به گزارش ایسنا، رئیسجمهور امسال هم مانند سالهای گذشته با حضور در راهپیمایی روز قدس از آرمان فلسطین اعلام حمایت کرد اما تعدادی خودسر علیه رئیسجمهور در اقدامی برنامهریزی شده شعار دادند که این اقدام آنها با همراهی مردم مواجه نشد.
روز قدس مثل روز ۲۲ بهمن و البته انتخابات از نمادهای وحدت ملی ماست. امسال انتخابات ۲۹ اردیبهشت با حضور ۴۰ میلیونی مردم پیام وحدت ما را به دنیا مخابره کرد. پس از حادثه تروریستی تهران، مردم در کنار هم از حمله موشکی سپاه به مقر تروریستها حمایت کردند.
این در کنار هم بودن ثابت کرد که اگر در کشور اختلاف سلیقهای هم وجود دارد، وقتی پای منافع ملی وسط بیاید همه در کنار هم هستند. همه پای صندوق رای میآیند تا فارغ از اینکه چه کسی رئیسجمهور میشود، از تمامیت ارضی کشور، نظام و انقلاب حمایت کنند. با قدردانی از سپاه مردم ثابت میکنند در دفاع از کشور پشتیبان نیروهای مسلح هستند و با حضور در راهپیمایی روز قدس اعلام میکنند هنوز آرمان دفاع از مظلومان که یادگار امام راحل است را از یاد نبردهاند.
در این بین عدهای یا نمیخواهند یا نمیتوانند پیام وحدت مردم را درک کنند و خودسرانه به هر اقدامی دست میزنند. شعار علیه رئیسجمهور و اهانت به او هم از تازهترین اقدامات این افراد است. هر چند این اقدام هم مانند اقدامات گذشته آنها با همراهی نکردن مردم ناکام ماند. البته آنها اقلیتی هستند که متاسفانه هم سر و صدا دارند و هم گویا حاشیه امنیت دارند اما مردم با هر سلیقه و گرایش سیاسی ثابت کردهاند که با توهین به مسئولان مخالفند.
رهبر معظم انقلاب هم پیش از این تاکید کرده بودند که اگر ایشان انتقادی به مسئولان دارند عدهای نباید راه بیفتند و علیه این و آن شعار دهند. عمل به همین یک جمله رهبر ثابت میکند چه کسی ولایتمدار است و چه کسی میخواهد پشت نقاب ولایتمداری اهداف و منافع خود را به پیش ببرد.
پس از توهین این افراد به رئیسجمهور، بیشتر رسانهها و فعالان سیاسی از هر گرایشی این اقدام را محکوم کردند و فضای مجازی پر شد از تقبیح اقدام این عده. هرچند همین مخالفتها این گروه را منزوی میکند اما این انزوا کافی نیست. اگر تاکنون حکم آمران و عاملان حمله به علی مطهری در شیراز یا حملهکنندگان به سفارت عربستان صادر و با این افراد با قاطعیت برخورد شده بود دیگر کار به اینجا نمیرسید.
اکنون اگر توهین به مقامات کشور از جمله رئیسجمهور دغدغه قوه قضاییه است، وقت آن است که دستگاه قضا به صورت جدی وارد قضیه شود. شناسایی توهینکنندگان به رئیسجمهور کار سختی نیست. دستگاه قضا باید در کنار مردم طبق قانون با قانونشکنان برخورد کند. حکم توهین به رئیسجمهور و مقامات کشور در ماده ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی تصریح شده و دستگاه قضا هم پیش از این، این قانون را اجرا کرده است. انتظار مردم، برخورد با توهینکنندگان به رئیسجمهور است.
انتهای پیام
نظرات