• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96050201256
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

ستاری در الکامپ استارز ۹۶:

نقش کسب‌وکارهای نوآورانه در اقتصاد پررنگ‌تر می‌شود

نقش کسب‌وکارهای نوآورانه در اقتصاد پررنگ‌تر می‌شود

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در بازدید از استارتاپ‌های حاضر در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ گفت: به کمک استارتاپ‌ها تحولات قابل توجهی در ساختار کسب‌وکارهای سنتی رخ داده و با توجه به این جهش قابل توجه، شتاب توانی این شرکت‌ها و تحولات عمده عرصه اقتصاد کشور در آینده بسیار نزدیک قابل پیش‌بینی است.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در الکامپ استارز 96 با اشاره به رشد چشمگیر کسب و کارهای نوآور، اظهار کرد: حضور شتاب‌دهنده‌ها، ورود کسب و کارهای نوآور به بازار بزرگ بورس گرایش سرمایه‌گذاران بزرگی که تا پیش از این عمدتاً در سیمان، فولاد و پتروشیمی سرمایه‌گذاری می‌کردند، به کمک فعالان جوان و تحصیل‌کرده‌ این کسب و کارها که با اعتماد به نفس روی پای خود ایستاده‌اند و کارآفرینی را به جای پشت میزنشینی برگزیده‌اند از ابزارهای این تحول بنیادی و ساختاری به‌شمار می‌رود.

ستاری با اشاره به عزم جدی دولت برای اخذ مجوزها و فرآیندهای قانونی دست و پاگیر فراروی کسب و کارهای نوآور، گفت: از اقتصاد متکی به درآمدهای نفتی که توسط دولت اداره شده، بیش از این نمی‌توان انتظار داشت، اما در تلاش هستیم تا سازوکارهای اداری و فرآیند اخذ مجوزها به نفع این شرکت‌ها تسهیل شود.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور افزود: جهت‌گیری دولت نیز به سوی اقتصاد دانش‌بنیان در حال تغییر است، اما این امر نیازمند عزم و تعاملی دوسویه است، به طوری‌که فعالان کسب‌وکارهای نوآور، باید با آگاهی نسبت به این شرایط پیگیری‌های خود را بیشتر کنند، عزم جزم خود را در برابر سدها و موانع از دست ندهند و روی پای خود بایستند. در این راه دولت نیز همراه آن‌ها برای حل چالش‌هاست.

وی افزود: در ستاد اقتصاد مقاومتی به دنبال پیگیری جدی این موضوع هستی؛ در نشست قبل نیز در این خصوص گفت‌وگو شد و وزارت اقتصاد در خصوص اخذ مجوزها طرح جدیدی ارائه کرد.

رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان این‌که کسب و کارهای نوآور به زودی جایگاه بزرگ‌ترین شرکت‌های کشور و منطقه را از آن خود خواهند کرد، افزود: مهم‌ترین لازمه تحول در ساختار اقتصادی کشور، جوانان پیشرو این عرصه‌هستند که باید با ایستادگی و پافشاری، اطمینان داشته باشند گشایش این فضا برای فعالیت ادامه‌دار خواهد بود و مشکلات از این راه رفع خواهند شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، معاون علمی‌وفناوری رییس‌جمهور با حضور در سالن‌های 8 و 9 نمایشگاه بین‌المللی تهران، از جدیدترین دستاورد کسب و کارهای نوآور کشور دیدن کرد و با فعالان این کسب و کارها به گفت‌وگو پرداخت. در این بازدید پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ، ناصر علی سعادت رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، مجتبی هاشمی دبیر ستاد فناوری اطلاعات و باقر بحری مسؤول اجرایی الکامپ ستاری را همراهی کردند.

بزرگترین گردهمایی فعالان کارآفرینی در فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با حمایت معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری در بیست و سومین نمایشگاه الکامپ تا امروز، 2 مردادماه جاری با حضور جمع کثیری از استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها، پارک‌های فناوری، مراکز رشد، سرمایه گذاران جسورانه، رسانه‌ها و تمامی فعالان حوزه کارآفرینی کشور برقرار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha