• چهارشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96022717350
  • خبرنگار : 90089

/همه بیایید/

فولادگر: مشارکت مردم در انتخابات، موجب استحکام و افزایش ضریب امنیت نظام می‌شود

فولادگر: مشارکت مردم در انتخابات، موجب استحکام و افزایش ضریب امنیت نظام می‌شود

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: لازمه رقابت‌های انتخاباتی نقد و تخطئه است، اما این نقد و تخطئه نباید توام با طعنه، کنایه، افترا، تخریب و توهین باشد.

حمیدرضا فولادگر در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: انتخابات، صحنه حضور حماسی مردم برای تعیین سرنوشت‌شان است که موجب استحکام و افزایش ضریب امنیت نظام می‌شود. مبنای قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز تعالیم و احکام اسلام است طبعا از نامزدها و هواداران آنان انتظار می‌رود در وقت باقی مانده از تبلیغات انتخاباتی به معیارهای دینی و اخلاقی التزام عملی داشته باشند.

این نماینده اصولگرای مجلس افزود: نامزد پیروز، قرار است به عنوان رییس دولت جمهوری اسلامی خدمتگزار مردم و نظام باشد پس طبعا هم خود و هم هواداران‌شان باید در رعایت مسائل اخلاقی و عرفی جلودار باشند.

وی خاطرنشان کرد: عرصه انتخابات عرصه رقابت تفکرات و گرایش‌های مختلف است و البته لازمه آن رقابت نقد و تخطئه است اما این نقد و تخطئه نباید توام با طعنه، کنایه، افترا، تخریب و توهین باشد. مخالفت‌ها، انتقادات و پذیرش‌ نامزدها نسبت به یکدیگر باید با سعه صدر انجام شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس معیار سنجش نامزدهای انتخابات توسط مردم را عملکردها، برنامه‌ها و نحوه استدلال‌ نامزدها دانست و اظهار کرد: استدلال نامزدها درباره عملکرد گذشته و حال مسئولیت‌های‌شان قطعا در اقبال یا دلزدگی مردم نسبت به آنان تاثیرگذار است. دیدگاه‌ها، اولویت‌ها، نقطه نظرات و ارزش‌های مدنظر نامزدهای انتخابات باید توسط مردم به دقت مورد بررسی و راستی‌آزمایی قرار گیرد تا نزدیک‌ترین نامزد به نظر و گرایش سیاسی موردنظرشان را انتخاب کنند.

فولادگر متذکر شد: متاسفانه در مناظره‌های سه‌گانه تلویزیونی به موازین اخلاقی و شرعی از سوی برخی نامزدها توجه نشد. از ایرادات این مناظرات این بود که مجری یک سوال می‌پرسید و نامزدها پس از اشاره‌ای کوتاه به سوال، سراغ پاسخ‌های غیرمرتبط می‌رفتند به عبارت روشن‌تر عرصه مناظرات به رویارویی و کشمکش نامزدها نسبت به اتهامات و تخریب‌ها علیه یکدیگر تبدیل شده بود. در این مناظرات و سایر برنامه‌های تبلیغی برخی نامزدها حوزه‌های امنیتی، نظامی، اقتصادی، دیپلماسی، فرهنگی و اجتماعی کشور زیرسوال رفت و مجری مناظرات نیز هیچ تلاشی برای قطع سخنان غیرمرتبط نامزدها نداشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha