• سه‌شنبه / ۹ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 96030905359
  • منبع : فضای مجازی

روایت بادامچیان از حمایت‌ موتلفه از رئیسی

روایت بادامچیان از حمایت‌ موتلفه از رئیسی

قائم‌مقام حزب موتلفه تاکید دارد: مؤتلفه اسلامی با معرفی نامزد حزبی، به بخش عمده و اساسی اهداف خود در انتخابات دست یافت.

به گزارش ایسنا، خبرآنلاین نوشت: در همین روزهایی که زمزمه‌های اختلاف بین پیرمردها و جوانان موتلفه بالا گرفته است، اسدالله بادامچیان از جایگاه قائم‌مقام این حزب این موضوع را انکار می‌کند و تاکید دارد این زمزمه ها جزو «گفته می‌شود»هاست نه واقعیت‌ها. او که میرسلیم را نامزد اصلح تشکل متبوعش و ستاره مناظره‌ها می‌داند، برایمان از دلیل حمایت لحظه آخری حزب موتلفه از رئیسی گفت؛ روایتی خلاصه و کوتاه.

قائم‌مقام حزب موتلفه این را هم به حسن روحانی توصیه کرد که از رای ۲۴ میلیونی خودش، ۱۶ میلیونی رئیسی و رای نیم میلیونی میرسلیم حفاظت کند و بهره‌مند شود.

گزیده گفت‌وگوی مکتوب خبرآنلاین با اسدالله بادامچیان را در ادامه بخوانید:

- مهم‌ترين ويژگي انتخابات دوازدهم، ارزش و اهميت جايگاه ولي فقيه و امامت رهبري است كه حافظ آراي مردم و تأمين‌‌كننده اصلي آزادي رأي براي همه سليقه‌ها و حفظ‌كننده آرامش جامعه پس از انتخابات مي‌باشد.

- رأي بيشتر آوردن آقاي دكتر روحاني هم اتفاق عجيبي نبود. از قبل هم پيش‌بيني مي‌شد.

- اصولگرايان نامزد معرفي كردند و انتخاب هم به عهده مردم است.

- يكي از اصول اساسي كه اصولگرایان معتقد به آن هستند، افزايش مشاركت مردم است و آن را پيروزي نظام اسلامي مي‌دانند.

- رأي در انتخابات ما، رأي ترجيحي است كه مردم نامزدي را به نامزد ديگر ترجيح مي‌دهند و انتخاب مي‌كنند.

- ما نگران شرايط اصولگرايان نيستيم. آنها در هر شرايطي خود را موظف به خدمتگزاري به نظام مي‌دانند.

- بايد قبول كرد كه آقاي روحاني و همراه ايشان، آقاي جهانگيري در رقيب‌هراسي موفق بودند و طوري حرف زدند كه گويا آنها منادي صلح‌اند و رقباي آنها منادي جنگ. طوري با مردم حرف زدند كه گويا دولت آنها مانع جنگ شده است كه به نظر ما اين ادعا نادرست است ولي عده‌اي باور كردند. سري به كوچه و خيابان‌ها بزنيد تا ميزان محبوبيت آقاي روحاني معلوم شود.

- آقاي رئيس‌جمهور مي‌داند كه بخش مهمي از اين آرا، با روش‌هاي دولت اول وي به شدت مخالفند و اگر بخواهد در دولت دومش موفق شود بايد در مديريت‌ها و فضاي دولتش، بازنگري جدي داشته باشد.

- در مناظرات، طرح مسائل اختلافي و درگيري‌ها مفيد نبود. بيشتر بايد مانند جناب آقاي ميرسليم، برنامه‌ها و تفكر و نگرش‌ها و عملكرد دولت قبلي و نيز محورهاي مورد نظر مردم در ۴ سال آينده را مطرح مي‌كردند تا انتخاب بر اساس برنامه دولت نامزد مطرح صورت گيرد. هر نامزد هم سعي داشت نظر رأي‌دهندگان را جذب كند اما تخريب‌ها و سياه‌نمايي‌ها اثرات خود را داشت؛ به ويژه تهاجم شديد دو نامزد دولتي كه خود عمل صحيحي نبود كه رئيس دولت گذشته، معاون اول خود را به عنوان نامزد بياورد تا دو برابر ديگر نامزدها از فرصت مناظره و رسانه استفاده كند.

- مؤتلفه اسلامي در اين انتخابات، نامزدي حزبي معرفي كرد كه به تعبير موافق و مخالف، ستاره مناظره بود. با مشورت علما و صاحب‌نظران در آخرين فرصت قانوني، با تذكر اين كه جناب آقاي ميرسليم از نگاه مؤتلفه اسلامي نامزد اصلح بود، لكن حزب بنا بر وظيفه، از آيت‌ا... رئيسي حمايت كرد.

- (گفته می‌شود بخشی از جریان موتلفه با جمنا توافق کردند که آقای میرسلیم کنار برود و بخشی دیگر مخالف بودند.) اين موضوع جزو «همان گفته مي‌شود»هاست. واقعيت چنين نيست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha