• سه‌شنبه / ۲ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 96030201354
  • خبرنگار : 71282

معاون وزیر کار مطرح کرد

تمایل به کارآفرینی در ایران زیاد است

تمایل به کارآفرینی در ایران زیاد است

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار می‌گوید: در ایران تمایل به انجام فعالیتهای کارآفرینی زیاد است ولی به دلیل ریسکی که کارآفرینان در این مسیر احساس می‌کنند غالبا موفقیت لازم را ندارند.

به گزارش ایسنا، عیسی منصوری در یازدهمین جشنواره معرفی کارآفرینان برتر ملی، شناسایی و معرفی کارآفرینان برتر و استفاده از تجربیات آنها را گام موثری در جهت پیشرفت و بهبود فضای کسب و کار کشور دانست و گفت: یکی از اقدامات مهم وزارت کار در زمینه الگوسازی برای جوانان و ترویج کارآفرینی در کشور است.

وی با تاکید بر رصد فعالیت و پیشرفت کار فعالان حوزه کارآفرینی افزود: در حال حاضر موضوع کارآفرینی را در سه حوزه کارآفرینی فردی، کارآفرینی سازمانی و کارآفرینی نهادی مورد بررسی و رصد قرار داده‌ایم و بررسی سالانه دیده بان جهانی کارآفرینی حاکی از آن است که در کشور ما تمایل و اشتیاق کارآفرینانه وجود دارد و اغلب مردم علاقمند به ایجاد کسب و کار هستند منتها این اظهار تمایل به دلیل ریسک پایین اکثریت جامعه کمتر منجر به کارآفرینی می‌شود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار با بیان اینکه در حوزه کارآفرینی باید نگاه ویژه‌ای به بنگاه‌های کوچک و متوسط داشته باشیم، افزود: کارآفرینی به جغرافیا و شبکه‌هایی وابسته است که فعالان و کارآفرینان در آن حضور داشته باشند و استمرار کارآفرینی نیازمند بستر سازی نهادی است که یکی از مولفه‌های موثر در این بخش حوزه مالیات است.

وی پیش بینی تخفیف‌های مالیاتی برای شرکتهای دانش بنیان و شرکتهایی که مشارکت و سرمایه‌گذاری خارجی را به کار می‌گیرند، اقدام مثبتی در جهت توسعه سرمایه‌گذاری خارجی و حضور در بازارهای جهانی دانست.

افروز بهرامی ـ مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری خارجی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این مراسم یکی از دغدغه‌های دولت دوازدهم را موضوع اقتصاد، معیشت و اشتغال جوانان برشمرد و گفت: راهکاری که می‌تواند دولت و وزارت کار را در این زمینه یاری دهد، توسعه و ترویج فعالیت‌های کارآفرینی است.

وی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما هنوز برخی گمان می‌کنند شیوه‌های دستوری و جذب منابع مالی از دستگاه‌ها و سیاست‌های کوتاه مدت می‌تواند راه حل مشکلات اقتصادی باشد در حالی که تنها راه‌حل رونق بازار کار و تولید، توسعه سرمایه‌گذاری خارجی، توجه جدی به کارآفرینی و حل مشکلات کارآفرینان و صنعتگران است.

بهرامی افزود: برای تحقق رشد هشت درصدی در اقتصاد، تامین منابع مالی سالانه حدود ۷۸۰ هزار میلیارد تومان دیده شده است لذا باید تلاش کنیم جهت‌گیری اقتصاد ما از سنتی به مدرن حرکت کند و از ایجاد کارخانه‌های بزرگ که هم هزینه‌های سنگینی می‌طلبد و هم زمان ساخت طولانی دارد پرهیز و به سمت توسعه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان حرکت کنیم.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری خارجی وزارت صنعت،معدن و تجارت با بیان اینکه رکود و تحریم‌های اقتصادی، فرصتهای زیادی را در حوزه اقتصاد سلب و فضای غیر قابل رقابتی ایجاد کرد، گفت: با گشایشی که بعد از برجام و در عرصه بین المللی ایجاد شده باید از مزیتهای فزاینده شرکتهای دانش بنیان درعرصه صادرات استفاده کنیم.

وی درعین حال راهکار خلق ثروت و ارزش افزوده در ایران را، توسعه SME ها و کمک به صنایع کوچک و متوسط ذکر کرد و گفت: ثروت اصلی ما نفت نیست بلکه کارآفرینان و صنعتگران هستند.اگر امروز اسنپ ظرف مدت ۸ ماه ۲۰ هزار شغل مستقیم ایجاد کرده است، پس باید رویه‌های سنتی و قدیمی در اقتصاد را هوشمندانه از نو طراحی و بازآفرینی کنیم.

به اعتقاد مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری خارجی وزارت صنعت، معدن و تجارت‌ در حوزه کارآفرینی نباید منتظر سرمایه گذاری دولت باشیم چون فرهنگ تزریق پول و استفاده از پول بی زحمت هیچ اقتصادی را بالنده نکرده است. لذا فارغ التحصیلان باید هدفشان از استخدام به کارآفریی تغییر کند و روزی برسد که هر فارغ التحصیل در کشور به یک کارآفرین موفق تبدیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha