• شنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۶ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 96041708959
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی مطرح کرد؛

بیشترین مجازات درباره آزاردهنده‌ "اعظم" اعمال شد

بیشترین مجازات درباره آزاردهنده‌ "اعظم" اعمال شد

ایسنا/خراسان رضوی معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: خشونت خانگی در جامعه رو به افزایش است که این موضوع از افزایش پیامدهای طلاق، روابط فراخانوادگی و سایر آسیب‌های مشهود، معلوم می‌شود.

غلامحسین حقدادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خشونت خانگی در رسانه‌ها و به خصوص در فضای مجازی، بازتاب زیادی دارد و افکار عمومی نسبت به آن حساسیت بالایی نشان می‌دهد.

وی افزود: فشار افکار عمومی در پرونده‌ زن شکنجه شده خراسانی به نام اعظم موجب شد که بیشترین مجازات در مورد آزاردهنده‌ وی که همسرش بود اعمال شود.

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه در طول سال صدها زن مورد خشونت شوهران و نزدیکان خود قرار می‌گیرند و بعضی هم از ناحیه‌ افراد غریبه مورد آزار واقع می‌شوند، تصریح کرد: در این میان، هم شخص خشونت‌دیده و هم فرد خشونت‌گر، هر دو قربانی هستند زیرا هر کدام به نوعی دچار آسیب می‌شوند. زنان و کودکان، قربانی‌های اصلی این آسیب هستند و هرگونه خبری در این زمینه، افکار عمومی جامعه را به شدت جریحه‌دار می‌کند.

وی اضافه کرد: خشونت خانگی، فقط به همان لحظه و روز به روز خشونت محدود نمی‌شود زیرا عواقب و مسائلی که در خود افراد و در خانواده برجا می‌ماند تا مدت‌ها زمینه‌ بروز مشکلات جدید و مصائب اجتماعی را فراهم می‌آورد.

وی با اشاره به طرح ایجاد خانه‌های امن، یادآور شد: طرح ایجاد خانه‌های امن اولین تجربه‌ مشارکت بخش خصوصی در مسائل اجتماعی است که خراسان رضوی، در حال حاضر، خانه‌ امن برای قربانیان خشونت خانگی دارد و در پرونده‌ معروف به اعظم، زن خشونت‌دیده و فرزندانش تا یافتن مکانی امن و مورد حمایت دولت برای زندگی، در آنجا مهمان بودند.

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی تصریح کرد: امنیت نیاز اولیه‌ همه‌ انسان‌هاست و زنانی که مورد خشونت قرار می‌گیرند در اولویت این نیاز قرار دارند.

حقدادی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در 20 سال گذشته اقدامات روشنگرانه‌ بسیار خوبی در زمینه‌ خشونت علیه زنان انجام داده است، گفت: آخرین فعالیت سازمان بهزیستی در این زمینه، تاسیس خانه‌های امن برای حفاظت و حمایت از زنانی است که مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند.

وی با یادآوری اینکه هنوز آمار دقیقی از میزان خشونت علیه زنان در کشور نداریم، اظهار کرد: در سال گذشته طرح غربالگری زنان خشونت‌دیده با کمک وزارت بهداشت در پنج استان کشور به صورت آزمایشی انجام شد که البته هنوز نتایج آن منتشر نشده، اما بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که این نوع خشونت، متاسفانه گسترش زیادی دارد و زنان زیادی در کشور هستند که از این خشونت‌ها رنج می‌برند.

وی اضافه کرد: امسال این طرح در سطح 10 استان کشور انجام می‌شود و امیدواریم در سال آینده تمام استان‌ها تحت پوشش این طرح قرار گیرد و با کمک اطلاعات بدست آمده از این طرح، نقشه‌ای از وضعیت خشونت خانگی علیه زنان در کشور ترسیم شود.

حقدادی با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در تاسیس و اداره‌ خانه‌های امن، عنوان کرد: حسن نیت بهزیستی در مشارکت‌ دادن شهروندان در امور اجتماعی، در این برنامه به خوبی مشهود است.

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی یادآور شد: در حال حاضر یک خانه امن در مشهد وجود دارد و قرار است زنان خشونت‌دیده که از طرف مراجع مختلف معرفی می‌شوند، در این خانه‌ها حضور یابند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha