخیرا چالشهایی را در محوطه غربی با شهرداری داشتهایم که مزاحمتهایی را داشتند و جلوی یکی از درهای دانشگاه را بسته بودند که ما از طریق دادگاه آنها را ملزم کردیم در را باز کنند.
اکرمی ادامه داد: شهرداری منطقه 12 ادعای غیر قانونی دارد که محوطه غربی دانشگاه معبر است، در حالی که آنجا را دانشگاه خریداری کرده و جزو سند دانشگاه است، منتهی به لحاظ یکسری مشکلات که در محوطه میدان مشق وجود دارد، ظاهرا شهرداری میخواهد این مشکلات را با استفاده از محوطه دانشگاه حل کند.
وی افزود: نگاه غیر منطقی و نابخردانهای که در سطح شهرداری تهران وجود دارد، متاسفانه این چالشها و تعدیها را در دانشگاه ایجاد کرده است که ما سعی کردیم این مسائل را با تعاملات مثبت و همکاریهای تفاهمآمیز حل کنیم که در برخی موارد دوستان توجهی نمیکنند و ما مجبور هستیم از راههای قانونی اقدام کنیم و در خصوص بستن راه در دانشگاه نیز ما از طریق قانونی، شهرداری را ملزم به باز کردن در کردیم.
وی با تاکید بر اینکه همچنان مزاحمتها برای دانشگاه از سوی شهرداری منطقه 12 ادامه دارد، گفت: ما از طریق قانونی در حال پیگیری هستیم و امیدواریم پیگیری های ما به نتیجه برسد تا دانشگاه بتواند آرامشی را پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات