• یکشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96032111761
  • خبرنگار : 71402

رهبر حزب کارگر انگلیس: ممکن است امسال یا سال آتی مجددا انتخابات برگزار شود

رهبر حزب کارگر انگلیس: ممکن است امسال یا سال آتی مجددا انتخابات برگزار شود

رهبر حزب کارگر انگلیس امروز (یکشنبه) گفت،‌ ممکن است سال جاری میلادی و یا اوایل سال ۲۰۱۸ انتخابات پارلمانی جدیدی برگزار شود. انتخابات هشتم ژوئن پیروز قاطعی نداشت.

به گزارش ایسنا، جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر انگلیس در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفت: ممکن است اواخر امسال و یا اوایل سال ۲۰۱۸ انتخابات پارلمانی تازه‌ای برگزار شود. این مساله ممکن است بسیار خوب باشد چرا که ما نمی‌توانیم با وجود یک دوره بی‌ثباتی طولانی ادامه دهیم.

این رهبر بزرگترین حزب اپوزیسیون انگلیس تاکید کرد: ما برنامه داریم، حمایت می‌شویم و آماده‌ایم تا در یک کمپین انتخاباتی دیگر که ممکن است در اولین فرصت برگزار شود، مبارزه کنیم.

به گزارش خبرگزاری رویترز، اظهارات جرمی کوربین در شرایطی مطرح می‌شود که ترزا می، نخست‌وزیر محافظه‌کار انگلیس برای رسیدن به توافق با حزب اتحادطلب دموکراتیک ایرلند شمالی تلاش می‌کند تا بتواند یک دولت اقلیت تشکیل دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha