• چهارشنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 96031006156
  • خبرنگار : 71405

حضور سفیر ایران در مراسم افطار حزب سعادت ترکیه

حضور سفیر ایران در مراسم افطار حزب سعادت ترکیه

سفیر ایران سه‌شنبه شب در مراسم افطار حزب سعادت که با حضور سفیران کشورهای اسلامی، دبیرکل D8 و کریم تمل کاراملا اوغلو رهبر حزب سعادت در آنکارا برگزار شد،حضور یافت.

به گزارش ایسنا، در این مراسم که ابراهیم طاهریان‌فر سفیر کشورمان هم در کنار سایر سفرا، دیپلمات‌های خارجی و موسوی مدیرکل سازمان D8 حضور داشت، کریم تمل کاملا اغلو رهبر حزب سعادت ترکیه، با اشاره به کشته شدن بیش از دو و نیم میلیون نفر و زخمی و معلول شدن حدود پانزده میلیون کودک در ۸۰ جنگ از جمله در سوریه، فلسطین اشغالی، عراق و لیبی گفت: کشورهای توسعه یافته و به اصطلاح متمدن در ایجاد فضای جنگ و درگیری مقصرند و به طور قطع این شرایط آشفته باعث توسعه خشونت و ترور می‌شود و خطر بزرگی برای کل بشریت ایجاد می‌کند.

رهبر حزب سعادت تصریح کرد: مسلمان انواع و اشکال مختلف تروریسم از سوی هر کس و در هر نقطه از جهان را محکوم می‌کند.

کاراملا اوغلو تاکید کرد: اعضای جامعه جهانی در اقصی نقاط شرق و غرب جهان باید متوجه مسوولیت‌های خطیر خود باشند و به طور قطع ایشان در قبال کشته شدن انسان‌های بی‌گناه و کودکان معصوم در آزمون سختی به نام صداقت قرار دارند و صرفا صداقت آنها در عمل اثبات می‌شود.

رهبر حزب سعادت گفت: رهبران کشورهای صادرکننده انواع سلاح و تسلیحات نظامی به مناطق مختلف و از جمله خاورمیانه و اعضای شورای امنیت سازمان ملل که با تصمیمات‌شان زمینه تهدید دیگر کشورهای جهان را ایجاد کرده‌اند در برابر ملت‌ها، پاسخگوی به آنها و موضوع آزمون صداقت، وضعیت دشوارتری دارند.

وی گفت: کشورهایی که با استفاده از گروه‌های تروریستی و تجهیز تروریسم خواهان ترسیم نقشه جدید برای خاورمیانه هستند نباید از عواقب کار خود و در نتیجه توسعه ناامنی در جهان و کشورهایشان، ابراز نارضایتی کنند.

رهبر حزب سعادت با انتقاد از کسانی که با بیان انواع دروغ زمینه اسلام‌هراسی را فراهم و مشوق این هراس‌افکنی علیه مسلمانان هستند افزود: این گروه هیچ اعتقادی به ارزش‌هایی که مدعی آن هستند، ندارند.

کاراملا اوغلو چاره کار مقابله با این ظلم و ستم را وحدت و یکپارچگی میان مسلمانان دانست و گفت: دنیای جدید مورد نظر ما جایی است که صلح، گفت‌وگو، عدالت و برابری، توزیع برابر ثروت و دموکراسی واقعی، در آن حاکم باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha